Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η επιλεκτική "ευαισθησία" ως έκφραση ρατσισμού και φασισμού


Yπήρξε κανείς που να ζήτησε τον αποκλεισμό του Δριμάλα μετά το απαράδεκτο σχόλιο στο fb;
Όχι βέβαια, τους Έλληνες μπορούν να τους βρίζουν όλοι, έτσι δεν είναι "δημοκρατικέ αριστερούλη";

Γράφει η Σοφία

Είναι αυτό που λένε «έχω μείνει speachless»!

Γινόμαστε μάρτυρες αλλά και αποδέκτες μιας εξωφρενικής κούρσας ανθελληνικού ρατσιστικού παραληρήματος από την καθεστωτική πολιτικοκοινωνική ελίτ της χώρας που εμείς οι ίδιοι φαινομενικά έχουμε επιλέξει.
Αυτή η κούρσα εκτυλίσσεται σε επεισόδια που το κάθε ένα ξεπερνά σε εξωφρενικότητα και παραλογισμό το προηγούμενο.

Στο τελευταίο επεισόδιο παρακολουθήσαμε ένα ρεσιτάλ…. Πώς να το χαρακτηρίσω… ηλιθιότητας; υποκρισίας; αθλιότητας; κατάχρησης εξουσίας; παραβίασης δικαιωμάτων; φίμωσης; χουντικού τύπου εκφοβισμού; ρατσιστικού ανθελληνικού ταλιμπανισμού; ό,τι και να πω λίγο θα είναι…
Σε μια άσχετη συζήτηση για το κουνούπι του Νείλου το εντελώς απλό σχόλιο «είναι τόσοι πολλοί οι Αφρικανοί που το κουνούπι θα έχει και ‘σπιτικό φαγητό’» στο οποίο χαμογελάς και λες, «ναι όντως, θα έχει και σπιτική κουζίνα και εξωτική, μια χαρά θα περάσουν οι κώνωπες, μόνο αυτοί τελικά περνάν καλά» και το προσπερνάς , έφερε ποινή αποκλεισμού σε μια αθλήτρια ολυμπιακών προδιαγραφών που δουλεύει τέσσερα χρόνια για να πάει σ’ αυτούς τους Ολυμπιακούς και να φέρει διάκριση για την Ελλάδα.

Καταλαβαίνετε για τι μέγεθος αθλιότητας μιλάμε;;

Δεν έθιξε κανέναν, δεν μείωσε κανέναν, δεν έκανε αρνητικό σχόλιο για κανέναν, δεν προσέβαλε κανέναν και την έβαλαν να ζητήσει συγγνώμη!!!
Από ποιους;
Από τους Αφρικανούς που είναι εδώ επειδή είπε ότι είναι εδώ; Ή από τα κουνούπια;;
Αν το κουνούπι ήταν κουνούπι Κηφισού και πήγαινε στην Αγγλία κι έλεγε κάποιος είναι τόσοι πολλοί οι Έλληνες που θα το κουνούπι θα βρει και «σπιτικό» φαγητό, θα κατηγορείτο για ρατσισμό;
Θα έβγαινε κανείς απ’ τους επαγγελματίες ευαισθητούληδες που δερνοκοπιούνται στις τηλεταράτσες να διαμαρτυρηθεί;
Βγήκε κανείς απ’ αυτούς τους ξευτιλισμένους να υπερασπιστεί την Ελλάδα όταν ο ανεκδιήγητος Κάμερον έλεγε προ ημερών ότι θα κλείσει τα σύνορα της Αγγλίας αν η Ελλάδα χρεωκοπήσει για να μην πάνε Έλληνες;
(Ναι ρε καραγκιόζη Κάμερον, δεν θα έρθουμε εμείς, θα σου στείλουμε τους Αφρικανούς για να μην τους τσιμπάνε τα κουνούπια, μωρή ρόμπα!)
Ενοχλήθηκε κανείς από τους πορτοκαλί επαγγελματίες του «αντί» ρατστισμού όταν ο Κάμερον αποκάλεσε την Ελλάδα «πρώην οθωμανική κτήση»;;;;;
Φύλλο δεν κουνήθηκε! Καμία αντίδραση.
Έρημος! Ψυχή ζώσα δεν υπήρχε.
Ποιος απ’ όλους αυτούς που παρέλασαν εναντίον της Παπαχρήστου βγήκε να απαντήσει στον Κάμερον, που έδωσε ρεσιτάλ αθλιότητας και παλιανθρωπιάς και είναι πρωθυπουργός χώρας, κι όχι 23χρονη αθλήτρια; Η Ελλάδα υπήρχε πριν από την οθωμανική αυτοκρατορία κι αν την αποκαλεί έτσι τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρουν την Ολυμπιακή Φλόγα από την "πρώην οθωμανική κτήση", ας ανάψουν μόνοι τους μια με τον αναπτήρα κι ας τελειώνουν.
Κανείς δεν είχε το τσαγανό και τον χαρακτήρα να πει «αποσύρω και τη Φλόγα και τους αθλητές μου από μια διοργάνωση που τα πιο επίσημα χείλη μιλάνε τόσο προσβλητικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες, γιατί οι αθλητές μου δεν θα έχουν την απαιτούμενη ασφάλεια».
Αλλά ποιος να το πει; δεν έχουμε πρωθυπουργό ή αρχηγό Ολυμπιακής Αποστολής τον Τάσσο Παπαδόπουλο ή τον Πούτιν ή κάποιον με ….
Έχουμε τους αγαπητικούς της τρόικας!

