Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προσλήψεις made by ΠΑΣΟΚ... και προκλήσεις Πανεπιστημιακών σκανδάλων

  • Ο πιο "πράσινος" τίθεται επικεφαλής νέων φορέων του Δημοσίου
Ο Καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου κύριος Κ. Αναγνωστόπουλος αναλαμβάνει το νέο φορέα του Υπουργείου Εργασίας "Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού".

Ο εν λόγω κύριος που υπηρετεί από το 2009 ως Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία "Επαγγελματική Κατάρτιση Α.Ε." του Υπουργείου Εργασίας και ένα επιδείξει ένα πρωτότυπο αρνητικό ρεκόρ.

Από τα δημοσιοποιημένα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας φανερώνεται πως τελεί υπό κατάσταση χρεοκοπίας όσο και αν αυτό φαίνεται περίεργο.

Καθώς δεν είναι απλά μια ΔΕΚΟ αλλά έχει και τη διαχείριση εκατομμυρίων ευρώ, ενταγμένη στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, ωστόσο διαπιστευμένα φαίνεται ότι από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ, ΔΕΝ έχει απορροφήσει ούτε ευρώ από το 2009 (επί 2 συναπτά έτη δηλαδή!!!!!!).
Ενώ και το προσωπικό της είναι απλήρωτο μήνες τώρα, "αποκλεισμένοι" από την ηγεσία του Υπουργείου.

Άραγε θα μπορούσε να μας εξηγήσει ο Υπουργός κύριος Κουτρουμάνης ποια η σκοπιμότητα και με ποιά κριτήρια έγινε η πρόσληψη του... επιτυχημένου Καθηγητή;

Μήπως γιατί κάποιος σύμβουλος στο Μαξίμου έκανε την πρόταση;

Βαγγέλης Μασούρης
(Ερευνητής)

Να δώσουμε "την Ρόδο" στον νεοδιορισθέντα πράσινο καθηγητή, μήπως και αρχίσει το... "πήδημα";

Παίρνοντας αφορμή από το σχόλιο του κυρίου Μασούρη, εμείς θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κύριο Αναγνωστόπουλο, εάν γνωρίζει (αφού ήταν καθηγητής στο ΔΠΘ) περιπτώσεις συναδέλφων του που ενώ πληρώνονται από το Ελληνικό Κράτος, αυτοί μένουν μόνιμα και εργάζονται σε πανεπιστήμια του εξωτερικού (π.χ. στις ΗΠΑ).

Συνεχίζοντας, έτσι για να του δώσουμε υλικό για απαντήσεις, θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κύριο Αναγνωστόπουλο εάν γνωρίζει περίπτωση συναδέλφου του στο ΔΠΘ που συνηθίζει να παρατείνει τις άδειές της, παραμένοντας κι αυτή για μακρά χρονικά διαστήματα στο εξωτερικό, ενώ όταν βρίσκεται στο πανεπιστήμιο δημιουργεί πλείστα όσα προβλήματα (και δη στον τομέα όπου είναι υπεύθυνη)...

Μπορεί, άραγε, ο κύριος Αναγνωστόπουλος να ασχοληθεί με την κάθαρση στην Παιδεία και με την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού ή όχι;

Ρωτάμε, γνωρίζοντας πως απαντήσεις δεν πρόκειται να πάρουμε, αλλά επειδή έχουν φτάσει στα αφτιά μας (από πολύ αξιόπιστες πηγές) πως κάποιοι εμπλέκονται και σε διδακτορικά που δίνονται σε ξένουν φοιτητές που ποτέ δεν εμφανίστηκαν στο ΔΠΘ, μήπως κάποιος (έστω και ο κύριος Αναγνωστόπουλος) θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνει το ΔΠΘ πανεπιστήμιο από "τσαρδάκι" κάποιων που εργάζονται σε αυτό;



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]