Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διασύρουν τους Έλληνες με απαράδεκτο τρόπο!


Γράφει ο Βασ Α. Κόκκκινος
Επίτ. Πρόεδρος του Αρείου Πάγου


Σε κεντρική πλατεία του Βερολίνου, σχετικώς προσφάτως, υψώθηκε τεράστιο πανώ, στο οποίο παρομοιάζονται οι Έλληνες δι’ ενός χοίρου και προβάλλεται το σύνθημα «αποδοκιμάστε τους τεμπέληδες Έλληνες»!

Οι Γερμανοί δεν πρέπει να έχουν κανένα λόγο να χαρακτηρίζουν τους Έλληνες ως «τεμπέληδες». Διότι ούτε οι Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία τους έδωσαν αυτό το…
δικαίωμα, ούτε βεβαίως ο Ελληνικός Λαός, όταν αυτοί έρχονται στην Ελλάδα ως τουρίστες.

Διεφθαρμένους και τεμπέληδες χαρακτήρισε τους Έλληνες, που τον ψήφισαν, ο πρύτανις του ψεύδους και της προπαγάνδας πρώην Πρωθυπουργός μας. Ενώ ο γνωστός για την αθυροστομία του Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως, ευρισκόμενος στο εξωτερικό κατηγόρησε τους αγανακτισμένους πολίτες Έλληνες, που διαμαρτύρονται κατά του μνημονίου, ως «φασίστες, κομμουνιστές και μ…..κες». Αλλ’ όταν κυβερνητικά στελέχη εκφράζονται κατ’ αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο κατά Ελλήνων πολιτών, πώς θα αξιώσουμε από τους ξένους να σέβονται τον Ελληνικό Λαό;

Αν τα συμμαχικά βομβαρδιστικά ισοπέδωσαν τη Δρέσδη και πολλές άλλες γερμανικές πόλεις και παρά τούτο οι Γερμανοί τις ανοικοδόμησαν όπως ήσαν, το ίδιο έκαναν και οι Έλληνες σε πολλές πόλεις, όταν τα γερμανικά βομβαρδιστικά κατέστρεψαν αξιόλογα οικοδομήματα και εγκαταστάσεις. Και μάλιστα μόνον με την εργατικότητά τους και επιδεξιότητά τους, χωρίς να διαθέτουν τα τεχνικά μέσα των Γερμανών.

Θα έπρεπε επομένως να είναι περισσότερο προσεκτικοί αυτοί που χαλκεύουν —υβριστικά συνθήματα κατά των Ελλήνων. Ήδη κάποιοι Γερμανοί οικονομολόγοι συνομολογούν, πως αν οι Έλληνες διεκδικούσαν όσα τους οφείλει η Γερμανία από το αναγκαστικό δάνειο των στρατευμάτων κατοχής και για αποζημιώσεις συγγενών εκατοντάδων χιλιάδων θυμάτων, θα έπρεπε ακόμη να διαθέσουν και τα εσώρουχά τους για να μας εξοφλήσουν.

Οι Έλληνες κυβερνήτες της τελευταίας εικοσαετίας επέδειξαν έλλειψη ικανότητος και δυνατότητος σχεδιασμού αναπτύξεως της χώρας. Συνέχισαν να καλύπτουν τα ελλείμματα δια νέων δανείων και ουδέποτε διερωτήθηκαν αν αυτό μπορεί να συνεχίζεται στο διηνεκές. Καμία από τις κυβερνήσεις της εικοσαετίας δεν εμερίμνησε για τον προσδιορισμό των αποθεμάτων του ορυκτού πλούτου της χώρας.

