Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ψηφίζεις Σαμάρα - Μπένυ και κυβερνά ο… ΣΕΒ!

Δεν τολμουν ΚΑΝ να αναφέρουν την λέξη "μισθοί"!


netakias

Προσέξατε κάτι;

Κανένας από τους εκπροσώπους, των υπο διάλυση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (ελέω Μπένυ και Σαμαρά), δεν τολμάει ΚΑΝ να προφέρει τις λέξεις «μισθοί» ή «μετενέργεια»! Υπάρχει γραμμή

Το πρόσεξα ακούγοντας τον Χατζηδάκη χθές στην Κάτια Μακρή (βίντεο στο τέλος). Παραδέχθηκε ότι δεν ήταν μονόδρομος η πολιτική του μνημονίου, αλλά ξέχασε ότι πριν τις 6 Μαϊου, «ήταν… μονόδρομος» και την υπερψήφισε!

Η κυρία Μακρή τον ρώτησε για την επαναφορά των μισθών (μετενέργεια) και ΔΕΝ ΕIΠΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ!

Η κυρία Μακρή ξαναρώτησε, και πάλι δεν απάντησε!

ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ…;
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΜΕ ΣΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ!


Χα χα χα χα χα… Ποιοι είναι οι κοινωνικοί εταίροι… ο ΣΕΒ…;!

Μα ο Βενιζέλος κι η κ. Γεννηματά, παραδέχθηκαν χθες ότι οι βιομήχανοι, Τραπεζίτες κι Εργολάβοι ήταν αυτοί που πίεζαν να κοπούν οι μισθοί από την Τροικα! ! !
[…]….η «σκληρή θέση της τρόικας, σχετικά με τις συλλογικές συμβάσεις και τον κατώτατο μισθό», διαμορφώθηκε «και υπό την πίεση ελληνικών εργοδοτικών και επιχειρηματικών κύκλων που, με τη βοήθεια των νομικών τους συμβούλων, πίεζαν προς την κατεύθυνση αυτή, με συναντήσεις και επαφές που είχαν απευθείας με την τρόικα»[…]….(imerisia.gr)
Κι ο κ. Χατζηδάκης μας παρέπεμψε στον «κοινωνικό διάλογο»!!!

Πρώτα ξεκοιλιάζουν τους εργαζομένους και μετά κάνουν Ιατρικό Συμβούλιο για τους δώσουν…ιώδιο για το βα-βα. Αυτός είναι ο «κοινωνικός διάλογος»!!!

Ψηφίζοντας Σαμαρά – Βενιζέλο, ψηφίζετε Βιομήχανους.
Ψηφίζετε μείωση μισθών!
Ούτως ή άλλως σε αυτούς χρωστάνε τα δάνεια των κομμάτων τους, όχι σε εσάς.

AKOYΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
  • Συνέντευξη Κάτιας Μακρής 24/5/2012 (real.gr)
  • Σκληρή κόντρα ΣΕΒ - ΠΑΣΟΚ για τις μειώσεις των μισθών (imerisia.gr)
  • Στην πρέσα οι κλαδικές συμβάσεις (real.gr)




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Μου αρέσει που ρωτάτε και σχολιάζετε τις ΜΗ δήλώσεις των ανθρωποειδών αυτών....
    Αφού είναι γνωστό τοις πάσι ότι το προδοτικό δίδυμο (Τόνυ-Μπαίνει...Βγαίνει) και σια, εκτός του ότι έχει ψηφίσει και νομοθετήσει όλα αυτά τα αισχρά, έχει επιπλέον υπογράψει ότι τίποτα δεν πρόκειται να κάνει εναντίον των συμπεφωνηθέντων/ψηφισθέντων, ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ !!!
    Όλα όσα λένε τώρα είναι ΤΡΙΧΕΣ !!!
    Απορώ που εξακολουθείται και ασχολείσθε μαζί τους, στοιχειώδες IQ που λέμε δηλαδή δεν υπάρχει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ορε αφου ξερουμε τι ειναι και οι δυο και πιον εξυπηρετουν και συγουρα οχι εμας το λαο και την ελλαδαμας αυτο το ομορφο κορητσι θελουν να το κατασπαραξουν τελιως και ασχολουμαστε με τους λυκανθρωποβρυκολακες τους τελιωνουμε τον ιουνι και φευγουν οι ουνοι μιζαδοροι κλεπτες και φαυλοκατοροι ειναι και δεν αξιζουν ουτε μια τριχα απο τα αρχιδιαμας θαψτετους κιαλο κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παντα ετσι γινοταν ψηφηζα δου δου και οι αλοι μπατσοκ κουμαντο καναν παντα οι πλουτοκρατε 100 οικογαινιες εμεις δεν το βλεπαμε τωρα το ειδαμε και αντιο μπασταρδοπουλοι και οι δυο χα σας ξεσκισα και θα συνε χησω καμενο και συριζα να τελιωνουμαι με δαυτους κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]