Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Χουντής ξεφτίλησε τον Γιούνκερ μέσα στο ευρωκοινοβούλιο!


Έχουμε ξαναπεί ότι ο Νίκος Χουντής είναι ένας από τους ευρωβουλευτές που τιμά την Ελληνική παρουσία στο ευρωκοινοβούλιο.

Σήμερα δεν δίστασε να κάνει σκληρή επίθεση στον ανεκδιήγητο Γιούνκερ, ο οποίος πριν λίγες ώρες είχε κάνει μια πρωτόγνωρη παρέμβαση για το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας…

Για την ακρίβεια ο Νίκος Χουντής έβαλε ..στη θέση του τον Πρόεδρο του Eurogroup, o oποίος προσπάθησε – χωρίς επιτυχία – να ανασκευάσει τα λεγόμενά του.

Τί είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ; «Είστε άξιος εκπρόσωπος της αυταρχικής Γερμανικής Ευρώπης, του κοινωνικού και εργασιακού Μεσαίωνα».

Μέσα στην συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που έγινε με την παρουσία του προέδρου του Eurogroup, ο Ν. Χουντής είπε:

«Κύριε Γιούνκερ, σε συνέντευξή σας σε γερμανική εφημερίδα δηλώσατε ότι εάν στην Ελλάδα ενισχυθούν ακραία κόμματα σε βαθμό που το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία δεν μπορούν να φτιάξουν κοινοβουλευτική πλειοψηφία, και αυτοί που θα κυβερνήσουν, θελήσουν να αποχωρήσουν από το πρόγραμμα σωτηρίας, θα αποχωρήσει και η Ευρώπη. Σε άλλη συνέντευξη συμπληρώσατε ότι χρειάζεται ένας Επίτροπος για την Ελλάδα.

Θέλω να σας πω ότι ο εκβιασμός σας είναι για τους Έλληνες προφανής. Τι μας λέτε;

Πρώτον: Ή ψηφίζετε τα κόμματα που στηρίζουν σήμερα το μνημόνιο, που δεν είχαν το θάρρος, δεν είχαν την αντοχή να υπερασπιστούν τον ελληνικό λαό από την ταπείνωση ή τώρα που εξασφαλίσαμε τις τράπεζες, τώρα που εξασφαλίσαμε την επικυριαρχία με επιτρόπους και γκαουλάιντερ, τώρα που σας έχουμε σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας, να ξέρετε ότι δεν μπορείτε να ψηφίσετε την κυβέρνηση και το κόμμα που σας αρέσει. Δηλαδή, μας υπόσχεστε επιλεκτική δημοκρατία. Και που το λέτε αυτό; Στην χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία.

Πριν λίγους μήνες θα έλεγα στον πρόεδρο της ευρωζώνης ότι η θέση του δεν του επιτρέπει να κάνει τέτοιες ‘αγενείς’ δηλώσεις. Θα του έλεγα ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να χαρακτηρίζει ακραίο κάθε άλλο ελληνικό κόμμα εκτός από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία. Θα του έλεγα ότι δεν έχει τη δυνατότητα και το δικαίωμα να μας επιβάλει ποια κυβέρνηση θα έχουμε στην Ελλάδα.

Δεν σας τα λέω αυτά, όμως, γιατί αναγνωρίζω στο πρόσωπό σας έναν άξιο εκπρόσωπο μιας Ευρώπης που έχει διαμορφώσει ένα τραπεζικό και δημοσιονομικό ‘Νταχάου’, έναν κοινωνικό και εργασιακό Μεσαίωνα. Μιας Ευρώπης της σιδηράς πειθαρχίας, μιας Γερμανικής Ευρώπης. Γι’ αυτό κ. Γιούνκερ δε σας ρωτάω από πού αντλείτε το δικαίωμα να κάνετε αυτές τις ‘αγενείς’ δηλώσεις για την πατρίδα μου».



