Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σχεδιάζεται αποκλεισμός του αεροδρομίου την ημέρα επιστροφής του πρωθυπουργού

Ακραίες μορφές κινητοποιήσεων σχεδιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, το συλλογικό όργανο των επαγγελματικών ομάδων, (γιατροί συμβολαιογράφοι, δικηγόροι , φαρμακοποιοί , ταξιτζήδες και 25 κλάδοι ακόμη), που συνεδρίασε το πρωί της Δευτέρας.

Εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε αποκλεισμό του «Ελ. Βενιζέλος» την Τετάρτη ή την Πέμπτη, την ώρα που θα προσγειώνεται το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ώστε να μην επιτρέψουν στον Παπανδρέου να γυρίσει στην Αθήνα αν έχει υπογράψει πέρα από το «κούρεμα», την κηδεμονία της χώρας στην Ε.Ε. και το ΔΝΤ.

Κατά τις ίδιες πηγές, ένας - δύο από όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση ενημέρωσαν αμέσως το Μαξίμου για αυτή την πρόταση προκαλώντας τρομερά χτυποκάρδια.

«Πρόκειται για στελέχη του ΠΑΣΟΚ που το παίζουν παραπονούμενοι μόνο και μόνο για να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις μας. Τους έχουμε εντοπίσει και τους ξέρουμε» αναφέρουν εκπρόσωποι του συλλογικού οργάνου.

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ...ας αποκλείσουν ό,τι θέλουν!!! Πολύ πιθανό να τον περιμένει ελικόπτερο και να τον πετάξει έως το αεροδρόμιο της Ελευσίνας και από εκεί η αμαξάρα του θα τον πάει σπίτι με ασφάλεια. Ενδέχεται επίσης : το α/φος που θα τον φέρνει στην Ελλάδα να αλλάξη πορεία και να προσγειωθεί απευθείας στην Ελευσίνα... (για χαζούς τους έχετε ωρέ τους αρουραίους που κυβερνούν την Ελλάδα;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να τον αναγκάσουμε να μείνει στας Ευρώπας και να διοικεί εκεί ότι νομίζει. Πάντως εδώ δεν έχει θέση πια.
    Όσα πιστέψαμε μας τα πρόδωσε, ότι ελπίσαμε, μας το ποδοπάτησε, ό,τι αποκτήσαμε μας το υποθήκευσε και θέλει και τις ζωές μας αμανάτι. Να μείνει μέσα στο αεροσκάφος κι ας ψάξει χώρα να τον δεχθεί κι αυτόν και τα σαϊνια τους εγκεφάλους, που έχει ομάδα κρούσης. Στο καλό να πάνε και κακή τους τύχη σαν αυτή που μας εξασφαλισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα τα αεροδρόμια οχι μονο το Ελ Βενιζελος.
    Να αναγκαστει να φύγει ή να προσγειωθεί σε στρατιωτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]