Κανένας aristeros antirsatsistis, καμία προοδευτικούμπα της πολιτικής ελίτ δεν ένοιωσε ουδεμία ενόχληση που ο πρωθυπουργός μιας χώρας με τη δική μας Ολυμπιακή Φλόγα στο ένα χέρι μας έβριζε και μας τσαλαπατούσε!

20120727-002024.jpg

Οι Άγγλοι ανάβουν το τσιγάρο τους με την Ολυμπιακή Δάδα, αλλά κανένας δεν ενοχλήθηκε από αυτήν την απρέπεια και την καταπάτηση της Ολυμπιακής Φλόγας.
Μόνο η ίδια η Φλόγα ενοχλήθηκε κι έσβησε από την ασέβεια και την ασέλγεια!
… Αλλά είναι "μεγάλη μας τιμή" που ο κύριος Κούβελος τους ζήτησε να καλέσουν την πρωθιέρεια της Φλόγας με την οποία ανάβουν οι Άγγλοι το τσιγάρο, κι αυτοί το δέχθηκαν να τον εξυπηρετήσουν και έτσι η πρωθιέρεια θα πάει να προωθήσει "το ιδεώδες του Ολυμπισμού" μαζί με τον αρχηγό Κούβελο στο Λονδίνο.

Είναι πέρα από κάθε φαντασία, να βρίζεται, να συκοφαντείται και να λοιδορείται διαρκώς η Ελλάδα διεθνώς από τον κάθε αχρείο κι αυτά τα μπάζα, που είναι εντελώς ..μπάζα, να κινητοποιούνται και να σηκώνουν ορυμαγδό μόνον εναντίον μιας Ελληνίδας αθλήτριας για ένα εντελώς άσχετο σχόλιο, το οποίο χαρακτηρίστηκε με φασιστική αυθαιρεσία ως ρατσιστικό!!!!!

Αυτό που με έχει βγάλει απ’ τα ρούχα μου είναι σύγκριση της στάσης που κράτησαν όλοι αυτοί στο σχόλιο μέσω FB του υποψήφιου βουλευτή της Νέας δημοκρατίας Γιάννη Δριμάλα, ο οποίος δήλωσε στο “στα @@ μου αν οι Έλληνες πεθαίνουν, σκοτώνονται ή αυτοκτονούν”.
ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!

