Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκόπια: Πανό με προσβλητικό περιεχόμενο για την Ελλάδα


Τις "πρωτοχρονιάτικες ευχές" τους... φρόντισαν να στείλουν "προκαταβολικά" στην Ελλάδα οι οπαδοί της γνωστότερης και μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας των Σκοπίων "Βαρντάρ" (Vardar), οι οποίοι σε χθεσινό αγώνα του πρωταθλήματος α' εθνικής μεταξύ των ομάδων Βαρντάρ και Μπρεγκάλνιτσα, που διεξήχθη σε γήπεδο των Σκοπίων, ανήρτησαν ένα μεγάλο πανό, που έγραφε: "Ευχόμαστε στην Ελλάδα καλή νέα... χρεοκoπία" (Greece, We Wish You Happy New... Bankruptcy).

Η εφημερίδα των Σκοπίων "Ουτρίνσκι Βέσνικ" (Utrinski Vesnik), αναφερόμενη στο προκλητικό αυτό πανό, σχολιάζει:
"Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες όλο και πιο βαρέων πολιτικών δηλώσεων, οι οποίες μεταφέρονται στα γήπεδα, καθώς κάποιοι ελπίζουν ότι εκεί δεν θα ληφθούν σοβαρά υπόψη, όμως θα έχουν την κατάλληλη απήχηση. Έτσι και χθες, στον ποδοσφαιρικό αγώνα Βάρνταρ-Μπρεγκάλνιτσα που διεξήχθη στα Σκόπια, οι οπαδοί της Βαρντάρ, γνωστοί με την επωνυμία 'Κομιτατζήδες', έστειλαν μήνυμα στην Ελλάδα.Για το περιεχόμενο του μηνύματος δεν χρειάζονται περαιτέρω σχολιασμοί. Ωστόσο, είναι σαφές τι μπορεί να σημαίνουν τα μηνύματα αυτού του τύπου για τις σχέσεις καλής γειτονίας".


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ας 'δούν οι νεοέλληνες/Ελλαδίτες πώς θα μ ι μ η θ ο ύ ν εντός της χώρας τ ω ν το π α ρ ά δ ε ι γ μ α της ανοικοδόμησης μεγαλοπρεπών αγαλμάτων των ηρώων τ ω ν και ας...επιτρέψουν τους Σλαβοσκοπιανοβουλγάρους γύφτους να φαντασιοκοπούν αναισχύντως και ασυστόλως.'Δική των ε υ θ ύ ν η είναι,πια.Ας ενδιαφερθούν γνησίως αυτοί και ό χ ι να βλέπουν ενεοί φαντάσματα σκιών και συνωμοσιών πανταχού!Δεν έχουν παρά να αναδεικνύουν και να προβάλλουν και εκείνοι μετά μανίας τα 'δικά τ ω ν,από την πλουσιοτάτη τ ω ν παράδοση!Οι αυτοαποκαλούμενοι Σκιπετάροι τ ι έχουν για να προβάλλουν;Το α υ τ ό δεν πράττουν;Θεωρείτε πως δύνανται να αλλοιώσουν την παναρχαιότητα της ελληνικής ε ν ι α ι ο η π ε ι ρ ω τ ι κ ή ς γης;Για τι;Ο Καστριώτης και η οικογένειά του τι τους είναι,νομίζετε;Π ρ ό γ ο ν ο ς ή...''πνευματικός πατέρας''(εδώ χασκογελούν και καγχάζουν περιπαικτικότατα οι λίθοι!).Ας μην ήταν η Σκόδρα και κατ'ολίγον το Δυρράχιο και η Νέα Τεχ(ε)ράνη-Τίρανά των θα είχε κ α τ α β ρ ο χ θ ι σ θ ή από τους Σλάβους,από τους Σέρβους και τους Βουλγάρους μαζί,έχω να σας 'πώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]