Χρειάσθηκε να προβάλουν οι Τούρκοι διεκδικήσεις επί του πλούτου τούτου για να αφυπνισθεί ο πολιτικός κόσμος της πατρίδος μας. Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Αντώνιος Φώσκολος έχει επισημάνει προ πολλού πως η αξία του ορυκτού πλούτου της Ελλάδος θα μας δώσει τη δυνατότητα εξοφλήσεως όλων των χρεών μας και προοπτική μεγάλης αναπτύξεως. Αυτά όμως, ουδέποτε εκλήθη να εξηγήσει στα ΜΜΕ ο άνω επιστήμων, όπως δεν εκλήθησαν και όλοι όσοι ασχολούνται με τον ορυκτό πλούτο της χώρας.

Ο κ. Φώσκολος χαιρετίζει την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για τη σύσταση φορέως εκμεταλλεύσεως υδρογονανθράκων, ως εποικοδομητική. Πιστεύει δε ότι το ενεργειακό μέλλον της Ευρώπης είναι η Βόρειος Αφρική, η Ανατολική Μεσόγειος και η Ελλάδα, που έχει και τα περισσότερα των αποθεμάτων.

Κατά τον ανωτέρω καθηγητή, σήμερα δημιουργείται μια νέα πραγματικότητα, έχουσα τρία σκέλη, τα οποία πρέπει να υποστηριχθούν με κάθε δυνατό τρόπο. Το πρώτον είναι, ότι θα πρέπει να εκμεταλλευθούμε τον ορυκτό πλούτο, για να εξοφλήσουμε τα χρέη μας. Το δεύτερο είναι, ότι αυτός ο ορυκτός πλούτος είναι απαραίτητος στην Ευρώπη, προς την οποίαν ουδεμία Ελληνική Κυβέρνηση έκανε ποτέ σχετική υπόμνηση. Και το τρίτο είναι, ότι η Ελλάδα αποκτά σπουδαία γεωπολιτική θέση.

Το φυσικό αέριο το οποίον ευρίσκεται στην Ανατολική Μεσόγειο (Κύπρος, Ισραήλ, Αίγυπτος και Λίβανος) για να διοχετευθεί προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα διέλθει αναγκαίως από την Κρήτη, η οποία αποκτά έτσι μεγάλη στρατηγική σημασία. Πέραν του ότι διαθέτει και η ίδια άφθονο ορυκτό πλούτο. Ο κ. Φώσκολος έχει υπογραμμίσει ότι μεταξύ Πλακιάς και Φραγκοκαστέλλου αλλά και νοτιοδυτικώς της Γαύδου, υπάρχουν αποθέματα φυσικού αερίου. Πιστεύει δε μετά βεβαιότητος ότι στην περιοχή μεταξύ Πλακιάς και Φραγκοκαστέλλου δύνανται να αντληθούν 1,5 τρισεκατομμύρια κυβικών μέτρων φυσικού αερίου. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι εάν η Δυτική Ελλάδα έχει 20 Πρίνους, η Κρήτη έχει 2.000!

Η διενέργεια ερευνών στο Ιόνιο Πέλαγος και νοτίως της Κρήτης αλλά και η αξιοποίηση των εκεί πλουσίων κοιτασμάτων, θα καταστήσει την Ελλάδα ρυθμιστή της ενεργειακής πολιτικής της Ευρώπης. Αυτό υποστηρίζεται από πολλές πλευρές. Αλλά η Κυβέρνηση δεν επιδεικνύει την σπουδή που θα έπρεπε επί του θέματος αυτού.

Η Κυβέρνηση Παπανδρέου αναλώθηκε στην υπερφορολόγηση των Ελλήνων και τη μείωση αποδοχών, ήτοι μισθών και συντάξεων. Κανένα μέτρο για την ανάπτυξη της χώρας δεν έλαβε. Και μόνον γι’ αυτό πρέπει να περάσει στην ιστορία της Ελλάδος ως καταστρεπτική.

Αλλά και όλοι οι πολιτικοί δεν εφρόντισαν να υπερασπισθούν ορισμένες πατροπαράδοτες καλλιέργειες, όπως είναι η ελιά και το αμπέλι, κατά την είσοδο μας στην Ε.Ε.. Δέχθηκαν απερισκέπτως να ξεριζωθούν αμπελώνες και ελαιώνες, προκειμένου οι καλλιεργητές να λάβουν επιδοτήσεις. Αλλά αυτές κατασπαταλήθηκαν χωρίς να αναπτυχθούν άλλες, περισσότερο επικερδείς καλλιέργειες.

