Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκληραίνει η κόντρα κυβέρνησης - Ανεξάρτητων Ελλήνων


Συνέχεια στην κόντρα κυβέρνησης - Ανεξάρτητων Ελλήνων -που ξέσπασε μετά από καταγγελία ότι ο νομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Γιάννης Καρακώστας είναι και νομικός σύμβουλος της Siemens- έδωσε σήμερα ο Κώστας Μαρκόπουλος.

Ο γραμματέας της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων απάντησε με δριμύτητα στις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου που έκανε λόγο για απίστευτη αθλιότητα και συκοφάντες [Βλέπε άρθρο] .

«Ο κος Κεδίκογλου παρασύρθηκε και χρησιμοποίησε απαράδεκτους και ανοίκειους χαρακτηρισμούς για τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Τα περί αθλιότητος και συκοφαντίας του τα επιστρέφουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Του συνιστούμε», πρόσθεσε, «να διαβάσει καλύτερα την ιστορία του τόπου και ακόμα καλύτερα τα πρακτικά της εξεταστικής επιτροπής για τη Siemens».

Στη συνέχεια, ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε ότι περιμένει από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο συγκεκριμένες απαντήσεις σε τρεις ερωτήσεις:

1. Γνωρίζει αν για τον κ. Καράκωστα υπάρχει εγγραφή στη λίστα ενεργών προμηθευτών της Siemens επί Χριστοφοράκου;

2. Είχε ποτέ εσωτερικό τριψήφιο τηλέφωνο επί Χριστοφοράκου;

3. Υπάρχει πληρωμή για τον κ. Καράκωστα από τη Siemens επί Χριστοφοράκου;

Καταλήγοντας, ο γραμματέας της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε ότι «είναι αυτονόητο, σε κάθε περίπτωση, ότι ο νομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού δεν επιτρέπεται να έχει οποιαδήποτε σχέση με εταιρείες που έβλαψαν αποδεδειγμένα το ελληνικό δημόσιο και ήταν οι πρωταγωνιστές της διαφθοράς στην Ελλάδα».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. πανωτους ορε μαρκοπουλε τα το λαδοτηρι δουλεψε καλα το 93 και δουλευε ο μπαταρησμενος και τους νεοδημοκρατε και τον ελληνικο λαο εμα ςδεν μπορεσε να δουλεψει και φυγαμε τα υπολοιπα ζα τωρα θα ξυπνησουν η ακομα ραγιαδισμος καταληπο απο παλια ορε το υπουλο το αφηρμα τι μηχανη εστησε απο το 93 και τον εχει μαζι του και αυτος ο ξεξιποτος ο καθηγηταρας δεν παρετητε ορε συναξει προδοτων και μπασταρδοπουλεων εχουμε παμε για τ αντουφεκια απο οτι φενεται θα βαρεσει παλη το κλεφτικο ντουφεκι στα αγραφα αρκετα χρονια καθησαν σιωπηρα οι ελπηδες μας εισται εσεις εμπρος κωστα κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]