Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι “μαγειρεύει” ο Παπαδήμος για τις εκλογές;

Κάτι πολύ ύποπτο ετοιμάζει ο Λ. Παπαδήμος σχετικά με την ημερομηνία των εκλογών και το βίο της παρούσας κυβέρνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση με τους ανώτατους δικαστικούς τους ενημέρωσε ότι οι βασικοί στόχοι του PSI έχουν επιτευχθεί.

Επομένως, λογικά θα έπρεπε να πάμε σε εκλογές αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία και όλα τα σενάρια ότι το κούρεμα είναι στον αέρα, είναι για εσωτερική κατανάλωση.

Επίσης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός τους ενημέρωσε ότι γίνονται σκέψεις για τη σύσταση επιτροπής για την αναθεώρηση του Συντάγματος από την επόμενη κυβέρνηση, αφήνοντάς τους με την απορία για το πότε τελειώνει η θητεία του, όταν ο ίδιος κάνει σχέδια για επιτροπές.

Αν αυτό συνδυαστεί με δηλώσεις του Π. Καψή ότι όταν φτάσουμε στο Μάρτιο θα δούμε για τις εκλογές, μήπως πρέπει να μας μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά ότι κάποιοι μαγειρεύουν νέα παράταση της θητείας της κυβέρνησης για το καλοκαίρι και βλέπουμε;



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ 2013. ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΩΔΥΝΑ ΜΕΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]