Οι Κυβερνώντες δημιουργούν και σήμερα μύρια εμπόδια στις καθαρώς εξαγωγικές επιχειρήσεις, ενώ αγνοούν ποιες υπηρεσίες είναι περιττές και έχουν ανάγκη αποσυμφορήσεως ή καταργήσεως και ποιες είναι απαραίτητες.

Το γεγονός ότι η Κυβέρνηση θέλει να θέσει το 45% των δικαστικών υπαλλήλων σε εφεδρεία, σημαίνει ότι οι πολιτικοί αγνοούν την πραγματικότητα, δηλαδή το γεγονός ότι οι υπηρετούντες σήμερα υπάλληλοι δεν αρκούν για να διεκπεραιώσουν την υπηρεσία τους, που πολλές φορές διεκπεραιούται και κατ’ οίκον, ή ότι θέλουν να καταργήσουν τα Δικαστήρια και τη Δικαιοσύνη. Διαφορετικά δεν εξηγείται να απολύονται πεπειραμένοι δικαστικοί υπάλληλοι, όταν είναι άκρως αναγκαία η πρόσληψη νέων.

Αντί να μειωθεί ο υπερβολικός αριθμός των υπαλλήλων της Βουλής και των ΔΕΚΟ, σχεδιάζεται η απόλυση του ημίσεος σχεδόν των υπαλλήλων των Δικαστηρίων. Ορισμένως αυτοί που αποφασίζουν παρόμοια μέτρα, δεν έχουν καμμία σχέση με τη λογική ή ήλθαν προσφάτως από τη σελήνη.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Πρέπει τα δικαστήρια να τους αντιμετωπίσουν όπως αντιμετωπίζονται τα μέλη μιας συμμορίας.

    Τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί.

    Να τους αντιμετωπίσουν ως μια οργανωμένη και κατευθυνόμενη εκ των ιμπεριαλιστών πολιτική "συμμορία", η οποία συνειδητά πρόδωσε την πατρίδα μας.

    Τα δικαστήρια να δουν τον "ρόλο" της κάθε ομάδας ξεχωριστά και στο τέλος να συνθέσουν ολόκληρο το "παζλ", για να δούμε τι ακριβώς έκαναν εις βάρος του λαού κατόπιν παραγγελίας των "αφεντικών" τους.

    …Βούληση να υπάρχει και τα πάντα είναι εύκολα.

    Μπορεί η Δικαιοσύνη να ξεκινήσει από την αναζήτηση των περιουσιακών τους στοιχείων και αφού εξασφαλίσει εύκολα και γρήγορα τη σίγουρη καταδίκη τους, να την "παζαρέψει" με τις ομολογίες τους.

    Από τη στιγμή που μπορεί μόνον με τα περιουσιακά τους στοιχεία να τους καταδικάσει με τεράστιες ποινές, μπορεί να το διαπραγματευτεί με αντάλλαγμα τις γνώσεις τους.

    Μόνον με αυτήν τη γνώση μπορεί να συντεθεί το "παζλ" της σημερινής αθλιότητας.

    ------------------------------------
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
    Το μανιφέστο της Πλατείας
    Διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα.-
    «Εργολαβική Κυβέρνηση» λαϊκής εντολής και ευθύνης.
    ... Η μόνη λύση για έξοδο από την κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ένας ιδιώτης αντιλαμβάνεται απειλή από μια ομάδα προσώπων, η οποία δρα "συντονισμένα" και με κοινό στόχο την απειλή, είτε της ζωής του είτε των συμφερόντων του, πηγαίνει στον εισαγγελέα και καταγγέλλει τη "συμμορία".

