Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκο-euro! Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό!


Φασίστες παίζουν ποδόσφαιρο με…φόντο τη σημαία της «Ανεξάρτητης Θράκης»!

Πραγματοποιήθηκε επί γερμανικού εδάφους το ποδοσφαιρικό τουρνουά «Αχμέτ Σαδήκ», με διοργανωτή την «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» και παρόντες εκπροσώπους του κόμματος των τουρκοφρόνων DEB, που ταξίδεψαν στη Γερμανία από την Κομοτηνή. Κυρίαρχα παντού βεβαίως τα προκλητικά σχόλια, τα φασιστικά μούτρα των «Γκρίζων Λύκων» και ασφαλώς τα πράσινα χρώματα της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης»!

Το είδαμε και αυτό. Ποδοσφαιρικό τουρνουά επί γερμανικού εδάφους προς τιμήν του αλήστου μνήμης φασίστα, πράκτορα της Τουρκίας και οργάνου της Εργκενέκον στη Θράκη Αχμέτ Σαδήκ. Το εν λόγω…τουρκο-γιούρο διοργάνωσε στις 30 Ιουνίου ο λεγόμενος «Πολιτιστικός Σύλλογος Τούρκων Δυτικής Θράκης» της πόλης Φοχτβάγκεν, που βεβαίως δεν είναι παρά ένα από τα πολλά παρακλάδια που έχει η διαβόητη «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» (ABTTF) σε όλη τη Δυτική Ευρώπη (και κυρίως στη Γερμανία).

Όπως μας ενημερώνει η ίδια η επίσημη ιστοσελίδα της ABTTF, «το παραδοσιακό αυτό τουρνουά γίνεται για να τιμηθεί ο αξέχαστος ηγέτης της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης Αχμέτ Σαδίκ (πρώτη φωτό), με σκοπό την διατήρηση και την μετάδοση των ιδεών του στις επόμενες γενιές» (σ.σ. απίστευτο, ε;)!!!

Από την ιστοσελίδα πάλι του εν Θράκη τουρκοκόμματος DEB (σ.σ. πρόκειται βεβαίως για το κόμμα που είχε ιδρύσει ο Αχμέτ Σαδήκ), το οποίο εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση με τον υπεύθυνο των γραφείων Κομοτηνής Χασάν Χασάν και τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου (και σύμβουλο του προέδρου Μουσταφά Αλή Τσαβούς) Αϊντίν Αχμέτ, πληροφορούμαστε ότι στο τουρνουά «αγωνίστηκαν 12 ομάδες σε δύο ομίλους στο στάδιο Χάιντς Σάιντελ.

Πριν να αρχίσουν οι αγώνες πραγματοποίησαν ομιλίες ο πρόεδρος της ABTTF Χαλίτ Χαμπίμπογλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου του Πολιτιστικού Συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης-Φοχτβάγκεν Ιμπραήμ Αχμέτ, ο αναπληρωτής πρόεδρος του DEB Χασάν Χασάν, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου Αϊντίν Αχμέτ (σ.σ. τους βλέπουμε και τους 3 στη δεύτερη φωτό) και ο Λεβέντ Σαδίκ, γιός του αείμνηστου Αχμέτ Σαδίκ».

Τελικά, και σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, «πρώτη στο τουρνουά ήρθε η ομάδα του Κέλστερμπαχ, δεύτερη εκείνη του συλλόγου Χερτζόγενραχ και τρίτη του συλλόγου Νυρεμβέργης. Τα έπαθλα για τις ομάδες που ανέβηκαν στο βάθρο δόθηκαν σε οικογενειακή βραδιά αλληλεγγύης που οργάνωσε ο σύλλογος του Φοχτβάγκεν.

Στην ίδια αυτή βραδιά έβγαλαν και πάλι λόγους ο Χαλίτ Χαμπίμπογλου, ο Λεβέντ Σαδίκ και ο Αϊντίν Αχμέτ, ο οποίος μετέφερε τα χαιρετίσματα του προέδρου Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ευχαρίστησε αυτούς που καταβάλουν προσπάθειες για την διατήρηση της μνήμης του ιδρυτή του DEB και αείμνηστου ηγέτη των Τούρκων της Δυτικής Θράκης Σαδίκ Αχμέτ, ενημέρωσε επίσης για την διαδικασία ανασύστασης του DEB, ενώ ακόμη δήλωσε πως κατά το φθινόπωρο θα τους επισκεφτεί ο πρόεδρος του κόμματος Μουσταφά Αλή Τσαβούς».

Εμείς φυσικά σε όλα αυτά δεν έχουμε παρά να προσθέσουμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από το εν λόγω «τουρνουά», όπως αυτήν με τον διαβόητο Χαλήτ Χαμπίμπογλου να παρακολουθεί τους αγώνες παρέα με τους Λεβέντ Σαδήκ και Χασάν Χασάν, κρατώντας πανό που προφανώς απευθύνεται στο…φάντασμα του φασίστα και αναγράφει: «Δεν σε ξεχάσαμε καθόλου»! Στην επόμενη βλέπουμε δύο από τις ομάδες να ποζάρουν με το ίδιο πανό και στη συνέχεια να αγωνίζονται κιόλας (ε, εντάξει, δεν είπαμε ότι οι αγώνες έγιναν και στο…Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου)!

Μετά από τα… αγωνιστικά όμως, αρχίζουν τα (ακόμη πιο) ωραία. Απολαύστε λοιπόν 3 φωτογραφίες από την απονομή των επάθλων του «τουρκο-γιούρο» με φόντο όχι μόνο την τουρκική σημαία και τη φάτσα του Σαδήκ, αλλά βεβαίως και τη σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης».

Και για να μη σας μένει η παραμικρή αμφιβολία για την ιδεολογία και τα…δημοκρατικά φρονήματα όλων αυτών των χυδαίων παλιόμουτρων, δείτε στο τέλος και άλλες 2 φωτογραφίες, αυτή τη φορά από τα γραφεία του «Συλλόγου Δυτικοθρακιωτών Τούρκων» του Κέλστερμπαχ-Γερμανίας, του συλλόγου δηλαδή δηλαδή που βγήκε πρωταθλητής στο τουρνουά.

Και δεν είναι φυσικά μόνο το πόσες σημαίες της «Ανεξάρτητης Θράκης» έχουν αναρτημένες στην αίθουσα του συλλόγου τους οι «συντοπίτες» μας. Είναι και ο χαιρετισμός που απευθύνει έξω από τα γραφεία του συλλόγου ένα από τα - ανθρωπολογικώς μυστηριώδους ταυτότητος – εικονιζόμενα πλάσματα και θυμηθείτε φυσικά για άλλη μια φορά τη στενή σχέση που έχει όλο αυτό το ανεκδιήγητο σκυλολόι με τους «Γκρίζους Λύκους» (όπως το είδαμε άλλωστε πολύ πρόσφατα και στη Θράκη με όλους εκείνους τους τεμενάδες των μελών του DEB προς τον Μπαχτσελί).

Εμείς φυσικά, στον αντίποδα όλων αυτών, έχουμε τους διάφορους Ντόλιους να συνιστούν «πολιτικές ηπίων τόνων», μήπως και μας αποκαλέσουν…εθνικιστές!

Ε, με τις υγειές μας!

Σύνδεσμος

Σύνδεσμος

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]