Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σαρκοζί: Υπάρχει θέμα δημοκρατίας


Εξέπληξε τους πάντες ο Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί όταν χθες Κυριακή βγαίνοντας να ενημερώσει μαζί με την κυρία Μέρκελ σχετικά με τα όσα συζητήθηκαν για το θέμα της Ελλάδας, είπε μεταξύ άλλων πως τόσο αυτός όσο και η κυρία Μέρκελ εκπροσωπούν τους πολίτες των κρατών τους και υπάρχει θέμα δημοκρατίας τη στιγμή που πρέπει να αποφασίσουν για άλλες χώρες!!!

Και πολύ καλά αναρωτήθηκε ο Γάλλος πρόεδρος για το πόσο νόμιμη και πόσο δημοκρατική μπορεί να είναι μία απόφαση Γαλλίας και Γερμανίας για την Ελλάδα. Στον αντίποδα, όμως, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου δεν βρήκε να πει τίποτε για το μείζον θέμα νομιμοποίησης και δημοκρατίας που τέθηκε από τον κ. Σαρκοζί!!!

Και τι να πει άλλωστε; Πως ο ίδιος έχει παραβιάσει ασύστολα το Ελληνικό Σύνταγμα και έχει προχωρήσει σε πρακτικές που όχι μόνο δεν συνάδουν με την Δημοκρατία, αλλά καταργούν κάθε έννοιά της. Αν σκεφτούμε, μάλιστα, πως έχει παραδώσει την ευθύνη των αποφάσεων για το μέλλον της Ελλάδας σε αρχηγούς ξένων κρατών, όλοι αντιλαμβανόμαστε πως ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει κανέναν λόγο να ονομάζεται Έλληνας πρωθυπουργός. Ίσως, μάλιστα, ο χαρακτηρισμός του ως κατοχικού πρωθυπουργού να τον αδικεί, αφού στην πραγματικότητα δεν παίρνει καμία απόφαση και έχει μετατραπεί σε κλητήρα που κομίζει τις αποφάσεις που παίρνουν άλλοι για τον Ελληνικό λαό.

Τι είπε, λοιπόν, ο κύριος Σαρκοζί στις Βρυξέλλες; Αποδέχθηκε πως η Ελλάδα είναι υπό κυριαρχία και πως του έχει «παραδοθεί» η ευθύνη των αποφάσεων για τον Ελληνικό λαό…! Χρησιμοποιώντας, δε, την λέξη «δημοκρατία» ο κύριος Σαρκοζί θέλησε να επισημάνει πως η Ευρώπη κινείται εκτός δημοκρατικών πλαισίων, ενώ η αιχμή περί απώλειας της «δημοκρατίας» είχε σαν στόχο τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Κατά τα άλλα, τετ-α-τετ είχαν την Κυριακή για λίγη ώρα Μέρκελ, Σαρκοζί και Παπανδρέου για να του μεταφέρουν τα όσα αποφάσισαν οι δυο τους για την Ελλάδα ερήμην της Ελλάδας!

Όσο και αν ο Παπανδρέου λέει στις δηλώσεις του εκ Βρυξελλών ότι η Ελλάδα βρίσκεται μέσα στις διαπραγματεύσεις, οι πράξεις δείχνουν το αντίθετο!

Δείγμα; Το ύψος του κουρέματος των ελληνικών ομολόγων που κανείς δεν το γνωρίζει παρά μόνο η Μέρκελ!

Η Γερμανική πλευρά τονίζει ότι το κούρεμα θα είναι 50%, ενώ αν κάποιος ρωτήσει κανέναν Έλληνα Υπουργό, θα λάβει την απάντηση: "όλα είναι στον αέρα ακόμα, υπό διαβούλευση".