Ούτε καταδικάστηκε, ούτε θεωρήθηκε ρατσιστικό από τους επαγγελματίες της πορτοκαλί ευαισθησίας, και του μενού του κουνουπιού!
Για αυτούς οι Έλληνες μπορούν να πεθαίνουν, να σκοτώνονται ή να αυτοκτονούν!!! Δεν πειράζει καθόλου!
ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, κανένα σχόλιο, αφέθηκε να ξεχαστεί… να ξεθυμάνει!
Ξέρουν αυτοί… όπως τότε που ο Κακαουνάκης είχε πει όταν συνάπτεται κρατικό δάνειο ο συνάπτων τσιμπάει προμήθεια…. και πάλι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ… ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΡΙΜΑΛΑ….
Τους Έλληνες έβριζε άλλωστε, αυτούς μπορούν να τους βρίζουν να τους δέρνουν, να τους συκοφαντούν, να τους ξεφτιλίζουν να τους ποδοπατάνε, να τους αποκλείουν, να τους ακυρώνουν!
Έτσι δεν είναι κύριοι πωλητικοί αρχηγοί και λοιποί παρατρεχάμενοι εργολάβοι της τρόικας του ΔΝΤ και του κάθε Σάδερλαντ;;; Ε; έτσι δεν είναι; Ο Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων μέσα στο σπίτι τους είναι καλός ρατσισμός!
Κανένας «δημοκρατικός ευσθητούλης» απ’ όσους παρέλασαν εναντίον της Παπαχρήστου δεν έβγαλε άχνα για το σχόλιο του Δριμάλα. Τυχαίο;;;;; δεν νομίζω!!!

Ούτε ζητήθηκε ο αποκλεισμός του από πουθενά… Ούτε αποκλείσθηκε φυσικά!!!!!
Οι Έλληνες κυνηγούνται απηνώς με σαφή ρατσιστικά κίνητρα στην ίδια τους τη χώρα από μια ληστοσυμμορία εγκληματιών που έχουν καταφέρει να αναγάγουν τα εγκληματικά τους κίνητρα σε κυρίαρχη πολιτική ιδεολογία, κι οι ίδιοι έχουν πετύχει να αποτελούν την πολιτικοκοινωνική ελίτ!
(Τόσο ζώα είμαστε, που ο μαύρος Πιτ κι οι αδελφοί Ντάλτον προήχθησαν σε ελίτ…)
Διώχνουν , αποκλείουν και κυνηγούν κάθε άξιο και δημιουργικό που μπορεί να δώσει οτιδήποτε στη χώρα, όποιος μπορεί να ανεβάσει τον πήχυ είναι επικίνδυνος, πρέπει να κατηγορηθεί, να ταπεινωθεί, να διασυρθεί, να αποκλεισθεί, να ακυρωθεί με οποιοδήποτε φαιδρό πρόσχημα.
Σβήνουν, και συνθλίβουν εδώ και χρόνια μεθοδικά ό,τι μπορεί να δημιουργήσει ευημερία, χαρά, τεχνολογία, ευκολία, ευλογία, ανάταση και εισάγουν κάθε είδους μιζέρια, φανατισμό, τύφλωση, προβληματικότητα, γυφτιά, βρωμιά και φορτίο.

