Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εκλογές στη χώρα: Πλησιάζει η ώρα των κανιβάλων


Σύμφωνα με όσα λέγονται τέλη Απριλίου ή το μήνα Μάιο η χώρα οδηγείται σε εκλογές. Επιστημονικά πειράματα σε χιμπατζήδες έδειξαν ότι όταν τους κορόιδεψαν τρεις φορές κάποιοι, εκείνοι δεν τους ξανά πίστεψαν. Σύντομα θα κληθούμε να συγκρίνουμε τη συνομοταξία μας με εκείνη των χιμπατζήδων. Την συνομοταξία μας που μια ζωή κυνηγάει με λύσσα την κακοτυχία της.

Το πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας μοιάζει με «στάνη». Ο ίδιος ήλπιζα μη τυχόν και ορισμένοι από τους πολιτικούς έβγαιναν στο λαό κοιτώντας τον στα μάτια, του ζητούσαν ένα συγγνώμη και αυτοεξοριζόντουσαν. Αντ’ αυτού λειτούργησαν και λειτουργούν ως γνήσιοι εντολοδόχοι ξένων κέντρων που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία της χώρας μας χάριν μιας ιδεολογίας με το όνομα... φεντεραλισμός. Ο φεντεραλισμός που προσβλέπει στις Ηνωμένες Πολιτείες Ευρώπης. Μιας Ευρώπης που - όπως πολύ σωστά έγραψε ο αξιόλογος Ιστορικός και Συγγραφέας, κ. Σαράντος Καργάκος - η διαφορά της από τους άλλους λαούς είναι ότι εκείνοι (Ευρωπαίοι) είναι πολιτισμένοι κανίβαλοι που αγαπούν τον πλησίον (Ευρωπαϊκό εταίρο) τους με σάλτσα. Οι άλλοι πολιτισμένοι λαοί δεν έχουν φτάσει ακόμη το επίπεδο των Ευρωπαίων, να χρησιμοποιούν σάλτσα εννοώ.

Η διαφορά του Άσαντ με το δικό μας σάπιο πολιτικό σύστημα είναι ότι ο μεν Άσαντ σκοτώνει χιλιάδες πολίτες του με σφαίρες ενώ οι δικοί μας το κάνουν με τόκους και φόρους. Το αποτέλεσμα είναι στην ουσία το ίδιο. Η μόναδική διαφορά είναι η χρονική αμεσότητα.

Η Ελληνική Ιστορία δυστυχώς μας δίδαξε ότι ριζικές αλλαγές στη χώρα αυτή γίνονται μόνο μετά από αίμα, πόνο και δάκρυ.

Ο θεός να βάλει το χέρι του λοιπόν αν και δεν είμαι πια σίγουρος κατά πόσο δεν μας έχει βαρεθεί και ο ίδιος.

ΥΓ. Το 1821 απελευθερωθήκαμε εντέλει και αν ναι, με τι όρους;



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Δηλαδη ο Ασαντ για σενα , θα επρεπε να αφηση τους εχθρους του , να διαλυσουν το κρατος του .
    Ε γιατι να μην αφησουμε και εμεις τους εχθρους μας - , να ξεπαστρεψουν μια και καλη το Εθνος μας ;

    Υ.Γ Ειναι ο ιδιος ο εχθρος , υποψιν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΥΓ. Το 1821 απελευθερωθήκαμε εντέλει και αν ναι, με τι όρους;"

    KX
    Οι όροι ήταν ο Κωλέτης, ο Μαυροκορδάτος και ο Όθων. Μετά τα ονόματα άλλαξαν, για να καταλήξουμε σε Καραμανλή-Παπανδρέου, αλλά χωρίς Όθωνα. Μπήκε στη μέση η δημοκρατική Αμερική (χωρίς τη σάλτσα) και εκτόπισε τους άλλους, εκείνους με τη σάλτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]