Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε προδιαγεγραμμένη πορεία παγκόσμιας σύγκρουσης;


Η προειδοποίηση του Σόρος είναι η απαρχή του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου;

Ο Λιακόπουλος είχε πει ότι οι αποφάσεις από την συγκυβέρνηση Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας, για το αν μπορεί να κουμαντάρει τον πλανήτη θέτοντας υπό έλεγχο τον Πούτιν, θα παρθούν τον Σεπτέμβριο.

Επειδή μάλιστα θέλουν να δυσφημίσουν την Ελλάδα παγκόσμια σαν αιτία της παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης, όρισαν ότι το θέμα με τις τράπεζες της Ελλάδος θα τελειώσει τέλει Σεπτεμβρίου περίπου, οπότε τότε μπορεί να μας πτωχεύσουν, παρασύροντας ολόκληρη της Ευρώπη αλλά και τον κόσμο.

Ορίζει μάλιστα ο Σόρος ότι θα οριστεί στην Ελλάδα μία κυβέρνηση μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου, για να προωθήσει την εξαθλίωση των Ελλήνων που λογικά θα έρθει με μεγάλους φόρους στους μικρομεσαίους, αφού όλοι οι άλλοι ούτως ή άλλως τα έχασαν όλα..

Μετά πάμε για Mother Company παγκόσμια πτώχευση και παγκόσμια επισιτιστική αρχή.
Αν ο Πούτιν δεν αποδεχτεί τις προτάσεις ελέγχου των ρωσικών φυσικών πόρων όπως ορίζει η Ατζέντα 21, τότε θα πάει σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ και μάλιστα κάνοντας το πρώτο χτύπημα μπαίνοντας ίσως στο Ιράν για να το στηρίξει, και στην Τουρκία για να έχει πρόσβαση στα στενά του Βοσπόρου στην Μεσόγειο και την φιλική προς αυτόν Συρία για να έχει πρόσβαση στα Ιεροσόλυμα και να εμποδίσει η προστάτιδα δύναμή του, η Αδελφότητα της Αλήθειας, την "στέψη" του ανόμου (από την Λευκή Αδελφότητα) και του κλώνου του (εικόνα του θηρίου από την Μαύρη Αδελφότητα).

Προς επιβεβαίωση, η συγκυβέρνηση των Αδελφοτήτων (Λευκής και Μαύρης) έβαλε τον Τζωρτζ Σόρος να κάνει μία ανακοίνωση την οποία μάλιστα διάβαζε σαν ανακοίνωση από ένα κομάτι χαρτί, δίνοντας διορία στους προστατευόμενους της Αδελφότητας της Αλήθειας. Πούτιν και Μέρκελ έχουν τρεις μήνες για να "τα βρουν" με τα αφεντικά του.

Για την Μέρκελ, είναι σαφές πως θα επιλέξει τα αφεντικά του Σόρος, για τον Πούτιν όμως… μάλλον ισχύει το αντίθετο, αφού η προσωπικότητά του –αλλά και τα συμφέροντα της Ρωσίας που θα πληγούν ανεπανόρθωτα, αφού θα αναγκαστεί να παραδώσει τα πάντα για να διατηρηθεί αρχηγός σε ένα κράτος που θα υπάρχει τυπικά- είναι σαφές πως θα τον οδηγήσει σε συγκρουσιακές αποφάσεις.

Τελικά, μέσα από αυτά, θυμόμαστε τα λόγια του γέροντα Παϊσίου, ο οποίος ήταν παραπάνω από σαφής όταν έλεγε πως «η Ρωσία θα χτυπήσει την Τουρκία για τα δικά της συμφέροντα… θα γίνει πόλεμος τέτοιος που ο κόσμος δεν θα έχει ξαναδεί… τελικά, επειδή η Ρωσία δεν θα μπορεί να κρατήσει την Κωνσταντινούπολη, θα την δώσει στην Ελλάδα…». Ο γέροντας Παΐσιος ήταν αρκετά αποκαλυπτικός και φαίνεται πως τα λεγόμενά του είναι μία χρονο-εφημερίδα η οποία καθημερινά επιβεβαιώνεται…

