Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΔΝΤ προς Ρουμελιώτη: "Ήσουν κι εσύ στις αποφάσεις"...


Κανονικό "άδειασμα" και αποκάλυψη της εγκληματικής συνευθύνης του "καταγγέλοντα" Ρουμελιώτη

Ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ και νυν αντιπρόεδρος της Τρ. Πειραιώς είχε “αδειάσει” το ΔΝΤ με δηλώσεις του, υποστηρίζοντας ότι γνώριζε εξ’ αρχής ότι το πρόγραμμα στην Ελλάδα θα αποτύχει!

Τώρα, έρχεται η σειρά του Ταμείου να αδειάσει το πρώην μέλος του και νυν στέλεχος μιας τράπεζας που έχει πάρει κάμποσα δις από το κράτος χωρίς να έχει δώσει στη δημοσιότητα του όρους ανακεφαλαιοποίησης.

Τι λέει το ΔΝΤ; Πηγές του ταμείου τις οποίες επικαλείται ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Ουάσιγκτον, ανέφεραν πως ο τότε εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ στήριξε από την αρχή και με ενεργό τρόπο στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με τις ελληνικές αρχές τις πολιτικές στο πεδίο της δημοσιονομικής προσαρμογής που εισηγήθηκε το ΔΝΤ και δεσμεύτηκε να εφαρμόσει η Ελλάδα, τόσο κατά τη διάρκεια του πρώτου όσο και του δεύτερου προγράμματος στήριξης της χώρας.

Ο ένας “αδειάζει” τον άλλον και στη μέση οι Έλληνες πολίτες που πληρώνουν και τις δυο πλευρές!


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]