Η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή. Την έχουν καταλάβει εθνομηδενιστικά σαπάκια, και βαθύτατα συμπλεγματικές χαμηλομετριότητες, που πέρασαν την ζωή τους πουλώντας τον εαυτό τους σε τιμή ευκαιρίας στην όποια εξουσία, αρκεί να ήταν εξουσία, οι λεγόμενοι τσανακογλείφτες, θλιβερά χαμοπούλια, δεν είχαν ποτέ φτερά για να πετάξουν, κι έβλεπαν με ζήλεια όσους πετούσαν, με κρυφό πόθο να τους κατεβάσουν όλους κάτω.
Κάτω για να μην φαίνεται ότι αυτοί είναι μαδημένοι, ότι ποτέ δεν είχαν τα προσόντα να πετάξουν, για να μην φανεί ότι είναι κατ’ επάγγελμα ψεύτες, ό,τι αυτά που λένε είναι χωρίς αντίκρισμα. Για να μην φανεί ότι επί σκοπού ψαλιδίζουν τα φτερά των άλλων για να φαίνονται ότι είναι «κανονικοί» και για άρχουν στους ακρωτηριασμένους και στους λοβοτομημένους.
Δεν αντέχουν να βλέπουν τα άλογα κούρσας σαν την Παπαχρήστου να πετάνε γιατί τους θυμίζουν ότι αυτοί δεν υπήρξαν τίποτα περισσότερο από ψοφίμια.
Τους τσακίζει ότι υπάρχουν Έλληνες που μπορούν με την πειθαρχία τους και την προσωπική δουλειά να έχουν επιτυχία, να κάνουν αυτό που αυτοί δεν θα κατάφερναν ποτέ αν δεν πουλιόντουσαν, αν δεν έγλειφαν αν δεν κυνηγούσαν, δεν παρακαλούσαν, αν δεν υπηρετούσαν.
Για αυτό ξεσπαθώνουν με τέτοια απροκάλυπτη κατάχρηση εξουσίας.
Για αυτό είναι αμείλικτοι, όσο τους παίρνει, απέναντι σ’ όποιον κάνει το λάθος να είναι και ικανός και Έλληνας, και να έχει την αφέλεια να αναφέρει απλώς τους φορείς της παρακμής που κουβαλάνε στη χώρα και που υπερασπίζονται με λύσσα, με την κρυφή ελπίδα ότι επιτέλους αυτοί θα ρίξουν τον πήχυ στο δικό τους ύψος και θα νοιώθουν λιγότερο τιποτένιοι, λιγότερο ανάξιοι, λιγότερο διωρισμένοι…
Για αυτό είναι σε πλήρη εναρμόνιση με τον Πήτερ Σάδερλαντ τον «ειδικό εκπρόσωπο του ΟΗΕ για την μετανάστευση» που αποτελεί την επιτομή του πώς η corporocrasy έχει μολύνει τα πάντα, σαν ιός που μεταλλάσσει τον ξενιστή του και τον κάνει όργανό του.
Ο κύριος Σάδερλαντ λοιπόν, που τον είδαμε χωμένο και στην καταστροφή της Συρίας, είναι μη εκτελεστικός πρόεδρος της Goldman Sachs International, πρώην πρόεδρος του πετρελαϊκού κολοσσού BP και νυν επικεφαλής του «Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη»!!! Γνήσιος εκφραστής της νέας τάξης, πρακτορεύει τα συμφέροντά της με δηλώσεις όπως η ΕΕ θα πρέπει "κάνει το καλύτερο δυνατό για να υπονομεύσει" την "ομοιογένεια" των κρατών μελών της, και «η μελλοντική ευημερία των πολλών κρατών της ΕΕ εξαρτάται από το αν θα γίνουν (τα κράτη) πολυπολιτισμικά!»
Όποιος πάει στη Σωκράτους και στη Γερανίου θα απολαύσει την ευημερία του πολυπολιτισμού που πρακτορεύει ο εν λόγω κύριος και οι τοπικοί εργολάβοι του, η οποία διακυβεύθηκε προς στιγμήν από το «άστοχο» σχόλιο της Ολυμπιονίκου.
Για αυτό και η «παραδειγματική τιμωρία» της Παπαχρήστου από τους δωρισμένους νεοταξίτες υπαλλήλους. Για να υπάρξει τρομοκράτηση και να μην τολμά κανείς να μιλήσει στην μεθοδευμένη κατάλυση της χώρας.
Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι υπόλοιποι αθλητές, αν θα υποταχθούν από φόβο και θα πάνε πειθήνια να κάνουν αυτό που έχουν ετοιμάζουν εδώ και 4 χρόνια ή θα θεωρήσουν ότι τους αξίζει να δείξουν χαρακτήρα και θα έχουν το κουράγιο να πουν στον Κούβελο, «αφού ξέρεις και σπρώχνεις τόσο ωραία τα ολυμπιακά ιδεώδη, άντε σπρώξτα χωρίς εμάς στο Λονδίνο».
Και να αμφισβητήσουν έμπρακτα όλον τον συφερτό των μεταπολιτευτικών καρκινωμάτων.
Ό,τι και να κάνουν τα παιδιά αυτά, βαλτέ στο μυαλό σας ότι κάποτε οφείλουμε να δείξουμε χαρακτήρα, αλλιώς αυτά τα καρκινώματα που αποκλείουν αθλητές από την Ολυμπιάδα για ψύλλου πήδημα, θα αποθρασυνθούν κι άλλο και οι μόνοι που θα πηδάνε και θα κάνουν ό,τι θέλουν θα είναι αυτοί και οι ψύλλοι τους.

