Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υπό του μηδενός

Όταν σταματήσουμε να αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας σαν πουτάνες που κλαίμε όταν μας κόβουν το μερίδιο από τα δεδουλευμένα μας και όταν αυξάνουν τα ποσοστά παρακρατήσεων των υπηρεσιών που δίνουμε, ίσως πάρουμε μπροστά.

Διότι εσύ με το σκυμμένο κεφάλι που νομίζεις ότι τελείωσε ο κόσμος γιατί μίκρυνε ο δικός σου μικρόκοσμος πρέπει να δεις από κάτοψη την όλη κατάσταση και να σταματήσεις να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Εκτός αν είσαι κομματοβολεμένο κτήνος και χάνεις τα ποσοστά από το νταβατζιλίκι. Εσύ κομματόσκυλο της όποιας παράταξης, ούτως ή άλλως πουτάνα είσαι εκ γενετής. Πεθαμένος από την μήτρα της μάνας σου. Προδοτική λανθάνουσα γέννα που πρέπει να εξαλειφθεί από κύτταρο χωρίς ίχνος οίκτου.

Αλλά απευθύνομαι στον άλλον, σε αυτόν που δούλεψε, που ονειρεύτηκε έναν καλύτερο κόσμο και πέρα από τον κώλο του, που έκανε οικογένεια γιατί το πόθησε και όχι για τα μόρια διορισμού. Σε αυτόν που τα χέρια του ακόμα και στις τσέπες κρυμμένα γίνονται γροθιές όταν βλέπει το άδικο να εξελίσσεται μπροστά του κι ας μην είναι δική του δουλειά.

Εσύ, λοιπόν, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να φέρεσαι σαν πόρνη.
Εσύ και μόνο εσύ έχεις το δικαίωμα να επιζήσεις και να ξαναρχίσεις από την αρχή.
Αν σκεφτείς ότι στεναχωριέσαι για πολύχρωμα χαρτάκια με το όνομα χρήμα θα μειδιάσεις.
Εσύ δεν γεννήθηκες για να ανταλλάσσεσαι, μην το κάνεις λοιπόν τώρα στα δύσκολα.
Το χρήμα εφευρέθηκε για τους ανάπηρους στην ψυχή. Γι'αυτούς που δεν μπορούσαν να κατακτήσουν το όνειρο με την ψυχή τους αλλά να το κλέψουν από αυτούς που μπορούσαν να το δημιουργήσουν.
Ρώτα τον εαυτό σου: Αν από αύριο το πρωί σου έδιναν 10.000 ευρώ μισθό μέχρι τον θάνατό σου, θα ήσουν καλά;
Αν σκεφτόσουν ότι «είμαι πλούσιος αλλά πατρίδα να σταθώ δεν έχω», τότε είσαι από αυτούς που γεννήθηκαν με την κατάρα του Δικαίου. Έχεις δικαίωμα να πατάς αυτό το χώμα γιατί απ’ ό,τι είδες η ελευθεριότητα να το πατά το τακούνι της κάθε πουτάνας μάς έφερε εδώ που μάς έφερε.

Αν δεις καθαρά τα πρόσωπα όλων αυτών, που σε εκφοβίζουν με νομικίστικους και οικονομικούς όρους μέσω των ΜΜΕ καθημερινά, θα βάλεις τα γέλια.
Πάρτους έναν- έναν και πες μου ποιον θα εμπιστευόσουν από αυτούς να σταθεί στο πλάι σου σε έναν πόλεμο που μπορεί να ξεκινήσει ίσως κι αύριο.
Βρήκες κανέναν, διότι εγώ, όταν τους βλέπω τελευταία από κάτοψη, σκέφτομαι ότι σε έναν πόλεμο που ίσως ξεκινήσει αύριο, δεν θα περπατήσω μέχρι τα σύνορα να απωθήσω τον εχθρό.
Θα πάω στα σπίτια τους.
Από εκεί θα ξεκινήσω τον πόλεμο για να έχω τουλάχιστον τα νώτα μου σίγουρα.
Να μην σκοτωθώ από εγχώρια πουτάνα, ούτε από εισαγόμενο νταβαντζή.
Να σκοτωθώ από αυτόν που εγώ θα επιλέξω.

