Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Aν δεν μπορεί ο Σαμαράς να διαπραγματευτεί να βάλουμε άλλον!


Η Αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου είναι πάνδημο αίτημα και εθνική ανάγκη και μάλιστα πλήρως εντοπίσμενη από τα τρία κόμματα που μετέχουν της κυβέρνησης γεγονός ελπιδοφόρο.

Τόσο ο Σαμαράς όσο ο Βενιζέλος και το Κουβέλης, έχουν ταχθεί αναφανδόν υπέρ της και κατήλθαν στις εκλογές ακριβώς με αυτό τον πολιτικό λόγο. Είχαν στόχο να υπηρετήσουν ανιδιοτελώς και αυτοθυσιαζόμενοι αυτό το εθνικό συμφέρον γύρω από το οποίο μετά από καιρό υπάρχει εθνική ομοψυχία.

Το εκλογικό σώμα αποφάσισε επαναδιαπραγμάτευση και παραμονή στο ευρώ, συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν όλοι. Ο Λαός ψήφισε -ο καθένας από εμάς- αυτούς που θεωρούσε πιο κατάλληλους για αυτή την αποστολή.

Το εθνικό συμφέρον λοιπόν επιβάλει αν τυχών εντοπιστεί αδυναμία διαπραγμάτευσης και αμέσως μόλις αυτή εντοπιστεί, να παραιτηθεί η κυβέρνηση ώστε να αναλαβει καποιος που μπορεί να φέρει σε πέρας την εντολή του εκλογικού σώματος.

Ο καλός ηγήτωρ βάζει το μείζων πάνω από το αξίωμα του και τα προνόμια που απορρέουν από αυτό, καθώς ελπίζει στην ευνοϊκή κρίση της Ιστορίας, και η Ανδιαπραγμάτευση του Μνημονίου είναι εθνική ανάγκη μπροστά την οποία δεν μπορεί να στέκει εμπόδιο κανείς.

Θα είναι απολύτως βλαπτικό μικροπρεπές, μικροκομματικό και κατώτερο των στιγμών ο “ορίζοντας τετραετίας” που είναι συνταγματική επιταγή να βρεθεί απέναντι στο κυρίαρχο στόχο του έθνους.

Στην πολιτική ιστορία είναι γνωστό ότι ο Τσάμπερλεν παραιτήθηκε και ανέλαβε ο Τσώρτσιλ που εγκατέλειψε την λάθος Πολιτική Κατευνασμού της Γερμανίας και δημιουργώντας συμμαχίες με Ρωσία και ΗΠΑ

και εν πάση περιπτώσει όταν ο στρατηγός σου δεν τραβάει στο πεδίο τον αλλάζεις…

Πηγή
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Από τον Αντωνάκη περιμένετε τίποτα ???
    ή από τον Βενιζέλο ή από τον Κουβέλη ???
    Αφήστε τι έλεγαν προεκλογικά και τις μπουρδολογίες που εξακολουθούν να εκτοξεύουν καθημερινά.
    Αχταρμάς είναι χωρίς ιδανικά, Ελληνικές αξίες και πατριωτισμό..... με μόνη απίτησή τους την εξουσία όπως και να είναι.....
    Κορόιδεψαν, πανικόβαλαν, τρομοκράτησαν και ξανακορόιδεψαν τον ...ηλίθιο όπως φαίνεται Ελληνικό Λαό....
    Τώρα οι δουλοπρεπείς αυτές και παντελώς ανίκανες μαριονέτες θα μπορέσουν να σταθούν???
    Από εμάς πλέον εξαρτάται......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ζημεν 93 ορε κοροιδια το ηξερα απο τοτε ορε αλλα μηπω ςτα εχει αρπαξει και ο φωτακης για τον μπενιτο ειμαι σηγουρος τον κρατανε ορε απο τα αχαμνα και δεν μπορη να κανει τιποτα ο μπαταρησμενος τον ξερω απο παλια ειναι δυνατον οι γερμαναραδες με το λαδοτιρι στα γερια παντα και να μην κερδιζουν ορε κοροδια νεοδουληδες εγω μαλακας ειμουν που εφυγα απο το τρενοζημεν ξυλο ορε ουλοι λαδομενοι και πολυ περισοτερο ο κομανετσι δεν τον βλεπεται πως κηνητε σαν χεσμενος εχει την φωλιατου λερομενη χαθηκαν οι νομηκοι της ελλαδος τον νομηκο καρακοστα της ζημεν να παρη χα κοροιδια επιστημονας τελιος μην τον χασουμε ορε ποσα για πητε και τα νουμερα ουνοι του βορα λαδονετε τα ποντικια του νοτου και οι λαοι υποφερουν ξυλο ορε ξυλο ορε τελος τα γιαουρτια το 58 ζημεν 93 μιζεν 12 ζημεν ορε τι χρημα πεφτει καθε φορα στα λαδοποντικα του νοτου λαδομα και λαδομα τι στο διαολο συμβενη σε αυτοι την χωρα μπανιο με λαδι θελουν να κανουν τα καθαρματα παρε ορε αφηρμα απο το λαδι της καλαματας εχει μποληκο και κανε μπανιο πρεπει να ειναι απο τους ουνους παραδοπηστοι που πουλατε την πατρηδασας για ενα ευρο πληρονονται αυτα και απο τον θεο και απο τους ανθρωπους εφιαλτη του νεοδουλοι και του ελληνηκαο λαου αφηρματα κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]