Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ελληνική Σημαία να βγει σε όλα τα μπαλκόνια


Την Παρασκευή δεν θα γιορτάσουμε μόνο την επέτειο του "ΟΧΙ" που είπαν οι πατεράδες ή οι παππούδες μας το ΄40 στην τότε Νέα Τάξη του Ιταλογερμανικού φασιστικού άξονα.

Την Παρασκευή θα πούμε και εμείς "ΟΧΙ" στην σημερινή "Νέα Τάξη" των "αγορών" και των ντόπιων και ξένων δουλικών της .

Την Παρασκευή θα πούμε ένα βροντερό "ΟΧΙ" στο "Νέο Πατριωτισμό" του Παπανδρέου, της Διαμαντοπούλου και των άλλων εργολάβων της καταστροφής.

Θα πούμε "ΟΧΙ" στα αντιπολιτευτικά και εν πολλοίς ανθελληνικά καραγκιοζιλίκια των κεντροαριστεροδέξιων πραματευτάδων της δημοκρατίας.

Θα πούμε "ΟΧΙ" στην πολιτική κατοχή που θέλουν να επιβάλλει στη χώρα μας η Ευρωατλαντική συμμορία με την "ευγενική χορηγία" των ντόπιων εργολάβων της κυβέρνησης και των δήθεν αντιπολιτευομένων συνοδοιπόρων τους.

Το "ΟΧΙ" θα το πεί η Ελληνική Σημαία που θα βάλουμε στα μπαλκόνια μας , δείχνοντας στους επικυρίαρχους ότι μπορεί η κυβέρνηση να συνθηκολόγησε όμως ο λαός δεν παρέδωσε τα "όπλα".

Να τους δείξουμε ότι για μας τώρα αρχίζει ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας και ότι δεν σκοπεύουμε να παραδώσουμε τα "μαλάματα" των προγόνων μας Μαρτύρων και αγωνιστών στα μαγαρισμένα χέρια των δυνάμεων κατοχής.

Την Παρασκευή να μην μείνει ούτε ένα μπαλκόνι χωρίς την Ελληνική Σημαία

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. το ιδιο αρθρο υπαρχει στην σελιδα του ΣΤΟΧΟΥ και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ... θα κατηγορηθειτε για προπαγανδα... τι εγινε ρε παιδια ? που πηγε εκεινο το ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ? ΤΙ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕς ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε αναγνώστη, αν μας χαρακτηρίσουν ακραίους επειδή προτάσσουμε την πατρίδα, ας το κάνουν. Αν μας χαρακτηρίσουν φασίστες επειδή προτάσσουμε το σύμβολο της χώρας ας το κάνουν. Αν μας χαρακτηρίσουν ρατσιστές επειδή κοιτάζουμε ΠΡΩΤΑ προς τους Έλληνες ας το κάνουν. Μόνο νεοπατριώτες να μην μας χαρακτηρίσουν. Γιατί οι νεοπατριώτες πιστεύουν σε νέες (άλλες) πατρίδες και όχι στην δική μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ελληνικη σημαια βρισκεται παντα στην καρδια μας ανεξαρτητως ημερομηνιας και μπαλκονιου!
    Ακομα και αυτο το ιερο συμβολο το εχουν διαχρονικα καπηλευτει πολιτικαντηδες παριστανοντας τους πατριωτες!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]