Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ψυχοφθόροι ψηφοφόροι...


Τι έγινε, παίδες; Αρχισε η «Στάση του Νίκα» στα γήπεδα; Διότι όταν αρχίζουν να αναρτώνται πανώ με πολιτικά συνθήματα από τους φιλάθλους, όταν αυτά τα συνθήματα χαρακτηρίζονται «υβριστικά» κι όταν αρχίζει η αστυνομία να κυνηγάει τις λέξεις τους τότε, «φεύγε, Αύγουστε», φύγε κυρ Ανδρόνικε πιο γρήγορα απ' τους καρβουνιαρέους που σε ακολουθούν...

Μέσα στις μεγάλες τραγωδίες συχνά υπάρχουν ορισμένες μικρότερες που κάνουν τις μεγάλες ακόμα μεγαλύτερες! Οπως αυτή της κυρίας Γιαννακά, η οποία κατά δήλωσίν της «αναγκάστηκε να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο ύστερα από πιέσεις των... ψηφοφόρων της»!!

Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά (προς το μεγαλείο του Παντοδύναμου) και καίει θυμίαμα σε μιαν άλλη ανάλογης λαμπρότητας δήλωση της κυρίας Βάνας Μπάρμπα, ότι «όποιος είναι έξυπνος σ' αυτόν τον τόπο ψηφίζει ΠΑΣΟΚ»!!

Φαίνεται ότι σε αυτό το κόμμα, το ΠΑΣΟΚ, υπάρχει ένα ιδιαίτερο σαλονάκι όπου τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται.

Αλλωστε, σε συναντήσεις με βουλευτές και στελέχη τού εν λόγω Σοσιαλιστικού (συχώρα με, θεέ μου) κινήματος (και πάλι με το συμπάθιο) έχει επιδοθεί κατ' αυτάς και η υποτελής στην Τρόικα καθ' ημάς ανθυποτρόικα του κυρίου Ανδρέα-και-τη-γυναίκα μου-έχω-διορίσει-Λοβέρδου, της κυρίας Αννας-βιβλία-για-τα-σχολεία-δεν έχω- Διαμαντοπούλου και του κυρίου Γιάννη-οι άλλοι-θα φύγουν-με ελικόπτερο-εγώ με ταξί- Ραγκούση.

Προς τι οι συναντήσεις; θα ερωτήσετε οι πιο καχύποπτοι και ψυλλιασμένοι απ' την εποχή της συνωμοσίας του Κατιλίνα. Μα για τη μετά τον Γιωργάκη εποχή!

Διότι, παρά τις προφητείες των Μάγια ότι οι κόσμος θα καταστραφεί το 2012, υπάρχουν και οι αισιόδοξοι, όπως ο κ. Μόσιαλος Υπουργός Ιδιωτικής Τηλεόρασης, Διαπλοκής και 10-11 π.μ. καθημερινώς στον ΣΚΑΪ, οι οποίοι όχι μόνον πιστεύουν ότι θα υπάρχει ο κόσμος μετά την πρωθυπουργία Παπανδρέου, αλλά ότι θα υπάρχουν και οι ίδιοι στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας.

Βεβαίως, αυτό το «πολιτική σκηνή της Ελλάδας» είναι κάπως σχετικό. Διότι η κατάσταση δεν είναι τόσον απλή όπως στο σχετικό ανέκδοτο, όπου παράδεισος είναι να δουλεύει ο Γερμανός, να μαγειρεύει ο Γάλλος και να κάνει κουμάντο ο Ελληνας, ενώ κόλαση είναι να δουλεύει ο Ελληνας, να μαγειρεύει ο Αγγλος και να κάνει κουμάντο ο Γερμανός - όχι! Η κατάσταση είναι κάπως πιο πολύπλοκη και για αυτό δυσκολεύεται ο χερ ΡΑΪΧενμπαχ να μοιράσει σε έναν Γερμανό, έναν Γάλλο, έναν Αγγλο, έναν Ολλανδό και έναν Βέλγο τραπεζίτες τον μισθό του Μήτσου.

Μεγάλο κάθαρμα ο Μήτσος! εκθέτει τη χώρα (και την κυρία Διαμαντοπούλου) στα μάτια όλης της Ευρώπης! «Τεμπέλης» (για αυτό του έκοψε η κυβέρνηση τον μισό μισθό), «διεφθαρμένος» (για αυτό του 'βαλε χαράτσι στο σπίτι) κι όμως αμετανόητος- για αυτό βάλθηκε να τον στρώσει με το πολυνομοσχέδιο ο Μπενύτο, φοβάμαι εις μάτην.

Θα έλεγε και η ταπεινότης μου ότι «η μόνη λύση είναι ο στρατός» όπως είπε ο κ. Καμίνης για την αποκομιδή των σκουπιδιών, αλλά δεν είναι τόσο σκουπίδι (η ταπεινότης μου), ούτε ο κ. Δήμαρχος άλλωστε.

Σκουπίδι είναι ο Μήτσος.

Αυτόν θα μαζέψει ο στρατός, ο χερ ΡΑΪΧενμπαχ, ο κ. Καμίνης και ίσως η κυρία Γιαννακά, αν την πιέσουν πολύ οι ψηφοφόροι της...

ΣΤΑΘΗΣ Σ. από enet
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]