Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο προϋπολογισμός εκτελέστηκε... κανονικά

Τίτλους τέλους στην εκτέλεση του προϋπολογισμού και στην αξιοπιστία της κυβέρνησης έβαλε ο Βενιζέλος με όσα είπε στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την οικονομία.

Ο υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε ότι

- Θα προχωρήσει σε νέα διαπραγμάτευση του προϋπολογισμού με την τρόικα. Πρόκειται για ομολογία αποτυχίας της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και του μνημονίου, αλλά και αδυναμία της κυβέρνησης να υλοποιήσει το μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό που ψήφισε ο ίδιος! Είναι το αποτέλεσμα της ύφεσης που θα ξεπεράσει το 5% και του ελλείμματος που φθάνει το 15,5 δις ευρώ το 2011.

- Οι ιδιωτικοποιήσεις θα πάνε πίσω, καθώς το Χρηματιστήριο είναι πολύ χαμηλά και το ξεπούλημα των εισηγμένων εταιρειών δεν θα αποδώσει τα προβλεπόμενα.

- Η Ελλάδα επιμένει στην υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της 21ηςΙουλίου με τη συμμετοχή των ιδιωτών.

- Η συμφωνία για το νέο δανεισμό της χώρας μας θα υπογραφεί τον Οκτώβριο από την Ελλάδα, η οποία θα είναι η τελευταία χώρα που θα την υπογράψει.

Πάνε οι αποκρατικοποιήσεις… πάνε οι φοροφυγάδες, πάει το μεσοπρόθεσμο… πάνε κατά διάολου...

Έτσι ακριβώς έλεγε στο περιστύλιο της Βουλής βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, αμέσως μετά το Υπουργικό Συμβούλιο και την ενημέρωση που είχαν στο ΚΤΕ από τον Υπουργό Οικονομίας Ευάγγελο Βενιζέλο.

Τώρα εξηγείται γιατί διέρρευσε η πληροφορία πως τελικά ο Γ. Παπανδρέου δεν θα μιλούσε στη ΔΕΘ…

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]