    Ο "συντονισμός" των ενεργειών και ο κοινός στόχος των εγκληματιών στοιχειοθετεί με απόλυτο τρόπο την κατηγορία της σύστασης συμμορίας και αυτό από μόνο του είναι μια κακουργηματική πράξη.
    Ο νόμος τα έχει προβλέψει όλα.
    Δεν χρειάζεται αυτοί οι "συμμορίτες" να είναι επίσημοι εχθροί κάποιου. Μπορούν να είναι ακόμα και συγγενείς, φίλοι ή και γείτονες.

    Αυτά, τα οποία αναζητά ο νόμος, για να τους κατατάξει σε έναν νομικό όρο —όπως είναι η σύσταση συμμορίας— είναι πολύ συγκεκριμένα και δεν έχουν σχέση με τις ιδιαίτερες συγγενικές ή φιλικές σχέσεις, οι οποίες μπορεί να υπάρχουν ή να μην υπάρχουν μεταξύ των εμπλεκομένων.
    Τη δυνατότητα, που δίνει ο νόμος σε ένα φυσικό πρόσωπο, να αμυνθεί απέναντι σε ομαδικές "επιθέσεις", τη δίνει και σε ένα μη φυσικό πρόσωπο …

    Μη φυσικό πρόσωπο είναι και ένα κράτος.
    Ένα κράτος λειτουργεί ως ζων οργανισμός και ως εκ τούτου απειλείται και το ίδιο με "θάνατο", όταν καταστραφούν οι ζωτικές λειτουργίες του.
    Ένα κράτος έχει ζωτικά συμφέροντα να υπερασπιστεί και ως εκ τούτου έχει εχθρούς, οι οποίοι απειλούν αυτά τα συμφέροντα.


    Όπως λοιπόν στην περίπτωση του ιδιώτη μπορεί να καταγγελθεί μια συμμορία για ενέργειες εις βάρος του, έτσι και στην περίπτωση του κράτους μπορεί να καταγγελθεί ένα άλλο κράτος για τους ίδιους λόγους.

    Δεν έχει σημασία αν επισήμως το κράτος αυτό δεν είναι δηλωμένος "εχθρός". Ακόμα και "σύμμαχος" ή "εταίρος" σε μια "Ένωση" να είναι, ο νόμος αναζητά στοιχεία της συμπεριφοράς του, για ν' αποφανθεί αν πραγματικά είναι "φίλος" ή "εχθρός" τού καταγγέλοντα.

    Αν, δηλαδή, ένα κράτος διαπιστώσει συντονισμένες ενέργειες εις βάρος των συμφερόντων του από ανθρώπους, οι οποίοι είναι ξένοι υπήκοοι και ταυτόχρονα συνδέονται με τις μυστικές υπηρεσίες του κράτους στο οποίο ανήκουν, αντιλαμβανόμαστε ότι στην περίπτωση αυτήν δεν μιλάμε απλά για σύσταση συμμορίας …

    Μιλάμε για πολεμική επίθεση ενός κράτους σε ένα άλλο.
    -----------------------------------
    Το μανιφέστο της Πλατείας
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
    διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή βρίσκεται υπό καθεστώς επίθεσης από τη Γερμανία.

    Η Γερμανία στην πραγματικότητα διέπραξε την υπέρτατη ΥΒΡΗ εις βάρος της Ελλάδας.

    Δεν της επιτέθηκε καν με συμβατικό τρόπο, ώστε να της δώσει ένα στοιχειώδες δικαίωμα ν' αμυνθεί.

    Η Γερμανία άνοιξε την "πόρτα" της Ελλάδας με την ταπεινότητα ενός φίλου, ο οποίος, λόγω "συνεταιρισμού", ζητάει "πρόσβαση" σε υποδομές και στη συνέχεια διέπραξε τα αίσχη μέσα σ' αυτήν.

