Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Στεφανόπουλος θέλει εκλογές το 2013


Κυβέρνηση Παπαδήμου έως το 2013 ζητά με άρθρο του στην Καθημερινή ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος.

«Η χώρα δε χρειάζεται εκλογές, αλλά μια κυβέρνηση με ικανότητες που θα εργασθεί να τη βγάλει από τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει», σημειώνει ο πρώην Πρόεδρος και τονίζει πως ο κ. Παπαδήμος διαθέτει τα προσόντα, το κύρος και τις γνωριμίες στο εξωτερικό για να επιτύχει τον στόχο αυτό. Καταλήγει δε ζητώντας από τα κόμματα «να πάψουν να ζητούν εκλογές και να αναγνωρίσουν τον συγκεκριμένο χρόνο, μέχρι της συμπληρώσεως της τετραετίας από τις προηγούμενες εκλογές, κατά τον οποίον ο κ. Παπαδήμος θα εργασθεί υπέρ του συμφέροντος της χώρας ώστε να μη μας εξαναγκάσουν σε αποχώρηση από την ευρωζώνη ή σε άλλες καταστρεπτικές εξελίξεις».

Από τη ΝΔ σχολιάζουν ότι όταν συγκροτήθηκε η κυβέρνηση Παπαδήμου είχε συμφωνηθεί ότι οι εκλογές πρέπει να προκηρυχθούν αμέσως μόλις ολοκληρωθεί το PSI (“κούρεμα ομολόγων”), το οποίο σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου θα έχει ολοκληρωθεί το αργότερο πριν από το τέλος του επόμενου μήνα (Ιανουάριος 2012). Γι αυτό ως καταλληλότερη ημερομηνία επιλέχθηκε η 19η Φεβρουαρίου.

Αυτό συνομολόγησε και αυτό συνυπέγραψε ο αρμόδιος υπουργός κ. Βενιζέλος στη συνάντηση που είχαμε στο γραφείο του” δηλώνει ο κ. Δ. Σταμάτης στην Real News. Όπως είναι γνωστό την ημέρα που στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών αποφασίσθηκε η κυβέρνηση Παπαδήμου ο κ. Σταμάτης ανέλαβε εκ μέρους της ΝΔ μαζί με τον κ. Λαζαρίδη και τον κ. Σταϊκούρα να βρουν με τον κ. Βενιζέλο την κατάλληλη ημερομηνία για τις εκλογές.

Επιστολή πολίτη προς την εφημερίδα "Καθημερινή" για το άρθρο του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κ. Στεφανόπουλου

Προς
Εφημερίδα
«Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»
Αθήνα
12-12-11

Κύριε Διευθυντά,

Διάβασα σήμερα στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» της Κυριακής 11-12-11 το άρθρο του πρώην προέδρου Δημοκρατίας κ. Στεφανόπουλου, και έχω να κάνω το εξής σχόλιο.

Ο κ. Κ. Στεφανόπουλος –ως γνωστόν- πρόσφατα έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύθηκε σε κεντρικό Νοσοκομείο των Αθηνών.

Κατόπιν αυτού, λόγω πιθανής δυσλειτουργίας του εγκεφάλου, οποιαδήποτε σκέψη του κ.Στεφανόπουλου για το μέλλον της χώρας δεν έχει καμία βαρύτητα.

Τα ΜΜΕ των Κοσμοκρατόρων, ας αφήσουν ήσυχους τους νέο-Έλληνες να ρυθμίσουν το μέλλον τους, και να πάρουν τη τύχη της πατρίδος στα χέρια τους.

Τα ΜΜΕ της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ας αφήσουν ήσυχο το κ. τέως πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναπαύεται εν ζωή και εν ειρήνη, για όσο χρόνο ακόμη του επιτρέπει ο Ύψιστος, και να μην παρεμβαίνουν στη ζωή του κάνοντας χρήση του ονόματος και της σοφής φαιάς ουσίας αυτού.

Μετά τιμής
Αντώνης Γρυπαίος
Τηλ. 210-8020797





Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]