Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Μίκης Θεοδωράκης διαψεύδει...


Σε δημοσίευμα του σημερινού (22.3.2012) τεύχους του περιοδικού «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» που αφορά ένα νέο γκάλοπ για τις επικείμενες εκλογές, διαβάζω ότι «ΣΥΡΙΖΑ, Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, Μίκης Θεοδωράκης-Σπίθα, Ανταρσύα εξακολουθεί να αποτελεί δυνητική επιλογή του εκλογικού σώματος που θα έφτανε στα 18-20%»

Επανειλημμένα έχω δηλώσει ότι η Σπίθα δεν αποτελεί κόμμα.

Διαψεύδω κατηγορηματικά κάθε πληροφορία - είδηση που με αφορά σε σχέση με τις επικείμενες εκλογές.

Κατ' αρχήν πιστεύω ότι σε συνθήκες απώλειας της Εθνικής Αυτοτέλειας, με τις σχέσεις υποταγής στο ΔΝΤ και στην Ευρώπη των Τραπεζών, με την παρουσία του κ. Ράιχενμπαχ και των συνεργατών που εκτελούν ουσιαστικά καθήκοντα Πρωθυπουργού και υπουργών και τέλος με την ρητή υποχρέωση της όποιας κυβέρνησης προκύψει να εφαρμόσει πιστά το απεχθές και επαχθές Μνημόνιο ΙΙ, κάτω απ' αυτές τις συνθήκες οι εκλογές δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο παρά ένα παιχνίδι εντυπώσεων, για να ξεγελάσουν το λαό δημιουργώντας ψεύτικες ελπίδες, να τον αποπροσανατολίσουν και να τον αποσυντονίσουν, ώστε μετά τις εκλογές να επιπέσουν επάνω του με νέα ορμή.

Για να ηττηθεί αυτό το συμπαγές αντεθνικό και αντιλαϊκό Μέτωπο της εθνικής μειοδοσίας και της αντιλαϊκής λαίλαπας, θα έπρεπε να δημιουργηθεί ένα επίσης συμπαγές μέτωπο των κοινωνικών δυνάμεων που θίγονται από τις πολιτικές των Μνημονίων, υπεράνω ιδεολογικών και κομματικών συνόρων. Και γι' αυτό ανέλαβα να δημιουργήσω το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών (ΚΑΠ), που το θεωρούσα και το θεωρώ ως ένα συνδετικό κρίκο γι' αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Δυστυχώς ομολογώ ότι απέτυχα, δεδομένου ότι αντιμετώπισα γενικώς άρνηση συνεργασίας και μάλιστα αναζωπύρωση του κομματικού πατριωτισμού, που καταδικάζει και πάλι τα κόμματα της Αριστεράς που επιδιώκουν την παρουσία τους στη Βουλή, σε ένα ρόλο παθητικού παρατηρητή, ανίκανα να εμποδίσουν ουσιαστικά, όπως έγινε έως τώρα, τις δραματικές εξελίξεις με θύμα τη χώρα και τον Ελληνικό Λαό.

Μίκης Θεοδωράκης
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. δηκιο εχει ο ανθρωπος ολοι επρεπε να ειμαστε απεναντι οι αρεστερες δυναμεις επρεπε να ενωθουν και με τις κεντροδεξιες που ειναι εναντιων τον προδωτων και δοσηλογουν σε ενα ελληνηκο μετοπο συμπαγες και να σωσουν την ελλαδα και τους ελληνες αλα καθε ενας κυταει το μαγαζακιτου και τα κοματηκατου συμφεροντα εδω καραβια χανοντε και βαρκουλες αρμενιζουν το κκε και συριζΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΕΝΩΘΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΙΣΟΥΝ ΤΤΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΩΝ ΚΟΥΒΕΛΗ αλλα πως μηπως εξυπερετουν κατι και αυτοι και ειμαστε χαμενοι η τους κρατανε απο καπου πιες ιδεολογιες που εχουν χαθει τα παντα σε αυτην την χωρα τι συμβενη γιατι βουλοσαν τα αυτιατους στην προτασει του ΜΙΚΗ ορε οι προδοτες μηπως ειναι περησοτεροι απο αυτους που βλεπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος είναι ο πραγματικός capo της συμμορίας του Περισσού.
    Είναι προφανές πλέον ότι η Κοντοαλέκα κάθε άλλο παρά αφεντικό του ΚΚΕ είναι.
    Μια "αχυράνθρωπος" είναι, που απλά κρατά τη θέση του αρχηγού "ζεστή".

    Ένα θλιβερό και κακομούτσουνο hobbit, που σήμερα παίζει τον ρόλο που έπαιζε στη διάρκεια της κατοχής ο νεάτερνταλ Σιάντος.

    Ο Σιάντος, ο οποίος τυπικά ήταν αρχηγός στο απόλυτα προσωποπαγές κόμμα του Ζαχαριάδη.


    http://www.youtube.com/watch?v=KINHhQBglCg&feature=youtu.be

    FNOUS-Γλέζος,Μίκης ,Κουβέλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην μασατε ταραμα .
    Νομιζετε οτι ο Μικης δεν ξερει οτι οι αριστερες δυναμεις ειναι το αλλο προσωπο του ιδιου νομισματος ;
    Ξυπνατε μωρε Ελληνες . Πως ανθελληνες θα σωσουν την Πατριδα ;
    Δεν τους καταλαβατε ακομη ;
    Δεν ειδατε οτι η τελευταια προδοσια που εκαναν , στο Εθνος , ειναι που προτατεψαν και οργανωσαν τους λαθραιους ; Δηλαδη την 5η φαλαγγα του συστηματος ;
    Ξεχασατε το βραδυ που τα κουκια του κκε , προστατευαν τους κοινοβουλευτικους φασιστες , που υπογραφαν την παραδοση και εξαθλιωση μας ;
    Αν ηθελαν να σωσουν τους Ελληνες , με το 60% που εχουν , θα μπορουσαν να κανουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ . Αλλα ΔΕΝ εκαναν ΤΙΠΟΤΑ .
    ΞΥΠΝΑΤΕ !
    Καλη Λευτερια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]