    Έκλεψε ό,τι υπήρχε, βίασε τους ιδιοκτήτες και απειλεί με θάνατο τα παιδιά τους …
    Αυτό ακριβώς έγινε.
    Η Γερμανία, εκμεταλλευόμενη την πίστη του ελληνικού λαού στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μπήκε σαν "φίλος" στην Ελλάδα και φέρεται ως "εισβολέας".

    Μπήκε από ανοικτές "πόρτες" και αρπάζει και καταστρέφει ό,τι βρίσκει μέσα στην αφελή Ελλάδα, η οποία την εξέλαβε σαν "εταίρο" στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Μπήκε με τις εμπορικές παράγκες τύπου Lidl, Praktiker, Mediamarkt κλπ. και αφού κατάφερε και κατέστρεψε την τοπική παραγωγή, οδηγώντας χιλιάδες Έλληνες στην ανεργία, έρχεται σήμερα και τους ζητάει την ίδια την πατρίδα τους.
    Η γνώση των όσων προηγήθηκαν αποδεικνύει ότι η Γερμανία μπήκε στην Ελλάδα με συγκεκριμένο σχέδιο.

    Με απόλυτα συντονισμένες ενέργειες καταφέρνει και επωφελείται μονίμως εις βάρος της Ελλάδας.

    Αυτό ακριβώς είναι το ερώτημα, στο οποίο θα πρέπει εμείς οι Έλληνες —αλλά και τα διεθνή δικαστήρια— να βρούμε την απάντηση.
    Η Γερμανία επωφελείται εξαιτίας της ανικανότητας της Ελλάδας ή μήπως εξαιτίας της προδοσίας, την οποία η ίδια μεθόδευσε;
    Αν μια μελλοντική "εργολαβική" Κυβέρνηση μπορέσει ν' αποδείξει ότι οι Έλληνες εκείνοι, οι οποίοι κάνουν "λάθη" εις βάρος της Ελλάδας, έχουν ειδικές σχέσεις με τη Γερμανία και τις μυστικές της υπηρεσίες, αυτό τι σημαίνει; Αν τα "λάθη" αυτά —εντελώς "συμπτωματικά"— οδηγούν με τέλειο τρόπο σε μια "κορύφωση" μιας αρνητικής κατάστασης, πώς μπορούν να αξιολογηθούν; Ως τυχαία; Η τύχη, δηλαδή, μόνον τη Γερμανία ευνοεί και κανέναν άλλον;

    Τι ισχυριζόμαστε εμείς και θα πρέπει κάποια μελλοντικά διεθνή δικαστήρια να εξετάσουν;
    Ότι η "επίθεση" της Γερμανίας έγινε με έναν πολύ ύπουλο τρόπο.
    Η Γερμανία, χρησιμοποιώντας διεφθαρμένους Έλληνες προδότες, παγίδευσε την Ελλάδα.
    Την παγίδευσε σε έναν ιδιόμορφο οικονομικό πόλεμο, εκμεταλλευόμενη με τρόπο εγκληματικό την Ευρωπαϊκή Ένωση.
    Την παγίδευσε όπως παγιδεύει ένας πονηρός έμπορος έναν αφελή νοικοκύρη.
    ----------------------------------------
    Το μανιφέστο της Πλατείας
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
    διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα γνωστά "σκουπίδια" της Goldman Sachs και της εβραϊκής τοκογλυφίας. Παπαδήμος, Γκαργκάνας και Προβόπουλος.


    Μαζί μ' αυτούς να συλληφθούν και να οδηγηθούν σε δίκη και οι ηγέτες της Δικαιοσύνης για την ίδια περίοδο.

    Όλοι εκείνοι οι "φύλακες", οι οποίοι δεν έκαναν το καθήκον τους και τους επέτρεψαν να γίνουν καθεστώς …και μάλιστα διεφθαρμένο καθεστώς.

    Να τιμωρηθούν οι Σανιδάδες, οι οποίοι αυθαίρετα, εξωδικαστικά και πάντα προκαταβολικά αποφάσιζαν πότε οι πολιτικοί ήταν ένοχοι και πότε αθώοι.

