Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Πεταλωτής σε ρόλο συκοφάντη


Δεν έχει προκύψει ούτε ένα ευρώ μαύρο χρήμα (μίζα) στην υπόθεση Βατοπαιδίου και ο υφυπουργός δικαιοσύνης κ. Πεταλωτής, βασικός κατήγορος στην υπόθεση κατήγγειλε χθες το πρωϊ μέσα απο το vimafm ότι «έχουν πάρει μίζες για το Βατοπαίδι». Κατά πόσο ηθικό και πολιτικά όρθο είναι ο υφυπουργός δικαιοσύνης να συκοφαντεί δημόσια διασύροντας πολιτικά πρόσωπα και μοναχούς, αυτό θα το κρίνει ο κάθε νοήμων πολίτης.

Ο κ. Πεταλωτής φαίνεται ότι χρησιμοποίησε την υπόθεση για την πολιτική του ανέλιξη. Ποιος τον γνώριζε πριν από αυτό. Και ως επιβράβευση ο κ.Γιώργος Παπανδρέου τον έκανε Υπουργό και στη συνέχεια Υφυπουργό, θέση που δημιούργησαν για τις ανάγκες τους…

Δεδομένου ότι, ποτέ δεν υπήρξε υφυπουργός δικαιοσύνης σε Ελληνική κυβέρνηση. Τουλάχιστον στην μεταπολιτευτική Ελλάδα. Ο κ. Πεταλωτής εμφανίζεται ως πολιτικό τέκνο της κάθαρσης; Οι εκλογές έρχονται και οι ψηφοφόροι στο νομό Ροδόπης όπου εκλέγεται θα αποφανθούν για τα πεπραγμένα του!

Ακόμα και οι θερμόαιμοι υποστηριχτές του θα λάβουν υπόψη την προφυλάκιση ενός ηγουμένου μέρα Χριστουγέννων αλλά και τον σάλο που έχει ξεσπάσει για αυτή την απόφαση. Μία απόφαση που χαρακτηρίζει έναν γέροντα του Αγίου Όρους ως άτομο με ροπή στην εγκληματική δράση!

Αυτό είναι το σκεπτικό της ανακρίτριας κ. Καλού που ήταν υπέρ της προφυλάκισης.

Όταν φτάνει η δικαιοσύνη να λειτουργεί με ενδείξεις… Αποκαλύπτονται άλλες αποδείξεις…!

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]