Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ληστεία του αιώνα στην Ελλάδα...


Του Γιώργου Δελαστίκ

Παγκόσμια αίσθηση προκάλεσε η ετήσια έκθεση του ΟΟΣΑ, η οποία αποκάλυψε σε όλη την έκταση πόσο ολέθρια χρονιά υπήρξε το 2011 για τα εισοδήματα των Ελλήνων. Οσο κι αν ακούγεται απίστευτο, μειώθηκαν κατά... 23,1% και στην πραγματικότητα κατά 25,3%, αν ληφθεί υπόψη και ο πληθωρισμός! Χάσαμε δηλαδή το ένα τέταρτο κατά μέσο όρο του εισοδήματός μας μέσα σε μία και μόνη χρονιά- ούτε σε πόλεμο δεν είναι τόσο απότομη η πτώση του εισοδήματος! Από 20.457 ευρώ που ήταν το 2010 οι μέσες ακαθάριστες αποδοχές των Ελλήνων, έπεσαν στα 15.729 ευρώ το 2011.

Χαρακτηριστικά αποκαλυπτικό της οικονομικής πολιτικής που ασκούν παγκοσμίως οι κυβερνήσεις στις ανεπτυγμένες χώρες που εκπροσωπούνται στον ΟΟΣΑ, είναι το γεγονός ότι στις μισές χώρες - μέλη του οργανισμού αυτού (για την ακρίβεια στις 18 από τις 34) μειώθηκαν τα πραγματικά εισοδήματα προ φόρων.

Πουθενά στον κόσμο όμως αυτή η μείωση δεν έγινε με βαρβαρότητα αντίστοιχη με αυτή που είδαμε στη χώρα μας. Ενώ, όπως προαναφέραμε, στην Ελλάδα η καταβαράθρωση του μέσου εισοδήματος ανήλθε στο 25,3%, στη δεύτερη κατά σειράν χώρα στην κλίμακα με τις μεγαλύτερες μειώσεις εισοδήματος, στη Νότια Κορέα, το ποσοστό απώλειας ήταν 6,3% και στην τρίτη Βρετανία το μέσο εισόδημα συρρικνώθηκε κατά 4,3%, με τις υπόλοιπες 15 χώρες του ΟΟΣΑ να παρουσιάζουν ακόμη μικρότερη πτώση. Οπως είναι εξόφθαλμο, δεν υπάρχει καμιά σύγκριση ανάμεσα στο εφιαλτικό 25,3% της Ελλάδας και το 6% ή 4% ή λιγότερο των άλλων κρατών-μελών του ΟΟΣΑ.

Δεν χρειάζεται να το πούμε εμείς, το έχουν ήδη αντιληφθεί όλοι οι Ελληνες πως το 2012 η κατάσταση θα χειροτερεύσει πολύ περισσότερο σε σχέση ακόμη και με το 2011, αν συνεχιστεί η ίδια πολιτική.

Υπάρχει τουλάχιστον κάποιο υποτιθέμενο κέρδος της οικονομίας συνολικά από αυτόν τον καταποντισμό του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων; Αυξάνονται π.χ. τα δημόσια έσοδα, οι εξαγωγές, τα έσοδα από τον τουρισμό;

Τίποτα απολύτως από αυτά δεν συμβαίνει! Μας έλιωσαν στους φόρους τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά τα έσοδα του προϋπολογισμού το 2011 ήταν 88 δισεκατομμύρια ευρώ - αισθητά λιγότερα δηλαδή από τα 94,8 δισ. ευρώ το 2008, τότε που υποτίθεται ότι ζούσαμε με δανεικά και ήμασταν «ασύδοτοι φοροφυγάδες» ως έθνος!

Τότε που ήμασταν «απερίσκεπτοι τζίτζικες» του Αισώπου πληρώσαμε και με το παραπάνω και τα κρατικά ταμεία ευημερούσαν. Τώρα που η πολιτική της ΕΕ και του ΔΝΤ μας μετέτρεψε σε «προνοητικά μυρμήγκια» θαμμένα στη γη με ένα σπυρί σταριού, τα κρατικά έσοδα κατέρρευσαν και το δημόσιο χρέος αυξήθηκε πάνω από 50%! Ωραία πολιτική...