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ;;;

Αφιερώνω το παρακάτω απόσπασμα σ’ όλους τους επαγγελματίες "προοδευτικούς" της μεταπολίτευσης και στους τσανακογλείφτες της εξουσίας. Για σας μοντέρνοι πολιτικοί εκφραστές του (κινηματογραφικού) αρτεμηματσισμού! Δικό σας με όοολο το σεβασμό μου!



Σοφία εξω φρενών!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Οι αθλητες εβγαλαν ανακοινωση και ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα !
    Αυτοι ειναι ΜΟΝΟ αθλητες ! και δεν ανακατευονται με τα κοινα !
    Η νεαρα , ζητησε δημοσια συγχωμη ! ΓΙΑΤΙ ;
    Αφου δεν προσβαλε ΚΑΝΕΝΑΝ .

    Δεν αξιζουν να λεγονται Ελληνες , την στιγμη που η ΣΚΑΛΒΩΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ αλλα και ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ . Και ΟΙ "ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ! πανε στα πανηγυρια της ΚΟΚΑΣ ΚΟΛΑΣ , σαν να μην συμβαινει τιποτα .

    Ασεβουν οι ΒΑΡΒΑΡΟΙ Αγγλοσαξωνες στην Ιερη φλογα και οι αθλητες ΜΟΥΓΚΑ .
    Η προσωπικη τους δοξα και το ευρω , ειναι το μονο που αντιπροσωπευουν .
    Μαλλον τυχερη ειναι που την "τιμωρησαν" και δεν θα παραστη σε αυτα ειδικα τα πανηγυρια .
    Θα καταλαβει , σε λιγο καιρο το γιατι .

    Ολα ειναι ενα θεατρο , για να ξεχαστη ο κοσμος και να μην δει τον δημιο , που ειναι εξω απο το κατωφλι του ! και οτι ο γειτονας ΕΛΛΗΝΑΣ δεν σφακτηκε εχθες το βραδυ , και ας ακουσε τις κραυγες ! Η κορη δεν βιαστηκε ! η γιαγια δεν εκτελεστηκε εν ψυχρο !
    Εχουν αρχισει την τελικη επιθεση και λαοπλανουν τον κοσμακη με "αποκαλυψεις" και φασιστες .

    Γνωστο ειναι οτι οι αριστεροι και ο φασισμος ειναι ενα και το αυτο .
    Και πολλοι ειδαν , το ποσο καλα οργανωμενοι ειναι οι υπηρετες του κατοχικου φαυλου συστηματος και πως εχουν ολα τα κεντρα εξουσιας και τι μας περιμενει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ , αν τολμησουμε να πουμε οτι δεν μας αρεσει το τερας που εθρεψαν .

    Ευτυχως που υπαρχει και ΘΕΟΣ .

    Υ.Γ Διαβαζα στον Αριστοτελη τι θα συμβη σε μια πολιτεια , οταν οι νομοθετες , γινονται υπηρετες των παθων τους (χρημα , εξουσια κτλ) .
    Δεν πιστευα την ομοιοτητα με τα σημεια και τα τερατα της εποχης μας .
    Σαν να διαβαζα την σημερινη καταντια ΑΚΡΙΒΩΣ .

    Η Πατριδα μας εγινε το πρωτο κρατος που το κυβερνουν πιλοτικα απο αλλα σκοτεινα κεντρα .
    Οτι και να δουμε , οτι και να ακουσουμε , δεν θα πρεπει να μας προκαλει ιδιαιτερη εντυπωση , διοτι σιγα -σιγα , μας αδειαζουν και θα γεμισουν τα σπιτικα μας και τα χωραφια μας με λαθρεποικους .
    Αυτο να εχουμε στο νου μας .
    Ας προσπαθησουμε να εξηγησουμε στο κοσμο οτι το πρωτο βημα θαναι να ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ (αν οχι ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ)το μεγαλυτερο και ΜΟΝΑΔΙΚΟ οπλο τους . Την τηλεοραση .
    Ολα τ'αλλα θαρθουν φυσιολογικα και επωδυνα .
    Το οπλο μας ειναι η ΜΕΤΑΝΟΙΑ .
    Συμμαχος ο Ιησους Χριστος και καστρα τα μοναστηρια μας .
    Οσοι πιστεψουν σε αλλα , θα χαθουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]