Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τους έκαψε ο Καμμένος και θυμήθηκαν τον Γκαίμπελς...

Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

Είδαν το 11% των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και τους έφυγε η ψυχή.
Και τώρα τι γίνεται;
Κι αν το 11 γίνει 15;
(Εκεί εκτιμάται ότι θα οδηγηθούν τα πράγματα).

Εις εφαρμογή, λοιπόν, τα μεγάλα, πλην όμως γνωστά, πεπαλαιωμένα κόλπα…

Πρέπει να παρουσιαστεί με κάθε τρόπο ο Καμένος αναξιόπιστος, μόνο έτσι θα πει ο κόσμος «κι αυτός σαν τους άλλους κωλοτούμπας είναι…».

Ρίξε λοιπόν τη παπαγαλο-είδηση κι άμα κάτσει, μας έκατσε:
«Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thousandnews στο στρατόπεδο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ακούγεται έντονα το όνομα του Πάνου Καμμένου!!!»
Βρείτε κάτι πιο πιστικό ρε παιδιά, μη διακινδυνεύετε τη φήμη σας ως άξια γκεμπελικά τέκνα…

Πείτε κάτι που μπορεί να γίνει εύκολα πιστευτό, γράψτε π.χ., «50 βουλευτές από τη ΝΔ και 40 περίπου μέλη του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ προσχώρησαν στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Την προσχώρησή του υπό όρους συζητάει και ο Αντώνης Σαμαράς».

Κάτι τέτοιο πάνω κάτω, για να μπορέσει να το πιστέψει και ο κόσμος…

Αλλιώς τζάμπα χαραμίζετε τον γεροντικό πολιτικό σας ενθουσιασμό!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. Το είδα από εχθές, τους άφησα σχόλιο το οποίο ποτέ δεν αναρτήθηκε βεβαίως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ακουσουμε πολλα και διαφορα .
    Ας κλεισουμε τα αυτια μας .
    Ακουγα σημερα τους καλεσμενους στην εκπομπη του Κοντρα , επι του πιεστηριου και το δημαρχειο , τους κατσαπλιαδες του συστηματος και δεν αντεξα να δω ολη την εκπομπη .
    Τι ρολο παιζει το Κοντρα ; Γιατι πρεπει να ακουσουμε τους εφιαλτες ; Ας τους ακουσουμε μια και καλη στην απολογια τους .
    Το απολυτο χαος , εσκεπασε την πατριδα και αυτοι , το τυρι κουμπαρε .
    Τελικα αληθεια ειμαστε μονοι μας και η Λερναια Υδρα , δειχνη ολα τα κεφαλια της .
    Γιατι οι "πατριωτες" χωριστηκαν σε δεκαδες οργανωσεις-κομματα και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ;Διαλυθηκε η χωρα πατριωτες και εμεις ακουμε για τα ποσοστα και τα κολπα των προδοτων .
    Ο Θεος βοηθος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε θέλω να σου την χαλάσω, τό θέμα είναι πόσης εμπιστοσύνης είναι ο Καμμένος αφου δεν προτείνει απλά αντιτείνει. Ελπίζω να μη μας βγει και αυτός ένα ανάχωμα της Ν.Δ.
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λοιπον εγω θα τον στιρηξω σαν μια ξεχωρηστη ελπιδα πιστευω οτι δεν θα πουληθη διοτι δεν τον παιζει κανενα καναλι ειναι ενα στιχειο αυτο να το λαυουμε υποψην μπορη να φαινονται ολα αυτα που λετε αλλα ειχε αρχησει απο το 10 και τους εμπεναι πρην ακομα η κομανετσι κανι την τουμπα και δεν τον στιρηζε απλος λεγαν οτι προσωπηκες αποψεις και ο καμενος εβγαζε στιχια χαρρυ συμφωνω μαζισου θα τρηβουν τα ματιατους διαφονω στο οτι οι γκεπεληστες πλεων δεν περνανε στο λαο ο λαος βουλοσε τα αυτια του και θα τελιωσει τους προδοτοκλεφτες εξαλου ο γκεμπελς δεν εσωσε τον αδολφο και τον φασησμο αυτοκτονησε στο τελος τετιο τελος θα εχουν οι εφιαλτες και οι γουσηδες και ολοι οι μπασταρδοπουλοι κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σέ λίγο θά δούν τό 20% τού καμένου καί θά χάσουν τόν υπνο τους όλοι οι κωλοτούμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσωπικά βλέπω πολλά παιχνιδια. οι ανεξαρτητοι ελληνες είναι σίγουρα μία νέα πνοη με παλιούς βουλευτές εννοώ με κάποια εμπειρία. Εκεινο που μου προκαλέι την απορία είναι ότι στις δημοσκοπήσεις δεν εμφανίζονται κόμματα όπως η Νεα Ελλάδα που είναι ήδη δυο χρόνια ενεργό και δεν φαίνεται πουθενά. Τυχαίο; Μάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι ψηφιστε Καμμενο και μετα τον κρεματε και αυτον !
    Ποτε θα μαθετε ;
    Αν το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου εστι , τοτε τι να πουμε για το εκατοντακις ;
    Ειναι φανερον πλεον οτι οι νεοελληνες εχουν βαθυα μεσανυχτα .
    Μια απλη ερωτηση καντε στον ευατον σας .
    Επι 20 χρονια , δηλαδη οσα χρονια χρειαστηκαν οι κατσαπλιαδες κοινοβουλευτικοι , ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΑΝΩΝ , για να διαλυσουν και τελικα σκλαβωσουν την Πατριδα μας , ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ;
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ; ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ;
    Αν οντως δεν καταλαβε τι εκαναν οι εφιαλτες , ουτε για βοσκος δεν κανει .(Αν) ομως ηξερε δυο τιναν συμβαινουν .
    Α)Η ειναι ΡΙΨΑΣΠΙΣ (δειλος)
    Β)Νεος Καρατζαφερης .

    Αλλα για μενα και μονο που στηριζε την προδοτρα κορη του δρακουλα , με τις τοσες πολλες ανθελληνικες της θεσεις , μου ειναι αρκετο να συμπερανω , οτι ειναι τυχοδιωχτης και λαοπλανος .

    Πρεπει ΟΛΟΙ μας να προβληματιστουμε ΑΡΚΕΤΑ .
    Εκ του αποτελεσματος κρινουμε και οχι απο την προθεση .
    Και οι Παπανδρεου τα τσεπωσαν !Οποτε ανθρακας ο θησαυρος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αδερφέ εσύ στις "26 Μαρτίου 2012 2:13 μ.μ.", έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο να ψηφίσουμε; Γιατί την ψήφο μου στην Αλέκα το 2009 την κλαίω ακόμα! Χαμένη πήγε... Όσο η Αριστερά δεν ενώνεται και παραμένει διασπασμένη σε 500 κομμάτια, χαμένες πάνε οι ψήφοι εκεί...
    Άσε λοιπόν... Δε βλέπω άλλη εναλλακτική. Τουλάχιστον ο συγκεκριμένος φαίνεται να πιστεύει αυτά που λέει και είναι ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ σε αντίθεση με κάτι άλλους που μπήκαν στην πολιτική ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ και αποχωρούν βαθύπλουτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαβασα σχετικα για τον συνδεσμο εθνικης ενοτητας, και μου ακουγονται καλα αυτα που γραφουν, χωρια που δεν θελουν κανενα πολιτικο μαζι τους,οπως και η δημιουργια ξανα.Γιατι δεν κυταμε και στα ποιο μικρα που δεν ηχαν καμμια εμπλοκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]