Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Παπανδρέου ομολόγησε πως έχει στόχους...!


Τι είπε ο Παπανδρέου εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο

  • Η διαπραγμάτευση γίνεται σε τεχνικό και σε πολιτικό επίπεδο.
  • Η κρίση δεν είναι Ελληνική, αλλά Ευρωπαϊκή
  • Τώρα είναι η ώρα η Ευρώπη να πάρει αποφάσεις να σταματήσει η κρίση.
  • Η διαπραγμάτευση για την Ελλάδα έχει 2 στόχους: Ασφάλεια και σιγουριά για τον Έλληνα πολίτη και άρση των βαρών που έχει ο Έλληνας πολίτης στην πλάτη του.
  • Η κυβέρνηση έχει θέσει τα παραπάνω ως εθνικούς στόχους και όλοι πρέπει να συμβάλουν. Τόσο οι τράπεζες που πρέπει να βοηθήσουν και να πάρουν μέρος του βάρους και θα υπάρξει δίκαιη κατανομή των βαρών (υπονοεί φορολόγηση των τραπεζών, ροή χρήματος προς την αγορά και τόνωση της οικονομίας ή "κόψιμο" των χρεών των νοικοκυριών;), όσο και τα κόμματα και οι φορείς, που καλούνται και πρέπει να συμβάλουν στην διαπραγμάτευση αλλά και στην υλοποίηση των αποφάσεων.
  • Στόχος και ελπίδα είναι η Ευρώπη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Να δώσει ελπίδα και προοπτική.
  • Ελπίζουμε και πιστεύουμε πως θα πετύχουμε τον στόχο μας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν απάντησε στην ερώτηση που του έγινε από δημσιογράφου για το αν θα ζητήσει σύγκλιση των πολιτικών αρχηγών, ενώ είναι ήδη γνωστό πως όχι μόνο δεν συμμετέχει στις συζητήσεις και αποφάσεις που παίρνονται για την Ελλάδα, αλλά έχει παραγκωνισθεί απολύτως από όλες τις πολιτικές ηγεσίες της Ευρώπης, αφού θεωρείται από παρείσακτος έως επικίνδυνος για την ίδια την Ευρώπη.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η Ευρώπη δεν ειναι μία. Στην ουσία είναι τα κρατη μέλη της Ευρωπαικής Ενωσης που δεν είναι στην Ευρωζώνη και αυτά που είναι στην Ευρωζώνη. Αντε τώρα να υπάρχει κοινη αντιμετώπιση πραγμάτων. Πραγματική Βαβέλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]