Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Η Τουρκία ενδέχεται να εισβάλλει άμεσα στο Βόρειο Ιράκ" δηλώνουν οι γείτονες μας

Τα σημάδια της άμεσης εισβολής των Τουρκικών δυνάμεων στο Βόρειο Ιράκ έδωσε ο Υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Ναίμ Σαχίν.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως υπάρχουν ετοιμασίες για την εισβολή.
Ο τούρκος υπουργός σε ερώτηση αν επίκειται χερσαία εισβολή στο Βόρειο Ιράκ τόνισε πως " ηεπέμβαση πέραν των συνόρων, όπως έγινε και με τους εναέριους βομβαρδισμούς, μπορεί να γίνει άμεσα και με χερσαία επιχείρηση" δήλωσε ο ίδιος.

Χθές ο Ερντογάν είχε καλέσε σε έκτακτη σύσκεψη των αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων Νετζνέτ Οζέλ και τους αρχηγούς των Σωμάτων της Στρατοχωροφυλακής και του Στρατού Ξηράς. Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Υπουργός Εσωτερικών Σαχίν.

Σχόλιο ιστολογίου: Τελικά, μήπως η Άγκυρα ψάχνει για άλλοθι απεμπλοκής από την "σύγκρουση" με το Ισραήλ;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μπράβο για το σχόλιο ιστολογίου, μπράβο και στον Κωστίδη. Τώρα το πιάσαμε το νήμα. Θέλουν νέο χάρτη της Μέσης Ανατολής. Έχουν τάξει στους Κούρδους πατρίδα (αλλά έπειτα θα κάνουν κουμάντο αυτοί στο υπέδαφός τους) και για να γίνει αυτό, θα χωρίσουν το Ιράκ σε κομμάτια. Ο Τούρκος ήταν και είναι πάντα το ευκίνητο πιόνι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως οι Τουρκοι θελουν να εξαλειψουν καθε δυνατοτητα ( ή πιθανοτητα) εμμεσης εμπλοκης των Ισραηλινων στο "Κουρδικο"?

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]