Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζητούν απ΄ τους γονείς χρήματα για τα στεφάνια της 28ης Οκτωβρίου


Τελικά τίποτα δεν πρέπει να μας εκπλήσσει με όλους αυτούς τους… φωστήρες του σοσιαλισμού που έφεραν τη χώρα σε αυτό το χάλι.

Σε σχολείο στο δήμο Σοφάδων στην Καρδίτσα ο διευθυντής του σχολείου ζήτησε(!!!) από τους γονείς χρήματα για να αγοράσουν τα στεφάνια που θα καταθέσουν την 28η Οκτωβρίου.

Τα ταμεία του δήμου όπως δηλώνουν οι αρμόδιοι είναι άδεια και μάλιστα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην μπορέσουν να προμηθεύσουν με πετρέλαιο τα σχολεία της περιοχής.

Δυστυχώς, και λόγω των πολύ σοβαρών εξελίξεων στην οικονομία αλλά και στην πολιτική ζωή της χώρας, αναμένεται πως λίαν συντόμως κάποιοι θα το παίξουν τόσο πατριώτες, που μπροστά τους ήρωες του Ελληνισμού θα επιχειρηθεί να μοιάζουν με μηδενικά!!! Καλό θα είναι, όμως, οι νεο-πατριώτες να αναλογισθούν πως ο ηρωισμός συνοδεύεται συνήθως από στεφάνια...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]