Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξέχασε ποιός διέσυρε τη χώρα


Από την εποχή του «λεφτά υπάρχουν» μέχρι σήμερα, ψηφίστηκαν μνημόνια, δανειακές συμβάσεις και εφαρμοστικοί νόμοι ενώ ακούγαμε έναν Πρωθυπουργό να διασύρει τη Χώρα.

Δύο χρόνια μετά όχι μόνο δεν βγήκαμε στις αγορές, όπως υπόσχονταν οι υπάλληλοι με τα διδακτορικά στην Οικονομική «επιστήμη» αλλά εξακολουθούμε να έχουμε πρωτογενές έλλειμμα τουλάχιστον 5 δίς ευρώ.

Στα δύο χρόνια αυτά φθάσαμε στο έσχατο σημείο να εξακολουθεί να μιλάει και να ευρίσκεται εντός Ελλάδος αυτός πού μας διέσυρε σε όλον τον κόσμο χαρακτηρίζοντας την Χώρα μας Χώρα διεφθαρμένων. Το αν είχε πρόθεση θα το βρει η Ιστορία.

Λυπάμαι όμως για αυτούς πού τον ακούν και τον ανέχονται και μέσα στην Βουλή. Με το θράσος του να ξεχειλίζει, αυτός πού διέσυρε την Ελλάδα διεθνώς, εχθές είπε ότι στηρίζει την υπερηφάνεια της Χώρας!

Είναι ντροπή πλέον αυτός ο άνθρωπος να παραμένει μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και του πολιτικού μας συστήματος.

Για τον Ελληνικό λαό είναι ίδιος με τον Τόμσεν.

Persona non grata.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Aυτὸν ὸμως, τον Τζεφρυ ντὲ,μποροὺμε να τον στεὶλουμε για φροντιστὴριο στο Γουδὴ,τον Τὸμσεν ὸχι.Για να εὶμαι ειλικρινὴς,ο ΓΑΠ ντε Τζὲφρυ Λος Τσὰντες Υ Μινὲικος μὰλλον θα αποδρὰσει εγκαὶρως,αλλὰ τουλὰχιστον,να καταχωρηθεὶ στους καταζητοὺμενους,και να τον κυνηγὰει παντοὺ στην Οικουμὲνη,ἂν ὸχι η Ελλὰς,τουλὰχιστον ο φὸβος της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]