Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάγκαλος: Μύθευμα η επαναδιαπραγμάτευση – Τα κόμματα λένε ψέμματα


Η επαναδιαπραγμάτευση είναι ένα μύθευμα που συντηρούν και τα τρία κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση, επισήμανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας σήμερα με αφορμή την ηλεκτρονική έκδοση, χθες, του πολυσυζητημένου του βιβλίου «Μαζί τα φάγαμε».

Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο, που μίλησε στην τηλεόραση του Σκάι, «είναι ψέμα το να μιλάμε για την επαναδιαπραγμάτευση ενώ δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα».

Ο πρώην υπουργός επισήμανε ότι ο τίτλος του βιβλίου θα έπρεπε να είναι «μαζί τα τρώμε» καθώς συνεχίζουμε να παράγουμε ελλείμματα για τα οποία μάλιστα λαμβάνονται σήμερα τα επαχθή μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ που δεν αφορούν στη μείωση του χρέους.
Τόνισε ότι η μείωση των δαπανών του κράτους δεν έχει γίνει και επισήμανε την «παντελή έλλειψη μεταρρυθμίσεων στη χώρα».

Ως παράδειγμα έφερε το νόμο Διαμαντοπούλου για τα πανεπιστήμια που τελικά δεν εφαρμόστηκε, λόγω των αντιδράσεων των πανεπιστημιακών.

Σημείωσε ακόμη, ότι υπάρχουν κλάδοι της δημόσιας διοίκησης που είναι συνολικά διεφθαρμένοι, όπως η Εφορία και η Πολεοδομία και αναρωτήθηκε «ποιο πολιτικό κόμμα ήρθε και ζήτησε μεγαλύτερες κυρώσεις, ποιο συνδικαλιστικό όργανο πήρε θέση, πότε ζήτησε η ΑΔΕΔΥ μεγαλύτερο ήθος» Για να συμπληρώσει ότι ο ίδιος είχε το θάρρος να πει πράγματα που σκέφτονται όλοι, αλλά κανείς δεν τολμά να τα πει δημοσίως.

Αναφερόμενος, τέλος, στην ευθύνη των πολιτικών, υπογράμμισε ότι «για να μιλήσει ένας πολιτικός πρέπει να βγει από την πολιτική», ενώ είπε ότι «έπρεπε όλοι να φύγουν, όλη η Βουλή».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. σωωπα ρε παγκαλε,τι κανει νιαου,νιου στα κεραμιδια μας επιβεβαιωνεις για να το παρουμε αποφαση??αυτος ειναι ο ρολος σου απομακρυνεσαι ο κοσμος σε ξεχναει και την καταλληλη στιγμη αφου εχει προκυψει θεμα βγαινεις να κανεις τις προβοκατορικες δηλωσεις σου και οτι αρπαξεις...φτου σας ελεεινοι τιποτενιοι,συχαμεροι,καραγκιοζηδες,ευχομαι να ερθει η ωρα που θα πληρωσετε αυτες τις αισχροτητες που κανετε στον Ελληνικο λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποπροσανατολίζει την κοινωνία εκείνος ο ισχυρός παράγοντας της προδοτικής κυβέρνησης, ο οποίος δεν έχει μεγάλο κόστος αν φορτωθεί το μίσος της.
    Αυτό έχει τη λογική του.

    Ένας εγγονός δωσίλογου, όπως είναι για παράδειγμα ο Πάγκαλος, δεν έχει πρόβλημα να φορτωθεί ένα τέτοιο μίσος.
    Άλλωστε, με το μίσος των Ελλήνων ζει ο Πάγκαλος από τότε που υπάρχει και άρα δεν του κοστίζει ιδιαίτερα μια έξαρση του μίσους αυτού.

    Όμως, ακόμα κι αυτό δεν είναι αρκετό, για να εξηγήσει τα συμβαίνοντα. Ναι μεν τα δικαιολογεί, αλλά δεν τα εξηγεί.

    ----------------
    fnous-ΕΑΜ β'-Πάγκαλος.. ο καταραμένος Σίσυφος....
    http://www.youtube.com/watch?v=lscIhqPgLIs&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]