Τι είπατε; Πως υπάρχει σοβαρή περίπτωση η Ελλάδα να έχει απωλέσει πλήρως την κυριαρχία της; Πως υπάρχει σοβαρή περίπτωση ο Γιώργος Παπανδρέου να μας λέει και πάλι ψέματα, μέσα από μία νέα θεατρική παράσταση; Αν είναι δυνατόν! Αυτά μπορούν να γίνονται μόνο εάν οι κάτοικοι μιάς χώρας είναι ηλίθιοι! Κι εμείς οι Έλληνες, είμαστε έξυπνοι… Δεν συμφωνείτε;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΝΑΙ!! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εξεπληξε κανενα Κωνσταντινε.
    Ο πλανητης τοχει τουμπανο και το Ελληνικο κοινοβουλιο καμαρι!
    Ειδικα δεν εξεπληξε εμας τους νοημονες ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Ασε που προετημαζουν τα προβατα της Ευρωπης,για την
    ΝΤΠ.
    Η ψευτοδημοκρατια τελειωσε την αποστολη της.
    Ειναι η ωρα της υποταγης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί η Ελλάδα με τη στάση της μπορεί να δώσει απτές αποδείξεις στους πελάτες τους ότι τους εξαπάτησαν.

    Υπάρχει απάτη, όταν η ίδια εταιρεία, που έβαζε τους πελάτες της να αγοράζουν ελληνικά ομόλογα, ήταν η ίδια που επένδυε σε CDS σε πιθανή χρεοκοπία της Ελλάδας.

    Υπάρχει απάτη, όταν βάζεις τους πελάτες σου να αγοράσουν με "χρυσάφι" αυτό, το οποίο στη συνέχεια εσύ ο ίδιος αποκαλείς "σκουπίδι" και "τζογάρεις" εις βάρος του.
    Για όσο διάστημα οι κερδοσκόποι έπειθαν τους πελάτες τους ότι έχουν τον τρόπο —μέσω ΔΝΤ— να πάρουν τα χρήματά τους από την Ελλάδα, δεν κινδύνευαν με αγωγές και μηνύσεις.

    Ήταν συνένοχοι μεταξύ τους και όλοι μαζί προσέβλεπαν στην ίδια "λεία". Αν η Ελλάδα αρνηθεί να τους δώσει αυτά τα κέρδη, θα διχάσει αυτήν τη συμμορία. Όλοι αυτοί οι τοκογλύφοι πελάτες τους θα στραφούν εναντίον των τοκογλυφικών εταιρειών για αποζημιώσεις.

    Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε;

    Μια "κανονιά" της Ελλάδας θα παρασύρει στην ολοκληρωτική πτώση ολόκληρη την εβραϊκή συμμορία, που νόμισε ότι με χρωματιστές "δολαριοπορδές" μπορούσε να κατακτήσει τον κόσμο.

    Μια "τόγκα" —σύμφωνα με την αργκό της οικονομικής πιάτσας— της Ελλάδας θα τους κάνει να δακρύσουν μέχρι θανάτου. Μόνον με αυτήν τη γνώση μπορεί να καταλάβει κάποιος γιατί οι μεγιστάνες αυτού του κόσμου ασχολούνται με την Ελλάδα.
    Μόνον έτσι εξηγείται γιατί το πρόβλημα όλων είναι η Ελλάδα.

    Γιατί ολόκληρος Πλανητάρχης μιλάει στο τηλέφωνο με την Καγκελάριο της Γερμανίας για την Ελλάδα.

    Την Ελλάδα τη φοβούνται, όπως ο διάολος το λιβάνι.

    Τη φοβούνται, όπως ένας γίγαντας έναν μικροσκοπικό ιό. Τη φοβούνται, γιατί μπορεί να τους καταστρέψει.

    Αν μέχρι τώρα μιλούσαν συνέχεια για την Ελλάδα, από τώρα και στο εξής θα τη βλέπουν και στον ύπνο τους …

    Εξαιτίας της θα πάνε στο διάολο.
    -----------------------------------------------------
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

    ΗΛΙΘΙΟΙ θα ειμαστε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]