Μήπως τουλάχιστον αυξάνονται με ολοένα και ταχύτερους ρυθμούς οι ελληνικές εξαγωγές μιας και κατέρρευσαν οι μισθοί και οι συντάξεις μας; Αστεία πράγματα!
Βάσει των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, οι ελληνικές εξαγωγές τον Φεβρουάριο του 2012 (χωρίς τα πετρελαιοειδή προϊόντα) αυξήθηκαν μόλις κατά... 0,7% σε σχέση με την αξία των εξαγωγών τον Φεβρουάριο του 2011. Ακόμη χειρότερα, οι ελληνικές εξαγωγές τον Φεβρουάριο του 2012 ειδικά προς τις χώρες της ΕΕ όχι μόνο δεν αυξήθηκαν, αλλά... μειώθηκαν κατά 20%!

Αν είναι η ΕΕ να μας επιβάλει μια πολιτική που μειώνει το εισόδημα των Ελλήνων κατά 25% με «κέρδος» να... μειώνονται κατά 20% και οι εξαγωγές μας προς τα κράτη-μέλη της, ζήτω που καήκαμε!

Ονειρο... χειμερινής νυκτός αποδεικνύονται και οι ελπίδες ραγδαίας αύξησης του τουριστικού ρεύματος Ευρωπαίων προς την Ελλάδα τώρα που λεηλατούνται τα εισοδήματά μας.

Βάσει στοιχείων της Τράπεζας της Ελλάδος, τον Φεβρουάριο του 2012 ήρθαν στην Ελλάδα 22.900 Γερμανοί τουρίστες - δηλαδή 12,5% λιγότεροι από τον Φεβρουάριο του 2011. Το πιο τραγικό όμως είναι ότι αυτοί ξόδεψαν φέτος... 61,2% λιγότερα χρήματα από πέρυσι! Ενώ πέρυσι είχαν ξοδέψει τον Φεβρουάριο κατά κεφαλήν 1.000 ευρώ ο κάθε Γερμανός τουρίστας, φέτος άφησε στη χώρα μας κατά μέσο όρο 450 ευρώ! Δεν φτάνει που ήρθαν λιγότεροι, ήρθαν και «μπατιροτουρίστες» από τη Γερμανία! Σωθήκαμε!

ΑΠΟΤΥΧΙΑ
Βουλιάζουν έσοδα, εξαγωγές, τουρισμός


Παταγώδης είναι η αποτυχία των στόχων της «μνημονιακής» πολιτικής που ασκείται κατ' εντολήν της ΕΕ και του ΔΝΤ, αν φυσικά υποτεθεί ότι πιστεύει κάποιος πως αποσκοπεί στην αύξηση των εσόδων του κράτους, στην ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών και στην προσέλκυση Ευρωπαίων τουριστών.

Τα έσοδα του προϋπολογισμού το 2011, παρά τη φρενίτιδα επιβολής φόρων που έχει συνθλίψει τον πληθυσμό, υστερούν πολύ από εκείνα του 2008. Οι ελληνικές εξαγωγές επιβραδύνονται διαρκώς και ήδη παρουσιάζουν θεαματική... μείωση (!) αντί αύξησης προς τις χώρες της ΕΕ. Οσο για τα έσοδα από τον τουρισμό, τους τέσσερις τελευταίους μήνες παρουσιάζουν μείωση 35%, 40% ή και περισσότερο σε σχέση με τους αντίστοιχους μήνες του 2011.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. Δεν χρειαζόμαστεν την έκθεση του ΟΟΣΑ για να διαπιστώσουμε την αυξανόμενη εξαθλίωση των Ελλήνων. Αλήθεια, ο κ. Δελαστίκ τι προτείνει? Εκεί στον εθνοπροδοτικό ΑΝΤΑΡΣΥΑ (με το ψηφοδέλτιο του οποίου κατεβαίνει υποψήφιος ο Δελαστίκ) τι λένε?

    Σοβαρές Προτάσεις και όχι βλακώδεις υποδείξεις από αριστερόστροφα υποπροϊόντα, όπως ο ανταρσυα. Οι λαθρο-εισβολείς σε τι βαθμό συμβάλλουν στη διόγκωση των ελλειμάτων?