Έρχονται πολύ σημαντικά γεγονότα…


Πληροφορίες από liako.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. Τι έγινε αυτή η ψυχή ο Λιακόπουλος ???
    Τα μάζεψε /τα μαζεύει και την κάνει ?
    Ασχέτως πλάκας πολλά από ότι έχει πεί/γράψει με τον ένα ή άλλο τρόπο επιβεβαιώνεται.....
    Περιμένουμε την τελευταία τριλογία του Λιακόπουλου να δούμε τι τελικά θα γίνει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως ο ΓΑΠ πηγε στο Καστελορισο να μας πει οτι θα σκλαβωθουμε , ετσι και αυτος αποκαλυπτη (τους αρεσει στα αφεντικα τους) τα σχεδια των .
    Αλλα ΕΜΕΙΣ οι Ορθοδοξοι Ελληνες τα γνωριζουμε απο χρονια πολλα και ειμαστε ετοιμοι .
    Δεν θα τους αφησουμε . Θα τους πολεμησουμε και με την βοηθεια του Θεου , ολα αυτα τα εκλεκτα καθαρματα , θα μπουν στις τρυπες τους η στις ερημους τους , οπου και ανηκουν .
    Ειχε δικιο , ο ομαιμος τους Χιτλερ , που ελεγε οτι αυτοι λατρευουν ΜΟΝΟ το χρυσο βοδι , απο τον καιρο που ανακατευθηκαν με Ανθρωπους , και τους μαθαμε .Βεβαιως , αυτα τα ελεγε , γιατι συμφωνα με το σχεδιο τους , επρεπε να θυσιαστουν μερικες εκατονταδες χιλιαδες , επι τη ευκαιρια του πολεμου , (που οι ΙΔΙΟΙ εστησαν και εσφαξαν τον κοσμο και καταστρεψαν την Ευρωπη) , ωστε να τους λυπηθη ο κοσμος και να κλεψουν την γη των Φιλισταιων-Κρητων .
    Μιλαμε για εκλεκτα σκουλικια , και οχι οτι ναναι .
    Για λυπηση και για φτησιμο ειναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός χαμογελά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνώμη, μπορείτε να μου λύσετε μια απορία??? Ο Λιακόπουλος πώς γνωρίζει τόσες λεπτομέρειες για τη Λευκή και Μαύρη Αδελφότητα και τα σχέδια τους??? Ανταποκριτής τους είναι???? Μου κάνει τρομερή εντύπωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν εκατοντάδες ιστότοποι στο διαδίκτυο με ανάλογο περιεχόμενο. Δεκάδες "ερευνητές" ασχολούνται εδώ και χρόνια με παρόμοιες θεωρίες, σε δικτυακή εκπομπή ο Alex Jones...
      Ο Λιακόπουλος τα μαζεύει όλα, τα κάνει εναν αχταρμά και τα εκτυπώνει σε βιβλία.

      Διαγραφή
  5. Οι σοβαροι μελετητες μελετουν τις προφητειες μονο των Αγιων που μεσω αυτων μιλα ο Θεος και "στομα Θεου ου ψευδεται".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο φίλο 11:09
    Έχει και άλλες πολλές πηγές με κύρια τα "Χαλκινα βιβλία" που του έχουν παραδοθεί από...καποιους σε φωτοτυπίες.
    Διάβασε και κανένα βιβλίο του από την 27τομη σειρά "Γιατί και πως ζουν ανάμεσά μας" -υπάρχουν και άλλες αδελφότητες- γενικά σε ορισμένα από τα βιβλία αυτά αναφέρει πολλές πηγές αλλά αόριστα.
    Το θέμα είναι ότι πολλά από αυτά τα οποία έχει γράψει/αναφέρει,ήδη ισχύουν και βλέπουμε σταδιακά άλλα να πραγματοποιούνται !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]