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. Όποια ψήφος πάει σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ σαφώς θα είναι μία ψήφος συνενοχής στην οριστική ταφόπλακα τις πατρίδας μας.
    Οι εφιάλτες όπως και οι ήρωες ήταν πρόγονοι μας,ας εξηγήσουμε σε κάθε υποψήφιο προσκυρωμένο στο Δ.Ν.Τ. και τον κρυφοΝαζί που βρίσκονται δίπλα μας τώρα πως το βράδυ τον εκλογών δεν θα ξημερώσει ποτέ με την Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ.
    Φυσικά και όλα για όλα θα παιχθούν στις εκλογές που όσο και εάν καθυστερήσουν αντισυνταγματικά κάποια στιγμή θα προκηρυχθούν.
    Εάν θέλουν εμφύλιο ας τον έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.............#*&%$#@ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.

      Διαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

    ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ :

    MAKΡΙΑ ΑΠΟ Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ .

    ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΚΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι γεγονός πως μερικά από τα μικρά κόμματα, βρίσκονται εκτός χώρου και τόπου, είναι γεγονός επίσης ότι δεν θέλουν με τίποτε να κυβερνήσουν για αυτό και δεν έχουν σοβαρές προτάσεις, είναι γεγονός πως έχουν περίεργους επί κεφαλής, εγώ δεν μπορώ να διανοηθώ το ΚΚΕ με τέτοια ιστορία να κερδίσει ψίχουλα από την τεράστια μάζα ψηφοφόρων που έχασε το ΠΑΣΟΚ και παρ' όλα αυτά να κρατά την Παπαρήγα επί κεφαλής.
    Δυστυχώς όμως εδώ που φτάσαμε με τους 300 που εκλέξαμε, μια ακυβερνησία δεν θα έκανε μεγαλύτερο κακό, ίσως εάν δεν σταυρώναμε τους ήδη υπάρχοντες ?????? και επιλέγαμε 300 καινούργιους, ανεξάρτητα την παράταξη που θα ψηφίσουμε, ΙΣΩΣ λέω να διορθωθούν κάποια πράγματα.
    Το ίσως το βάζω διότι στα 60 μου χρόνια γνωρίζω ότι πας ανίκανος εργασιακά, απατεώνας επιλέγει η την πολιτική η την εκκλησία για να τα οικονομήσει.
    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστά. Ταυτόχρονα όμως πρέπει ολα τα κομματα να δεσμευτούν οτι θα προσπαθήσουν να αναδιοργανώσουν τον τρόπο που λειτουργεί το ελληνικό κράτος που ταλαιπωρεί με τις διαδικασίες του τον Ελληνα πολίτη ή όποιον άλλο κατοικεί νομιμα στην πατρίδα μας. Αυτη η πολλά υποσχόμενη επανιδρυση θα πρέπει επιτέλους να γίνει. Με δημοψηφισμα ή άλλο τρόπο αλλά πρέπει να γίνει. Απο εμάς για εμάς.
    Οι στρεβλώσεις της αγοράς φανηκαν προσφατα απο τις διαδικασίες που ομάδες πολιτών ενεργοποίησαν για τη διάθεση προϊόντων: πατάτας, λαδιου, κ.ά Αυτά θα πρέπει να τα είχαν κάνει οι συνεταιρισμοί αλλά όμως αυτοί αποδείχθηκαν "μεσάζοντες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμφυλιο ; Γιατι ; Για να πεσουμε στην παγιδα σας και να μας φερουν και τον στρατο κατοχης ;( Ν.Α.Τ.Ο και αλλους μισθοφορους)
    Αριστερος εισαι ; Μαλλον , διοτι ενας Εθνοπροδοτης και ανθελληνας θα μπορουσε να ξεσηκωνε αδελφο εναντιον αδελφου . Το ξανακανανατε , προσπαθησατε και στο παρελθον , αλλα σας βγηκε συμμοριτοπολεμος .
    Γιαυτο εκαψαν τα αρχεια οι αλλοι . Για να μην μαθει ο λαος την αληθεια . Απετυχαν και σε αυτο .