    Άντε καραγκιόζηδες, αριστερά απολειφάδια. Προοδευτικοί των οπισθίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι μόνο τα εισοδήματα που κουρευτηκαν 25%...αλλά και τα συσσωρευμένα εισοδήματα "παλαιών χρήσεων" που είτε ως ομόλογα είτε ως ακίνητα είτε (τις οίδε αύριο;)ως καταθέσεις πετσκόφτηκαν άνω του 50% και το πράγμα τελειωμό δεν έχει ακόμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δελαστικ μονο για διαπιστωσεις ειναι, απο τετοιες να σου κανω εγω περισσοτερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΜΟΡΦΑ ΓΡΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ?ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΥΡΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι έγινε παλικάρια; Ξυπνήσατε από το βαθύ ύπνο του καταναλωτισμού, των εορτοδανείων, των Καγιέν και των μπουζουκιών και κράζετε τον Δελαστίκ, επειδή δεν ανήκει στην Χρυσή Αυγή, αλλά στον Ανταρσυα; Για πείτε μου, τι Έλληνες πατριώτες πιστεύετε πως είστε όταν φωνάζετε "Χάιλ Χίτλερ" πριν βαρέστε αριστερούληδες με λοστάρια στις μαρτυρικές Σέρρες, προσβάλοντας τη μνήμη των νεκρών της Βουλγαρικής θηριωδίας; Ακριβώς...

    Οι μετανάστες φταίνε; Και ποιός τους έχει φέρει εδώ παλικάρια; Μήπως η πολυαγαπημένη μας Ευρώπη, που μας έχει κάνει χωματερή ψυχών με το Δουβλίνο 2; Η FRONTEX τι κάνει, θα μου πείτε; Μα τους παίρνει τα στοιχεία, τους αφήνει ελεύθερους στην Ελλάδα και όταν καταλήξουν στην Μητέρα Πατρίδα, τους στέλνει πίσω στην Ψωροκώσταινα γιατί έχει τα στοιχεία πως προέρχονται από εδώ.

    Οπότε πείτε μας πως οι μετανάστες είναι ξαφνικά το μεγαλύτερο πρόβλημα μας (και όχι η απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και η κατάλυση της χώρας) και αιματοκυλύστε τους γιατί αυτοί φταίνε για όλα, όχι οι καλοί μας οι Ευρωπαίοι! Και όταν θα σας παίρνει το σπίτι η Μέρκελ, μην ξεχάσετε να αναφωνήσετε ένα ωραίο "Χάιλ Χίτλερ, Μεγάλε Ηγέτη των Ελλήνων" για να τη συγκινήσετε την Φυρερίν με την απόλυτη ιδεολογική σας ταύτιση και την αναγνώριση της ανωτερότητας του Γερμανικού λαού.

    Και αν ζητάτε επειγόντως λύσεις, δυστυχώς οι μόνες λύσεις που μας απέμειναν δεν θα σας αρέσουν καθόλου, για αυτό και λίγοι τολμούν να τις ξεστομίσουν, ούτε καν ο Δελαστίκ, ενώ ξέρει ποιές είναι, γιατί μπήκε και αυτός στην λογική του συστήματος της πολιτικής: "Μη μιλάτε μην τρομάξουμε τους ψηφοφόρους, θα χάσουμε ψηφουλάκια".

    Γιατί κατά βάθος οι περισσότεροι είστε ακόμα ευρωλιγούρια, μετανιωμένοι πρώην ψηφοφόροι του Γιωργάκη και του ΠΑΣΟΚ ή του Αντωνάκη και της ΝΔ και περιμένετε από την μαμά Ευρώπη να σας σώσει και πιστεύετε ακόμα πως σύντομα θα φτάσουμε στην "Ανάπτυξη" και θα ξαναπάρουμε Καγιέν και θα καπνίζουμε πούρα στην Μύκονο, κλέβοντας το κράτος, αλλά με έναν πολιτισμένο γερμανικό τρόπο. Για αυτό να γρυλίζετε όταν σας λένε για έξοδο από το Ευρώ και την κ@#%-Ευρώπη και κατηγορείτε τους φτωχο-μπινέδες τους μετανάστες για το κατάντιο όλων μας, αντί να μαζευτείτε και να καταγγείλετε το Δουβλίνο 2, την κοροϊδία της "ΕΕ των λαών" που μας τα άρπαξε όλα και τις μαριονέτες των τραπεζιτών που μας έχουν κατσικωθεί στο σβέρκο και να τους στείλετε όλους στο διάολο.

