Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όσο η Ευρώπη φταρνίζεται, η Τουρκία κινδυνεύει να αρρωστήσει!


Η Τουρκία το τελευταίο διάστημα γίνεται όλο και περισσότερο κυνική με την Ε.Ε. Δίκαια χαρακτηρίζουν κάποιοι ότι η Τουρκία από τον ευρω-σκεπτικισμό έχει περάσει πλέον στον ευρω-κυνισμό.

Εκφράσεις περί «άθλιας Ευρώπης» και «Ευρωπαίου ασθενούς» στις οποίες αρέσκεται στο τελευταίο διάστημα η πολιτική ηγεσία της Τουρκίας, αποτυπώνουν ένα νέο-ενθουσιασμό και ένα ξέσπασμα μιας υπερ-αυτοπεποίθησης που νιώθει η Τουρκία, βλέποντας από μακριά την κρίση της ευρωζώνης.

Αλλά πόσο μακριά είναι η κρίση από την Τουρκία;

Παραβλέποντας τον σχεδόν διπλάσιο πληθωρισμό που μαστίζει το τουρκικό κράτος και πάλι, αλλά και το έλλειμμα που τείνει να εξελιχθεί σε πραγματικό «βάρος» στις τρέχουσες συναλλαγές, θα σταθώ κυρίως στο γεγονός ότι η Ε.Ε. είναι το νούμερο ένα εμπορικός εταίρος της Τουρκίας και η σημαντικότερη πηγή επενδύσεων.

Άρα όσο η Ευρώπη φταρνίζεται, η Τουρκία κινδυνεύει να αρρωστήσει!

Αυτό δείχνει να το ξεχνά η Τουρκία!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Aφήστε τήν χώρα των 50 μειονοτήτων νά προχωρα ακάθεκτη

    προς τό ΜΈΛΛΟΝ ΤΗΣ . Τό γνωστό ΜΕΛΛΟΝ της χώρας με τις

    γνωστές δομές τις πολύ χειρότερες των Ελληνικών.

    Ανάπαυλα μέσα στό σκοτάδι τού Χρόνου

    Εμεις ευτυχώς αυτόκαταστρεφόμαστε μερικώς γιά νά επαν

    έλθουμε αργότερα ή συντομότερα. /Τήν Ρωμιοσύνη μήν τήν

    κλαίς, καί κεί που πάει νά σκύψει, ν΄ατην , ν΄ατην ,

    ν΄ατην, πετιέτε από ξαρχείς πετιέτε καί θεριέβει/

    ΟΙ ΓΥΦΤΟΜΟΡΦΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ-ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]