    Μερικες χιλιαδες ειναι ΟΛΟΙ τους Εφιαλτες , γραικυλοι και προσκυνημενοι .
    Ειμαστε 10.000.000 τι εμφυλιο να κανουμε ;
    Μπου !!! να κανουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα δεις πως θα τρεχουν στα λαγουμια τους .
    Τα κομματα και οι ιδεολογιες τους , ειναι ΟΛΑ του συστηματος και πουλημενοι .
    Η Αριστερα και λοιπα οικολογικα εκτωματα για παραδειγμα , δεν "θελουν" το μνημονιο , αλλα εκαναν οτι περνουσε απο το χερι τους να μπορεσουν οι αλλοι να το φερουν και εχουν ετοιμους εκατομμυρια λαθραιους να μας παρουν την πατριδα και τις περιουσιες μας απο την πισω πορτα . Ποιοι αγκαλιασαν τους λαθρεποικους ; Που τωρα ΟΛΟΙ μας ξερουμε (εκτος τα κουκια τους) γιατι τους καλως οριζαν και τους εκαναν Ελληνες αρον αρον , οι αλλοι. Για να κανουν συμμοριες μαζι τους παλι και να σφαξουν Ελληνες , οπως τοτε .
    Ζητουν εκλογες για να μπορεσουν να συνεχισουν την καταστροφη . Ενω ολοι μας ξερουμε οτι καμμια σημασια δεν εχουν οι εκλογες σε κατοχικα κοινοβουλια .

    Σταχτη ολοι τους συνελληνες για να δουμε προκοπη .
    Κανεις δεν μιλησε τοσα χρονια που προετοιμαζαν την καταστροφη του Εθνους , ΚΑΝΕΙΣ .
    Μην ακουτε σειρηνες . Κλειστε τα δια-βολο-κουτια .
    Οτι και να πουνε ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ , το κοινοβουλιο , οπως το ξεραμε δεν θα υπαρξει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ .
    Μονο Ελληνες μεσα .Τα κομματα και οι ψευτοθεωριες τους στον Καιαδα , πρωτου πεταξουν εμας στα ταρταρα .

    Τα γραφω αυτα , γιατι αν οι Ελληνες , ψηφισουν Αριστερα
    θα επιτρεψουν στους εχθρους να μας αφανιζουν απο αριστερα . Γι αυτο αλλωστε οι κατακτητες μας λενε μην ψηφισετε Αριστερους γιατι θα φυγουνε . Εμενα ειναι σαν να μου λενε ψηφισε ! Απο αντιδραση και μονο .

    Λαβετε υποψι σας πρωτου με κρινετε , οτι απο το "80 λεω οτι ΟΛΟΙ τους ειναι προδοτες . Την αφορφη να "ψαξω" μου την εδωσαν οι δεξιοι με τον Εθνοπροδοτη Κ. Καρα-Αλη . Επι λαοπλανου Α.Παπανδρεα (Ελληνιστη) , ημουν σιγουρος και απο τοτε ειμαι(;) ενας ακομη γραφικος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό που πρέπει να μας φοβίζει είναι η δημιουργία κομμάτων τύπου ΚΑΜΜΈΝΟΥ - ΚΑΤΣΈΛΗ - ΨΩΜΙΆΔΗ που σκοπό έχουν να αρπάξουν ψήφους από διάφορα άλλα (ίσως ακραία για μερικούς) ώστε μετά τις εκλογές να σχηματίσουν αυτοδυναμία με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.Οι νόμοι είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα τους και είτε το θέλουμε είτε όχι τα ίδια σκατά θα γευτούμε πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τουλαχηστον υπαρχουν ακομα ελληνες και καταλαβενουν οι γερμανοφασηστες την ανασαμας μακρια απο τα καθαρματα μπατσοκ και νδ εχουν ερωτευτη τοσο πολυ που δεν το κρυβουν καν παραλιγο να φηλιθουν η κομανετσι και ο τζεφρι στην βουλη εχτες και το γουρουνακι και αυτο πηγε νατην φηληση την κομανετσι φηλοι μην κολονετε στα δηληματατους εινε ψευτικα μολης προσκηνησε το ραιχ η κομανετσι αγγαλιες και με τον αδολφο μακρια απο αυτους και συγουρα θα ζησουμε εγω εφυγα παντος ολοι πρεπει να τους στηλουμε για μπουγαδα και ας λενε οτι θελουν κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]