Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσίπρας: Γνωρίζει η μοιραία τριανδρία ότι δεν πάει άλλο

Σκληρή γλώσσα για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης άσκησε από την Κατερίνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την οριστικοποίηση του νέου πακέτου μέτρων.

Ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε ότι οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί «υφάρπαξαν» την ψήφου του ελληνικού λαού κινδυνολογώντας εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. «Μην προσπαθείτε να κρυφτείτε άλλο κύριοι της τρόικας εσωτερικού. Δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε πια κανέναν. Ανακοινώστε τις περικοπές που έχετε αποφασίσει. Και αναλάβετε πλήρως και εξ’ αδιαιρέτου την πολιτική ευθύνη για τις συνέπειές τους» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Γνωρίζει η μοιραία τριανδρία ότι δεν πάει άλλο. Ότι το Μνημόνιο δεν βγαίνει.
Αλλά επιμένουν. Παραιτούμενοι από την επαναδιαπραγμάτευση» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας και κατηγόρησε τους κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη ότι πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων τις δεσμεύσεις τους για επαναδιαπραγμάτευση.

Παράλληλα ανέφερε ότι οι τρεις αρχηγοί επιμένουν στις καταστροφικές πολιτικές και θα επαναδιαπραγματευθούν μόνο την επάνοδο της Ελλάδας στη δραχμή.

«Αποδεικνύοντας, έτσι, οι ίδιοι ότι η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου που είχαν υποσχεθεί προεκλογικά είναι το ισοδύναμο του «λεφτά υπάρχουν» των εκλογών του 2009. Δεσμεύτηκαν ότι δεν θα υπήρχαν νέες οριζόντιες περικοπές.
Και τώρα επινοούν, επεξεργάζονται και διαρρέουν όλων των ειδών τις οριζόντιες περικοπές» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης επιτέθηκε προσωπικά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον οποίο χαρακτήρισε «φυσικό αυτουργό» του Μνημονίου και «τσάμπα μάγκα». Επιπλέον τον κατηγόρησε ότι ρίχνει «τη μπάλα στην εξέδρα» με την αντιπολίτευση που ασκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. «Να μας πει για το προμελετημένο έγκλημα του Μνημονίου. Όπως το περιέγραψε ο κ. Ρουμελιώτης. Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Που τον είχε στείλει εκεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Και που μας είπε ότι, ενώ από την αρχή γνώριζε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι το Μνημόνιο δεν βγαίνει, πέταξε την Ελλάδα στην παγίδα του. Να σταματήσει ο κ. Βενιζέλος να καθυβρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και να μιλήσει για την ταμπακιέρα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Τώρα εκτοξεύει φραστικά πυροτεχνήματα. Το παίζει τζάμπα μάγκας. Απλά σκηνοθετεί την τελευταία πράξη του δράματος. Συναποφασίζοντας νέες θυσίες για το λαό, χωρίς αντίκρισμα. Ρίχνοντας τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού ακόμη πιο βαθειά στην εξαθλίωση και τη φτώχεια» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίθεση για την ΑΤΕ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε εκ νέου τους τόνους για την πώληση της ΑΤΕ. «Όσοι πίστευαν ότι, στη νύχτα του κατακαλόκαιρου, μπορούν να δημιουργούν τετελεσμένα εξυπηρετήσης ημετέρων σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος. Όλοι όσοι εμπλέκονται σ’ αυτήν τη σκανδαλώδη και προκλητική εκποίηση – χωρίς καμία εξαίρεση – θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε: «Θα λογοδοτήσουν. Αυτό το σκάνδαλο δεν θα επιβληθεί στη δημόσια ζωή του τόπου. Να γνωρίζει η διαπλοκή ότι η παραχώρηση της Αγροτικής Τράπεζας είναι προσωρινή».

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]