Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χάρρυ Κλυνν: Αντωνάκη μου, οι αριθμοί είναι αμείλικτοι…


Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα κι ο Θεός ο ίδιος δε με σταματά…
Θυμάσαι τι σου έλεγα Αντωνάκη Κομανέτση;

Ήταν που σου ‘λεγα, να μην περνάς για ηλίθιους τους Έλληνες…
Ήταν που σου ΄λεγα, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη…
Ήταν που σου ‘λεγα, να κάνεις καμιά βόλτα στις γειτονιές ν’ ακούσεις όλους αυτούς που δούλευες στην ψύχρα για δυο ολόκληρα χρόνια…
Ήταν που σου ‘λεγα, ότι με τις εκθέσεις ιδεών του Φαήλου Κρανιδιώτη, τις Χατζηδακοδενδιοσπηλιοτομητσοτάκειες ανσησιολογίες και τα ξεσκονιστηριολόγια του antinews, αυγά δε βάφονται!!!

8% βουτιά μέσα σε ένα μήνα, δεν είναι βουτιά, είναι ο Γύρος του Θανάτου, Αντωνάκη Κομανέτση!

Για πρώτη φορά η ΝΔ σε αποτελέσματα με αναγωγή έχει τόσο χαμηλό ποσοστό (22%), όταν πριν περίπου ένα μήνα αυτό το ποσοστό ήταν στο 30%!

Καθώς φαίνεται το τροπάριο περί «αυτοδυναμίες» δημιουργεί περίεργα αντανακλαστικά στους ηλίθιους Έλληνες που δεν ξέρουν το συμφέρον τους και πάνε κόντρα στους ευεργέτες τους, Μέρκελ, Τρόικα, ΝΔΤ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κλπ…κλπ…

Δεν το περίμενες, Αντωνάκη, έτσι δεν είναι; Και κάπου πιστεύεις ότι θα αναστραφεί το κλίμα…
Πρόσεχε μόνο, το κλίμα μη γίνει «κλίσμα».

Το ποσοστό του 22% σε πραγματική πρόθεση ψήφου αντιστοιχεί στο περίπου 14% του εκλογικού σώματος!

Αλλά τι σου λέω τώρα…
Πάω να δώσω δίκαιο σε κάποιον πάλαι ποτέ «κοντινό» σου που μου είπε με έμφαση, «δεν είναι μόνο θέμα ασχετοσύνης, η πολιτική του απορροφητικότητα κινείται σε νηπιακά επίπεδα!!!»

Δε θέλω να το πιστέψω Αντώνη Κομανάτση, αλλά βλέπεις είναι κι αυτά τα νούμερα…

Αμείλικτα τα γαμη%#$@...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. τι να καταλαβει ο προδωταρος του 93 εδω βγαζει γραματια μεχρι και τον σημπηληδι υποψιφιο κατεβαζει και πιες γιτονιες να παει η κομανετσι η να πηγεναι αφου εχει μεγαλοσει μεσα στην χληδα σιγα μην τον νιαζει ο αστεγος η ο πηνασμενος ελληνας το συστημα θελουν να πανε παρακατο και να βγαζουν οι δοσηλογοι περησοτερα αν ενδιαφεροταν για τον ελληνα απο την αρχη που ανελαβε θα ξεκινουσε εναντιων τους σχεδον επανασταση τον ξερω καλα αυτον τον χωρο εκει ημουν ο βλαξ και εφυγα για να μην ειμαι βλαξ υπηρχαν φωνες μεσα που του ελεγαν να κανει ντου να προστατεψει τους ελληνες αλλα ενας προδωτης δεν προστατευει προδηδει και αυτος το εκανε για δευτερη φορα το δης εξ αμαρτανη ουκ ανδρος σοφου παει στη καλαματα να περπατησει στους δρομους οπως πηγενε παλια χα οχι βαιβεα που να παει ο κομανετσι ρε μπας και προσβαλουμε την αθλιτρια μαλον ειναι ο αντωνακης ο εφιαλτης ακουει τον ξυλοδαρμενο την σαλωμη την μπαρπη απο γλυφαδα τον μηταρα σε ετερια παρομια με την γκολμαν σαξ τον αλον απο την λαμια τον καθηγιτακο που εδηνε παρων στους αμερηκανους και πουλησε τον κωστα να κατι τετιους τιουτους ακουει το αβολο πλασμα και εκανε ενα κομα μπαχαλο και ενα λαο να παρη πολητικο δρομο για αλου και αλοι για αυστραλια για δουλια σιγα μην τον νιαζει τον εφιαλτη εμπρος ελληνες να τους στηλουμε στην πολητικητους ερημια και στην κοινονικη απομονοση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να φανταστείς ότι οι δημοσκοπήσεις που ανακοινώνονται είναι "πειραγμένες" ως προς τα ποσοστά των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]