Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αν ανακηρύξουμε την ΑΟΖ, θα δούμε πόσα τουρκικά πλοία θα τολμήσουν να βγουν στο Αιγαίο...

«Τα πετρέλαιά μας είναι και στο Ιόνιο και στο Αιγαίο, το φυσικό αέριο βρίσκεται στο Αιγαίο κάτω από την Κρήτη...», ανέφερε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, και επανέλαβε τη θέση για άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ από την Ελλάδα.

Απαντώντας στην ερώτηση πώς θα ανακηρύξει μονομερώς η χώρα ΑΟΖ, όταν η Τουρκία δεν έχει καν αναγνωρίσει το Δίκαιο της Θάλασσας, είπε:

«Είναι δυνατόν εμείς να κάνουμε πολιτική με το τι συμφέρει την Τουρκία ή όχι;

Θα πρέπει επιτέλους να σηκώσουμε κεφάλι.

Γιατί παραγνωρίζετε τον διεθνή παράγοντα; Αυτή τη στιγμή βλέπετε πως Αμερικάνοι, Ρώσοι και Ισραηλινοί συνεργάζονται πάνω στα οικόπεδα της Κύπρου.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούν να προσκληθούν οι συγκεκριμένοι διεθνείς παράγοντες, να συνεργαστούν στα οικόπεδα της ελληνικής πλευράς;

Για να δούμε πόσα τουρκικά πλοία θα βγουν όταν θα πλακώσουν εδώ Αμερικάνοι, Ρώσοι και Ισραηλινοί...».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μπορεί να εμφανισθούν τα τουρκομόγγολα πριν πλακώσουν οι διάφοροι ..... σύμμαχοι.
    Όχι ότι θα τους φοβηθούμε δηλαδή, αλλά θα βγουν γιατί πιθανά τα έχουν προσυμφωνήσει.
    Ας κάνουμε κατ'αρχή την ανακήρυξη και να δούμε πότε και αν μας αφήσουν για την οριοθέτηση.
    Η εκμετάλευση έπεται.
    Δεδομένου του ότι τόσα χρόνια δεν έγινε τίποτα σχετικό περί ΑΟΖ, φαίνεται ότι οι αισχροί προδότες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κάπου θα έχουν υποσχεθεί πολλά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ορε αφου κυβερναγαν προδωτες και μιζαδοροι ειναι δυνατον νατην ανακιρηταν τα αδερφακια μπατσοκ και νδ αυτοι εχουν πολες αδελφες μεσα θελει καμια αδελφη πολεμο και περηφανια πια η μπαρπη η σαλωμη η ξυλοδαρμενη πια χα αφου ειναι και ηταν παντα στα τεσερα ειναι δυνατον πρεπει να εχεις αρχι για να το κανεις και τωρα μουγγα κανουν οτι τους πουν τα αφεντικατους η γαμνια δ ες τους προχωρα πανο εμεις οι ελληνες που εχουμε τσαγανο ειμαστε μαζισου και μεχρι τον θανατο τα προδωτακια θα συνεχισουν στα τεσερα να ειναι και ο κομανετσι σκυβει πιο ευκολα τον χοντρο τον εχουν ξεσκησει δεν τον χριαζονται αλο απλη τσοντα στον λιγνο τον θελουν προχωραμε με ψηλα και τα δυο κεφαλια για να τους ξεσκισουμε κωννος αγραφιωτης ουστ προδωτες οσο για τα τουρκικα καραβια και του ςτουρκαλαδες ας κοπιασουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]