    Μέχρι να πάρετε χαμπάρι τι συμβαίνει γύρω σας, πώς μας έχουν παίξει οι καλοί μας φίλοι οι Γερμανοί και πώς μας κυβερνούν οι τραπεζίτες, θα σας έχουν πουλήσει τη γυναίκα στα σκλαβοπάζαρα της Δρέσδης και τα παιδιά σας για ανταλλακτικά όργανα πλουσίων Γερμανών.

    ΥΓ Όχι δεν είμαι αριστερούλης, ούτε αναρχικός, μην ανησυχείτε... Είμαι το μέλλον. Είμαι ένας αληθινός Πατριώτης και δεν ανήκω σε κανένα δικό σας χώρο, αριστερό ή δεξιό, πάνω ή κάτω. Είμαι έξω από το Σύστημα σας, ούτε παίζω με τους κανόνες σας. Η μόνη πραγματική διχοτόμος είναι η διάκριση για μένα είναι ανάμεσα στους Πατριώτες και τους προσκηνημένους. Και για να θυμάστε, πατριώτες δεν είνοι οι προσκυνημένοι που επικαλούνται την Πατρίδα και την Ιστορία του τόπου, ενώ παράλληλα λατρεύουν τον παλιό ηγέτη των εχθρών της... Να λέτε "Ζήτω η Πατρίδα" ρε, όχι "Χάιλ Χίτλερ"! Το ακούτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι εισαι λεει ;Πατριωτης ;
    Και ο Ανταρσυα τι ειναι ; Καλυτεροι απο τους χρυσαυγητες ;
    ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ . Αληθεια σου λεω , θα κανεις μεγαλη χαρη στην Πατριδα σου .
    Αλλα φροντισε να μεινης στον τοπο , να μην ξοδεψη η Πατριδα , δεν εχει . Εχει ΜΟΝΟ για τους βαρβαρους λαθρεποικους του Ανταρσυα και λοιπων αριστερων , πρασινων , κομμουνιστων και λοιπων εκτρωματων , κεφαλια της Λαιλαπας .
    Εμεις πειραμε "χαμπαρι" ποιος ειναι ο εχθρος και ποιοι του ανοιξαν τις κερκοπορτες .Εσυ πολεμας το φαντασμα του Χιτλερ και προσπαθης να "προστατεψης" το ρεμαλι τον Δελαστικ που με τους γενιτσαρους θα σωση την ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Υ.Γ Δεν ειμαι κομματοσκυλο και κοροϊδο κανενος μαντριου και απο το 1985 περιπου ΚΑΤΑΛΑΒΑ τον ρολο των κοινοβουλετικων φασιστων . Καταλαβαινεις ποσα χρονια περιμενα να τους δω ολους τους Εφιαλτες να βγαζουν την προβια ;
    Για τους αριστερους δεν περιμενα , γιατι ποτε δεν εκρυψαν τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ .Ηταν παντα γυμνοι και κοιμοντουσαν με τα βρωμικα και βαρβαρα υπανθρωπα κατακαθια που μαζεψαν με σκοπο να αναπληρωσουν τους σφαγμενους απο τους αθωους , κατ΄εσε , σφακτες βιαστες και δολοφονους .
    Αυτοι οι απλυτοι αριστεριστες με τις αμπελοσοφιες τους καταντισαν την Πατριδα μπουρδελο . Αυτοι στηριξαν τα προδοτικα σχεδια του σαποιου συστηματος . Αυτοι πολεμουν τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ των Πατριωτων . (ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ) .
    Εσυ εισαι παρμενος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν μου επιτρέπετε μία παρέμβαση: Οι λαθρομετανάστες είναι το όπλο. Ο εχθρός είναι το πολιτικό σύστημα που τους έφερε για να τους χρησιμοποιήσει ποικιλοτρόπως και εις βάρος των Ελλήνων (ιθαγενών κατοίκων της χώρας). Οι έκπληκτοι τώρα, πολιτικοσκερβελέδες, έντεχνα ρίχνουν το μπαλάκι του ενδιαφέροντος αλλού, για να μην ασχοληθεί κανείς μαζί τους. Πέρα από αυτό, μεταξύ των λαθρομεταναστών υπάρχουν οργανωμένες -πριν την έλευσή τους ή οργανώθηκαν