Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ψηφοφορία στο CNN για την στάση της Ευρώπης απέναντι στην Ελλάδα

Σημαντική ψηφοφορία για την χώρα μας, διεξάγεται στο CNN, όπου καλούνται οι επισκέπτες του γνωστού ειδησεογραφικού δικτύου να καταθέσουν την άποψή τους στο κρίσιμο για εμάς τους Έλληνες ερώτημα:

Είναι πολύ σκληρή η Ευρώπη απέναντι στην Ελλάδα;

Ας μπούμε όλοι για να ψηφίσουμε. Να στείλουμε το μήνυμα της καταδίκης της χώρας μας από ένα λόμπι πολιτικών και οικονομικών ευρωπαϊκών συντελεστών, που αποφάσισαν να καταστρέψουν μία χώρα, προκειμένου να αποκομίσουν οι ίδιοι πολιτικά και οικονομικά οφέλη.

Ο κόσμος πρέπει να μάθει πως η Ελλάδα δεν κατοικείται από σατανάδες (γνωστή και δοκιμασμένη τακτική ψυχολογικής προετοιμασίας των πληθυσμών, όταν σκηνοθετείται ο εκμηδενισμός ενός κράτους και ενός λαού), αλλά από ανθρώπους που εξαπατήθηκαν από ένα στυγνό πολιτικό αδηφάγο καθεστώς ανίκανων πολιτικών.

Ψηφίζουμε όλοι Yes. Ψηφίζουμε για να φωνάξουμε το δίκιο μας, την ύπαρξή μας.

Μην αγνοήσετε το μήνυμα αυτό. Ήδη στην Ευρώπη οι πολιτικές εξουσίες (ελέω και του Γιώργου Παπανδρέου που κατασυκοφάντησε την πατρίδα μας αλλά και όλους τους Έλληνες) έχουν περάσει το μήνυμα πως είμαστε υπάνθρωποι, κηφήνες, απατεώνες, που ζούμε από τον ιδρώτα των Ευρωπαίων.

Την ψηφοφορία θα την βρείτε στο κάτω δεξί μέρος της ιστοσελίδας του CNN



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Δεν παν να σκεφτούνε ρε Κωνσταντίνε ό,τι θέλουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι. Σκασίλα μας. Οσο χειρότερα σκέφτονται για εμάς, τόσο περισσότερο κάνουν κακό στον εαυτό τους καθώς ζουνε με αυταπάτες και ψευαδαισθήσεις. Και τόσο κοντύτερα είναι η ώρα που και αυτοί θα ζήσουν το δικό τους 'παράδεισο' της νέας τάξης. Και θα το ζήσουν χειρότερα από εμάς. Εμείς δοκιμαζόμαστε επειδή πέσαμε,φταίξαμε και πληρώνουμε. Αυτοί όμως τι είδους πολίτες είναι; Που υποκριτικά παριστάνουν τους ευγενείς ακροατές όπερας με τη μη μου άπτου αμφίεση και την άψογη συμπεριφορά; Που οι χώρες τους όταν μάτωναν π.χ. τη Σερβία αυτοί χειροκροτούσαν; Που βομβάρδισαν άμαχους π.χ. στο Ιράκ κι αυτοί άλλαζαν κανάλια λόγω πλήξης; Που με την αδιαφορία και την κοντοφθαλμία τους είναι υπέυθυνοι για όλους τους σταυρούς του πλανήτη; Δεν άξίζουν τον κόπο μας, αν θέλουν να ξεστραβωθούν ας το πράξουν μόνοι τους. Είναι εποχή που ο κάθε ένας παίρνει το μέρος που επιλέγει και βέβαια στο μέλλον θα εισπράξει αυτό που του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός! Δε θα ζητήσω τη γνώμη αυτών που καταδίκασαν τον Μιλόσεβιτς και "εξαφάνισαν" τα στοιχεία για το εμπόριο οργάνων Σέρβων, που έκαναν οι Κοσσοβάροι!
      Δε θα εμπιστευτώ αυτούς που βομβάρδισαν Έλληνες γιατρούς του Κόσμου, επειδή έκαναν το καθήκον τους.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]