Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Περιμένοντας να ολοκληρωθούν οι… σπονδές στα περιβόητα «μπάνια του λαού»


Γράφει ο Μαγια

Ποτέ η Ελλάδα δεν γνώρισε τέτοιον παρατεταμένο εφιάλτη. Η επιμονή της Τρόικας και της υποτελούς κυβέρνησης να εφαρμόσουν το Μνημόνιο επιβεβαιώνει ότι, οι πιστωτές και οι αγορές θέτουν τους αριθμούς υπεράνω των ανθρώπων.

Η βάρβαρη κυβερνητική πολιτική βομβαρδίζει καθημερινά τους πολίτες με αριθμούς, που παραπέμπουν σε έλλειψη ελπίδας, νέες ζώνες φτώχειας, απόγνωση, ζοφερό μέλλον εκατομμυρίων πολιτών.

Δυο νούμερα, το ένα διπλάσιο του άλλου, είναι οι πρωταγωνιστές των ημερών. Αυτό των
11,5 δισ. κοινωνικών περικοπών και εκείνο του 23% της ανεργίας που τρέχει. Ένα τρίτο νούμερο, τριπλάσιο αυτό, είναι τα 32 δισ. της αναμενόμενης δόσης της οποίας το 70% θα πάει για ανακεφαλαίωση των νέων τραπεζικών ομίλων και το υπόλοιπο στο ταμείο των δανειστών.

Ο στόχος των Γερμανών είναι να εκτελεστεί με προτεσταντική πειθαρχία και παπική σταυροφορική σκληρότητα η εξόντωση του ελληνικού λαού. Αυτό που τεχνοκρατικά αποκαλείται «εσωτερική υποτίμηση», προωθείται ραγδαία από την κυβερνητική κοινοπραξία Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη. Βάναυσοι, βάρβαροι και αδίστακτοι συναγωνίζονται για το ποιος θα εφεύρει τα πιο διεστραμμένα μέτρα που θα εντείνουν το μαρτύριο μέχρι την τελική εξόντωση. Είναι ικανοί για τα πάντα!

Το αν το Βερολίνο θα αρκεστεί σε αυτό, θα το δούμε σε έναν με δύο μήνες.

Η περίοδος που ορισμένοι πολίτες έτρεφαν φρούδες ελπίδες για, έστω, ισχνές αγελάδες εξέπνευσε. Τώρα ο φόβος έρχεται τ’ ανάποδα. Φοβούνται, τώρα, αυτοί που τον έσπειραν. Ελαβε τέλος η βρόμικη παράσταση, που επιδόθηκε η μνημονιακή συγκυβέρνηση στην απέλπιδα προσπάθειά της να ξεγελάσει τον κόσμο για το εύρος και το περιεχόμενο των νέων σφαγιαστικών μέτρων που επεξεργάζεται.

Αλλά, παρά τις καταιγιστικές επιθέσεις με ανελέητα μέτρα εξόντωσης, είναι άξια απορίας η αναβλητικότητα που επικρατεί στον σύνολο της κοινωνίας.

Ισως, όταν ολοκληρώσουμε τις …σπονδές στα περιβόητα «μπάνια του λαού» και επιστρέψουμε με το καλό, βρεθεί ο τρόπος ώστε να εκδηλωθεί το εκρηκτικό μείγμα της φτώχειας και του αποκλεισμού!…


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]