Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στόχος η Δημοκρατία


Αυτό που συμβαίνει απόψε στην Αθήνα, είναι το ίδιο που συμβαίνει κάθε φορά σε βάρος της Δημοκρατίας και του ίδιου του λαού. Γιατί αύριο κάποιοι θα έχουν χάσει την περιουσία τους και κάποιοι τις δουλειές τους. Κι όλα αυτά γιατί δεν υπήρχε και δεν υπάρχει κράτος. Όλοι αυτοί που συντονισμένα καίνε και λεηλατούν, δεν καταλύουν την έννομη τάξη. Απλώς την επιβεβαιώνουν. Ας σταματήσουμε πλέον να ζούμε με ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Στις πλάτες της χώρας και του λαού παίζονται μεγάλα συμφέροντα. Και τα μεγάλα συμφέροντα εκμεταλλεύονται το θυμό και την οργή του κόσμου, ώστε να την «αξιοποιήσουν» προκειμένου να τη στρέψουν στη συνέχεια εναντίον του λαού και φυσικά των εθνικών συμφερόντων.

Είναι ξεκάθαρο και όσοι δεν το βλέπουν είτε είναι επιεικώς ανεπαρκείς, είτε διευκολύνουν συνειδητά τα συμφέροντα να λεηλατήσουν την Ελλάδα αφού προηγουμένως υπονομεύσουν τη Δημοκρατία και το κοινοβουλευτικό σύστημα. Οι ευθύνες του κράτους είναι τεράστιες γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που η Αθήνα βρίσκεται στο έλεος μερικών εκατοντάδων τραμπούκων, φρενοβλαβών και πρακτόρων. Δεν είναι δυνατόν ο αρμόδιος υπουργός και η ηγεσία της Αστυνομίας να μη γνώριζαν ότι, κάποιοι θα επιχειρούσαν να εκμεταλλευθούν τις ειρηνικές διαδηλώσεις των πολιτών και να μετατρέψουν την Αθήνα σε εμπόλεμη ζώνη.

Και μόνο ότι από το απόγευμα μέχρι πριν από λίγο(23:00) υπολογίζεται ότι έπεσαν πάνω από 300 βόμβες μολότοφ-εμπρηστικές και εκρηκτικές- φανερώνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σχέδιο ανωμαλίας που έχει στόχο τη Δημοκρατία. Και μην έχετε καμία αμφιβολία ότι γι αυτό που συμβαίνει φέρουν μεγάλη ευθύνη ο λαϊκισμός που είναι διάχυτος σε όλο το πολιτικό σύστημα, αλλά και η εμμονή των Ευρωπαίων και της τρόικα που με τις υπερβολές τους προσέφεραν το άλλοθι που αναζητούσαν οι δυνάμεις της ανωμαλίας. Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει ένα οριστικό τέλος σ’ αυτή την παρακμιακή εικόνα που σχηματίζεται για τη χώρα μας. Και πρέπει να το κάνουν απόψε. Ανοχή τέλος!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αυτη η παρακμιακη εικονα παρουσιαζεται και δημιουργηθηκε σκοπιμα απο τα λαμογια πολιτικαντηδες για να διαλυθει ο κοσμος!
    Τα πρωτα δακρυγονα επεσαν κατα τις 17:35!
    Αναρχικοι και κουκουλοφοροι δεν υπηρχαν!
    Οι κωλομπατσοι ειναι τοσο ανανδροι που προσπαθουσαν να τρομοκρατησουν τα γυναικοπαιδα με το να χρησιμοποιουν λιγο πριν μπουμε στο Συνταγμα απο την Ερμου χειρομβοβιδες κροτου και δακρυγονα!Εφραξαν και την εισοδο στους παρακαμπτηριους δρομους τα τουρκοσπορα γουρουνια λες και ημασταν τρομοκρατες!
    Και οι μπασταρδοι δεν σταματησαν εκει!Συνεχιζαν να ριχνουν τα χημικα τους μεχρι να μας αναγκασουν να κατεβουμε μεχρι την πλατεια Μητροπολεως!
    Και επειδη η πουστια τους δεν εχει ορια σε καποια φαση μετα τις 21:00 πεταγανε δακρυγονα σαν να πεταγανε βεγγαλικα το Πασχα!
    Και ενω ο κοσμος εφευγε για να μην εισπνευσει τα αερια τους,ξαφνικα καποιοι μηχανοβιοι της ομαδας ΔΕΛΤΑ κορναρανε απο πισω μας για να ανοιξουμε τον δρομο και τα καθικια προσπαθουσαν με ζικ-ζακ να τρομοκρατησουν τον κοσμο!!
    Και βεβαια εκει οπου υπηρχαν γυναικες και παιδια!
    Γεννιτσαροι!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]