    Να τιμωρηθούν οι διάφοροι υπάλληλοι Κεδίκογλου με τους μυστηριωδώς εκατομμυριούχους πλην όμως άεργους γιους.

    Πρέπει οι Έλληνες να σηκώσουν επιτέλους την "πέτρα" της Μεταπολίτευσης, για ν' αποκαλυφθούν όλα τα "σκουλήκια", που "σάπισαν" την Ελληνική Δημοκρατία.

    --------------------------------
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

    Το μανιφέστο της Πλατείας
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ

    Διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα.-
    «Εργολαβική Κυβέρνηση» λαϊκής εντολής και ευθύνης.
    ... Η μόνη λύση για έξοδο από την κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α ρε φιλε fnous, ωραιότατα κοινοποιεις τα κείμενα του Τραιανου, πίσω από τα οποία όλοι θα έπρεπε να έχουν συνταχθεί. Αναρωτηθηκες ποτέ γιατί βγάζουν αλλεργικα εξανθηματα όσοι ακούνε τα κείμενα του, που είναι σωστά;
    Το όνομα φίλε, το όνομα ΕΑΜ εκτός από την αντίσταση του λαού παραπέμπει και στους προδοτικους αριστερούς, που το καπηλευσαν ή μάλλον καλύτερα το καθοδηγησαν καθώς το ΚΚΕ το δημιούργησε. Γιατί δεν εχω ακούσει κουβέντα για τον ΕΔΕΣ;
    Όταν ο Τραϊανού προσέλθει σε διάλογο (ακόμα και ανώνυμο, μέσω διαδικτύου) τότε θα γίνει η απαραίτητη ζύμωση. Μέχρι τότε θα παραμείνει στο περιθώριο. Τροφή απαραίτητη και χρήσιμη αλλά ανοστη και ξύλινη. Ίσως να μην το επιθυμεί ακόμα και να περιμένει κάποια στιγμή. Ίσως να μην θέλει να αποκαλυφθεί. Αν είναι το δεύτερο, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ευχαρίστως στην αναζήτηση τους του σωστού δρόμου, με χαρά θα κουβαλούσαν το κάρο μέχρι να δουν που τους οδηγεί ο δρόμος. Αλλά, ούτε γι αυτό τον βλεπω διατεθειμένο. Όταν λογοκρινονται σχόλια μου στο μπλογκ του,δύο τινά μπορώ να υποθέσω. Είτε πως λόγω λιγοστου χρόνου,διάθεσης ή χρονικής στιγμής δεν επιθυμεί να συζητηθούν οι θέσεις του (ελπίζω), είτε εκτός από προφανως ευφυής είναι στενομυαλος και θεωρεί πως οι συλλογισμοί του έχουν το αλάθητο. (το απεύχομαι)

    Το δια ταύτα είναι πως έχει τραβήξει την προσοχή των ελεύθερα σκεπτόμενων ανθρώπων. Μένει να μάθουμε γιατί το έπραξε αυτό και μέχρι ποιό σημείο είναι διατεθειμένος να συμμετάσχει στην διαμόρφωση των πραγμάτων. Αν επιθυμεί να έχει καθοριστικό ρόλο, δεν μπορεί να το τρέχει μόνος του,σόλο. Πρέπει να ανοίξει τον κύκλο του με ότι βέβαια συνεπάγεται αυτό

    Κάποιες σκέψεις..
    StoXastis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πρόσφατο φαυλοκρατικό παρελθόν δε 'μπορούμε να 'πούμε μετά πλήρους βεβαιότητος και πέραν πάσης αμφιβολίας πως θα είναι και θα διαιωνίζεται επ'άπειρον και χ ω ρ ί ς τις ελάχιστες δυνατές συνέπειες για έναν πληθυσμό παραδόπιστο,ηδονιστή,αρχομανή,αδρανή και παθητικό.Έχουν να εξοφληθούν πολλά (τραπεζο;!)γραμμάτια ανομίας και αμοραλισμού ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]