αργότερα- ομάδες φονταμενταλιστών ισλαμιστών που εκπαιδεύθηκαν για ποικίλου είδους "παρεμβατικές συμπεριφορές". Επί συνεχή χρόνια ειδοποιούνταν οι υπηρεσίες της χώρας μας για τους κινδύνους που υπήρχαν από την αθρόα είσοδο των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Όμως, το "φαινόμενο" δεν είναι τοπικό. Το Ισλάμ χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης στις κοινωνίες προκειμένου να δεχθούν μείωση των δικαιωμάτων τους. Η Νέα Τάξη, έχει στα χέρια της ένα πολύ ισχυρό όπλο, το οποίο δεν διστάζει να το χρησιμοποιήσει ακόμη και σε καθαρά ισλαμικά κράτη. Εμείς πρέπει να σκεφθούμε συνδυαστικά και να δούμε τον ρόλο των λαθρομεταναστών, αλλά και τον σκοπό των "αφεντικών" τους. Εάν εκλείψουν τα αφεντικά, τότε νομοτελειακά θα εξαφανιστούν και οι λαθρομετανάστες, αφού δεν θα έχουν "σημεία στήριξης" (πέρα από τις ΜΚΟ και νόμους που εντέχνως κατασκευάζονται και υπόπτως με άψογη κάλυψη ψηφίζονται στο Κοινοβούλιο) για την διατήρηση της εδώ παραμονής τους. Πρέπει, να μάθουμε να λειτουργούμε συνδυαστικά. Επιμένω σε αυτό. Πρέπει να βρούμε τις χρυσές τομές στις θέσεις που εκφράζουμε, έχοντας ως απαράβατο κανόνα την πατρίδα μας και όχι τους εαυτούληδές μας. Αυτό φοβούνται οι συστημικοί. Αυτό θέλουν να αποφύγουν. Τον κοινό τόπο, που θα λειτουργήσει ως σημείο εκκίνησης της δικής τους καταστροφής. Και πάλι, συγνώμη για την παρέμβαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μηνζητας συγνωμη , απεναντιας εμεις σε ευχαριστουμε για τον "διαλογο" .
    Και ετσι ειναι οπως τα εγραψες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εάν κάποιος σας προτείνει να μοιρασθήτε ιδιοκτησιακά και να εγκατασταθή στο 1/5 του σπιτιού σας, που χρωστάτε αγρίως!, προκειμένου αυτός να σας απαλλάξει, με όποια αμοιβή, από οικιακές (όχι πάντα!) δουλειές που εσείς μπορείτε να κάνετε θα το δεχθείτε; (προσοχή δεν λέμε να σας αγοράσει το 1/5 και να σας απαλλάξη απο το χρέος στην τράπεζα!)
    Και πάλι εάν κάποιος, πιθανότατα και κοντά σε βιολογική σύνταξη, σας προτείνει να κάνει χρήση μαζί σας στο ΥΠΕΡΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ σας δικαίωμα που έχετε στο πεντάκλινο του νοσοκομείου σας, του σχολείου σας, της συγκοινωνίας σας, των φαρμάκων σας (που γίνονται γενόσημα), της ασφάλειας σας και γενικώς όλων των υποδομών που υπάρχουν στην χώρα σας και για τις οποίες είσθε ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΣ για τρεις γενεές ακόμη...αλλά ακόμη και να σας "φιλέψει" με ένα σωρό "ξεχασμένες" αρρώστιες που κουβαλάει πάνω του (χωρίς βεβαίως να ευθύνεται ο άνθρωπος, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να προσπαθήση να τις θεραπεύσει, γιατί αυτό απαιτεί ο ανθρωπισμός αναντίρρητα...παρόλο που εσείς θα αναγκασθήτε κάποια στιγμή να πωλήσετε το σπίτι στο χωριό του πατέρα σας, για να θεραπευθήτε με ασφάλεια στο ιδιωτικό νοσοκομείο που εμπιστεύεσθε λόγω των αδυναμιών που προκύπτουν και από την υπερφόρτωση του ΕΣΥ!)..λοιπόν εάν όλα αυτά συμβαίνουν θα τα δεχθήτε;

