Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιατί δεν διώκονται αυτοί που "εγγυήθηκαν" για τους εγκληματίες της Υπατίας;


Θυμόμαστε όλοι την "κατάληψη" που είχε γίνει από τους "λαθρομετανάστες" στο περίφημο Μέγαρο της Υπατίας. Θυμόμαστε, επίσης, όλοι μας πως τελικά έφυγαν χωρίς καμία νομική - ποινική επίπτωση, αφού έκαναν συμφωνία με την κυβέρνηση Παπανδρέου την οποία εκβίαζαν ωμά, σύμφωνα με τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης του μνημονίου (δηλαδή, η κυβέρνηση έπεσε θύμα ωμού εκβιασμού από κάποιους οι οποίοι λαθραία μπήκαν στην χώρα και απαιτούσαν να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τους, οι οποίες υπερέβαιναν το νόμο).

Αυτό που δεν ξέρουν αρκετοί, είναι ότι η υπόθεση των καταληψιών της Νομικής προκειμένου να τους χορηγηθεί η περιβόητη άρση αναστολής απομάκρυνσης από την χώρα, δεν πάρθηκε “μαζικά”. Κάθε περίπτωση ελέγθηκε ξεχωριστά. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙΑ έβαλαν υπογραφή για αυτά τα καθάρματα ώστε να παραμείνουν στην χώρα και να επιδοθούν σε εγκληματική δραστηριότητα.

Ο νόμος λοιπόν είναι ξεκάθαρος. Έπρεπε ήδη να έχει διαταχθεί ΕΔΕ ώστε να διωχθούν αυτοί που έβαλαν τις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ υπογραφές. Ελπίζουμε να γίνει ΑΜΕΣΑ κυριε Όθωνα, που είχατε το θάρρος να το παραδεχθείτε στην βουλή:

«Οι συγκεκριμένοι, δεν άξιζαν της μεταχείρισης που η Πολιτεία επέδειξε απέναντί τους»

«Αμέσως κινήθηκαν οι διαδικασίες άρσης της αναβολής απομάκρυνσης. Ήδη από τις 25/7, έχει γίνει και η διοικητική εκτός από την δικαστική πράξη, που άρει την ευεργετική απόφαση και η υλοποίηση επίκειται τις επόμενες ημέρες. Θα συμμεριστώ ότι οι συγκεκριμένοι δεν άξιζαν της μεταχείρισης που η Πολιτεία επέδειξε απέναντί τους. Η στάση τους θα πρέπει να προβληματίσει και όλους εκείνους, οι οποίοι έσπευδαν να ηρωοποιήσουν το σύνολο των μεταναστών που είχαν προβεί στις συγκεκριμένες ενέργειες με την κατάληψη της Νομικής και την απεργία πείνας στην «Υπατία». Θα πρέπει όμως, να είμαστε και προσεκτικοί: Δεν μπορεί η εξατομικευμένη ευθύνη να γενικευτεί στο σύνολο των μεταναστών που είχαν την περίοδο εκείνη διατυπώσει τα συγκεκριμένα αιτήματα».

ο κ. Όθωνας, ερωτηθείς σχετικά, διευκρίνισε πως για τους πρώην απεργούς πείνας της «Υπατίας», δεν υπήρξε μία γενική απόφαση αναβολής απομάκρυνσης, αλλά ατομικές αποφάσεις, που επέτρεπαν την εξέταση της διαγωγής των εν λόγω μεταναστών μετά την λήξη της απεργίας πείνας, αλλά και την «πολύ αυστηρή επανεξέταση» της περίπτωσης του καθενός, μετά το χρονοδιάγραμμα λήξης της περιόδου αναστολής της απομάκρυνσης.
Εάν λοιπόν κύριε Όθωνα δεν διαταχθεί ΕΔΕ, οι πολίτες που ταυτοποιήθηκαν ως θύματα της παράνομης δραστηριότητας αυτών των ανθρώπων, μπορούν να καταθέσουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου ώστε να τιμωρηθούν αυτοί που τους εξέθεσαν στις ορέξεις των εγκληματιών. Δυστυχώς δεν μπορούμε να το κάνουμε εμείς. Ας αναλάβουν όμως και οι πολίτες τις ευθύνες τους και να πάψουν να παριστάνουν το ποίμνιο επί σφαγή.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΜΚΟ,ΜΜΕ,ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΟΙκολογοι Πρασινοι.
    Πρεπει να ειμαστε σε θεση να αντιλαμβανομαστε το παρασκηνιο,διοτι καποιοι επηρεαζουν και επιβαλλουν μεσω ΜΚΟ,ΜΜΕ και Πανεπιστημιων κοινωνικη εξουσια!!
    Και αυτοι οι "καποιοι" θα πρεπει να λογοδοτησουν στη Δικαιοσυνη!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]