Κάνει πολύ κρύο τις τελευταίες ημέρες και το πετρέλαιο έχει φθάσει στην τελευταία γραμμή στον λέβητα ενώ στο ντουλάπι έχουν μείνει τρία πάκα μακαρόνια, δύο κιλά ρύζι και δύο γάλατα.
Ίσως αύριο να μην έχω καν σύνδεση να δω αν διάβασες τούτο το γράμμα.
Σίγουρα αύριο όμως θα είμαι με 3 κουβέρτες πάνω μου και θα σε σκέφτομαι, Έλληνα, να είσαι κι εσύ στην ανάλογη θέση με μένα.
Σήκωσε το κεφάλι σου, χάραξε τον δρόμο, σφίξε στην αγκαλιά το παιδί σου και ετοιμάσου για τα δύσκολα που δεν θα βρίσκουν λύση ούτε με όλο το χρυσό του κόσμου.
Και πάρτο απόφαση ότι οι δικές σου πληγές δεν γιατρεύονται με χρήμα.
Είναι τόσο βαθιές όσο και οι ρίζες τούτης της χώρας.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. ΚΟΡΥΦΑΙΟ !!! αυτο το -Το χρήμα εφευρέθηκε για τους ανάπηρους στην ψυχή. Γι'αυτούς που δεν μπορούσαν να κατακτήσουν το όνειρο με την ψυχή τους αλλά να το ΚΛΕΨΟΥΝ από αυτούς που μπορούσαν να το δημιουργήσουν.-
    Γιαυτο ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ.
    Επιμένω & θα εξακολουθω να επιμενω στον ΣΑΦΗ διαχωρισμο.& απόκτησης του ποιοτικού πλούτου απο τον ΕΝΟΧΙΚΟ & ΜΙΣΗΤΟ γιατί έτσι τον καταντησανε τοσο χυδαία τα άθλια κολολαμογια στις μερες μας ..που Ο ΙΚΑΝΟΣ & ΣΟΒΑΡΟΣ πλουτος πρεπει να τους ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλλα παραλληλα με το χρημα μπορεις να αγορασεις και ενα υψιλο προφιλ..να κανεις την μουρι..
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
    ΟΧΙ ποιοτικο χρημα ..
    ΟΧΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ..
    αρα σκατομουρι του κολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να λέμε τα σύκα σύκα. Όλοι αυτοί που τώρα μας πίνουν το αίμα δεν σκαρφάλωσαν εκεί πάνω από μόνοι τους. Εκατομμύρια τους ψήφιζαν πολλά χρόνια - το 80% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων. Αλλά δεν είναι ώρα για τέτοια τώρα. Το γάλα χύθηκε. Τώρα το θέμα είναι αν η μερίδα αυτή από το 80% που τώρα υποφέρει, και είδε το φως της επιτέλους, θα βρει τα κότσια να κάνει αυτό που πρέπει, για τον εαυτό της, για όλους τους συνέλληνες, για την πατρίδα.

    Όσοι από εσάς πολεμούσατε τα "κομμούνια", τώρα είδατε ότι άλλοι μας την έφεραν, με μαφιόζικο χτύπημα και τώρα μάλιστα έστησαν και συνεταιρισμό πολλών κομματικών χρωμάτων, για να μη μας μείνει καμιά ψευδαίσθηση για το τι ρόλο τράβαγαν δεκαετίες τώρα. Σε εκλογές δεν θα πάνε γιατί ξέρουν ότι έρχονται κοσμογονικά πράγματα σε αυτή τη χώρα, στα οποία οι ίδιοι συνήργησαν.

    Όσο μας μένει ακόμα καιρός, θα πρέπει να ξεχάσουμε ποιός ήταν δεξιός και ποιός αριστερός και να δουμε τι θα γίνει με ΟΛΟΥΣ μας σε αυτή τη χώρα. Έχουμε αργήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα το τραινάρουν, θα το τραινάρουν, θα το τραινάρου.
    Όταν όμως έρθει ο Οκτώβρης του 13 (γιατί εκεί θα το πάνε και να το θυμάστε) τι θα βρουν για να μην κάνουν εκλογές:
    Μέχρι τώρα για τα "σοβαρά θέματα" πήγαιναν σε πρόωρες.
    Και συνήθως το μόνο σοβαρό που είχαν ήταν ότι σε λίγο καιρό δεν θα τους ψήφιζε ούτε η μάνα τους.
    Τώρα όμως τους πήρε η μπάλα.
    Άργησαν και δεν τους βγαίναν τα κουκιά στίς πρόωρες.
    Έτσι πήγαν στην "συνεργασία".
    Βάστα με να σε βαστώ να τρώμε ακόμα απ' το ψητό.
    Περιμένετε και θα δείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρωτα θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστο στον Ελληνα που ΕΓΡΑΨΕ και να πω οτι αν δεν ειναι αυριο σε θεση να διαβαση , ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ .
    Θα ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ Η ΕΛΛΑΣ και η σαβουρα θα εξαφανιστη απο το τσουναμι που θα κτυπηση την χωρα .

    Οι πουτανες που λεει , θα κλειστουν στα σπιτια τους , η , στις φυλακες . Οι αρχηγοι τους θα δικαστουν και εκτελεστουν .

    Οι προσκυνημενοι ξερουν την μοιρα τους . Τους την ειπε ο Σ.Κολοκοτρωνης .
    Οι εφιαλτες , ας διδασκονται απο τους προηγουμενους ομοδεατες τους .

    Οσο υπαρχουν Ελληνες σαν τον ηρωα συνελλην , δεν φοβαμε ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ .

    Εχεις λαθος νομιζω που λες αδελφε οτι να ξεχασουμε ποιος ειναι αριστερος , δεξιος κτλ .

    Νομιζω οτι θα πρεπει να ξεχασουμε τα ψευτικα θεωρηματα του εχθρου , που μας χωρισαν και βρηκαν πεδιο να απλωσουν την βρωμια τους μεσω των μαντριων-κομματων .

    Και ΟΛΟΙ να αγκαλιασουμε την Ελληνικη ΙΕΡΗ Σημαια μας για να ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ .

    Εμπρος λοιπον να σηκωσουμε τον Σταυρο των αμαρτιων μας σαν Εθνος και το φορτιο θα γινει ελαφρη . Ας ανεβουμε στον Σταυρο που μας ετοιμασαν οι ΙΟΥΔΕΣ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙΑ; ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΝΡΗΣΗΣ, ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΑΚΟΥΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΣΟ ΟΥΪΣΚΥ ΕΙΣΑΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ)ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΥΤΗ Η ΦΘΗΝΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΩ ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ; ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΟΙΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗΣ ΤΟΥ 'ΑΝΤΡΕΑ' ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]