    Και ας πούμε ότι αυτά και πολλά άλλα που θα μπορούσαν να παρατεθούν (όπως φερειπείν ο επιπλέον ανταγωνισμός σε "ευγενή" επαγγέλματα ωσάν το εμπόριο και άλλες "υπηρεσίες" ακόμη και στην πορνεία..ναι μη γελάτε!) δεν σας απασχολούν διότι ως γνήσιος διεθνιστής πιστεύετε το "όπου γης και πατρίς" και τα αφήνετε όλα στο "συστημα" που όλο και κάτι περισσότερο γνωρίζει από εσάς και το εμπιστεύεσθε!!!!!!!!.. και τα έχει αναλάβει όλα, με τσιπωμένες διαδικασίες για καλλίτερο έλεγχο, και εσείς απολαμβάνετε τον μισθό σας (σε σκληρό ευρώ... δέλεαρ γιά τους μελλοντικούς νεήλυδες πολιτιγραφημένους συμπολίτες σας)..τον μισθό λοιπόν, που προσώρας σας παρέχει για τις υπηρεσίες σας (και μάλλον αυτές δεν έχουν άμεση σχέση με τα αναγκαία προιόντα που καταναλώνετε κάθε μέρα... αλλά αυτό δεν σας προβληματίζει πως γίνεται και που τελικώς θά οδηγήσει το πράγμα (αλλά μπορεί και να κάνω λάθος ας μη μείνουμε σε αυτό!)...και επίσης ας υποθέσουμε ότι δεν λαμβάνετε υπ' όψιν ότι υπάρχει διαφορά "αξίας" μεταξύ της γης, όπου δη και ότι οι του μπαγκλα ντες μπορούν να έλθουν εδώ και εμείς να υπάγωμεν εκεί (ανταλλαγή δικαιωμάτων ιδιοκτησίας) γιατι είναι το ίδιο πράγμα στον νέο γενναίο κόσμο που θα ζήσουμε...όπως δεν σας ενοχλεί φαντάζομαι να επιλέξετε μεταξύ Εκάλης και Ζεφυρίου....εάν λοιπόν όλα αυτά δεν σας ανησυχούν αλλά ανησυχουν εμένα που δεν "τσιμπάω" στο ιλουστρασιόν χρηματιστήριο ψευδαισθήσεων τότε τί γίνεται;

    Μή λησμονείτε πως το "δικαίωμα" εκποίησης κοινόκτητου κρατικού χώρου, που εσεις παρέχετε στα διεθνιστικά κόμματα, με πρώτο ιστορικά το ΚΚΕ, είναι και δικό μου "δικαίωμα" και βεβαίως στην προηγηθείσα αλληγορία αφορά την συνιδιοκτησία, εξ αδιαιρέτου, που έχουμε και οι δύο στο ελληνικό έδαφος...και δεν είναι απλά τα 13 και κάτι στρέμματα εδώ δικα μου-σου και τα "εκχωρώ" και δεν μου-σου πέφτει λόγος! είναι εξ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ και εάν δεν "πέσουν" όλες οι υπογραφές μεταβίβαση κυριότητος δεν επέρχεται (ή μήπως φρονείτε ότι δεν έχουμε δικαιώματα νομής και κατοχής εγώ και εσείς στην πατρίδα μας...γιατί εάν ούτως ή περίπου έτσι η ανάγνωση περιττεύει και παρακαλώ μη συνεχίζετε)...άρα σε αυτήν την περίπτωση τί κάνουμε; Σχέδιο Καλλικράτης εξελιγμένο επί τα βελτίω προς πόλιν κράτος φερ' ειπείν γιά να κάνει ο καθείς, με τους ομοδόξους του, ότι του κατεβαίνει στην "γκλάβα";;;; (και αυτά μόνο στο πειραματόζωο Ελλάς!)..παρακαλώ προβληματισθήτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι όμως και θέμα μαθηματικό..η Ελλάδα (και κάθε, ευρύτερα, χώρα) περιλαμβάνει κάποιους πόρους, υπέργειους και υπόγειους, που με "κανονική" αειφόρο (τόσο παρεξηγημένη αλλά και χιλιοχρησιμοποιημένη λέξη από τους εχθρούς της!) χρήση μπορεί να θρέψει και "αναλάβει" γενικώς κάποιους αριθμούς κατοίκων. Εάν η αναλογία ανθρώπων ανα επιφάνεια ανέλθη... αειφορία ουκ έστι!! και τον Ασιατικό υπερπληθυσμό με τις υπεργενετικές του ροπές (Μάλθους παλαιότατο εύρημα) να το μεταφέρουμε στην, ας πούμε, αριθμοισορροπημένη Ευρώπη...που τεκνοποιεί με μέτρο (πολύ περισσότερο η Ελλάδα) γιατί; τι λέγουν οι κορυβαντιώντες για την φύση οικολόγοι μας;

    Και κάτι άλλο, ένα από τα πλέον δυσεπίλυτα κλειδιά του κυπριακού προβλήματος (και καλώς!) είναι αυτό των εποίκων..δηλ αρνούνται οι Ελληνοκύπριοι να συνυπάρξουν με τους εν ομοσπονδία "συμπατριώτες" τους Τουρκοκυπρίους επειδή αυτοί "αβγάτησαν" με 80000 περίπου Τούρκους από απέναντι...δηλ είναι ως εάν να επήγαιναν, μονίμως, με εκλογικά δικαιώματα αντιστοίχως, κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων στην Κύπρο και αυτό να εθεωρείτο εισβολή παρανόμων!!( και ομοίως καλώς!)
    Ενώ λοιπόν έχουμε αυτό το σκεπτικό, και μάλιστα δικαιολογημένο απο τον ΟΗΕ, που θεωρεί εγκληματική ενέργεια την αλλοίωση γηγενών πληθυσμών δια της βίας...εδώ θέλουν κάποιοι να θεωρήσουμε ότι η επέλαση όλων των φυλών του κόσμου δεν είναι βίαιο γεγονός, ενώ εάν, ας πούμε, επανήρχοντο οι απόγονοι των εν Ελλάδι οθωμανών ή επέστρεφαν στην μ. Ασία οι απόγονοι των εν Τουρκία Ελλήνων αυτό είναι εισβολή!! και συγχωρείται η διά στρατιωτικής βίας αντιμετώπισή της!!

    Μόνο αδιάφοροι, ανόητοι και νεοταξίτες πράκτορες δεν βλέπουν ότι αυτά τα αλα καρτ καμώματα δεν αποβλέπουν εις τίποτε άλλο παρά στην υπονόμευση των ΛΑΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ιδιοκτησίας, μέσω της αλλοίωσης της λαικής ετυμηγορίας, πάνω στις "εθνικές" γαίες και αξίες, που έτσι καθίστανται, δια νόμων και συνταγματικών αλχημιών, ανυπεράσπιστες στα κερδοσκοπικά πολυεθνικά κεφάλαια (ουδαμώς διαπλεκόμενα με τους εδώ πολιτικούς και δημοσιογραφούντες ψιττακούς εκπροσώπους!!!) ... που επιπίπτουν ως όρνεα όπου διαβλέπουν κέρδος εις βάρος των παγκόσμιων χαζοκαταναλωτών και όχι υπερασπιστών, της κοινής γής των, ΠΟΛΙΤΩΝ.
    Υ Γ
    Αλήθεια σε ποια ευρωπαική χώρα μπορεί ο "Ευρωπαίος" Έλληνας να εγκατασταθή με τους όρους και τις προυποθέσεις που εγκαθίσταται εδώ το κάθε καρυδιάς καρύδι; και τι σημαίνει για μια γηρασμένη ηλικιακά χώρα να στρατωνίζονται εδώ αριθμοί ξένων νέων αρρένων πολύ μεγαλύτεροι από τους εδώ αντίστοιχους υπάρχοντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]