Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κρίσιμη εβδομάδα για την κυπριακή οικονομία


Κρίσιμη για την κυπριακή οικονομία χαρακτηρίζεται η εβδομάδα, που άρχισε σήμερα, στη διάρκεια της οποίας αναμένεται να ολοκληρωθούν οι επαφές και οι διαβουλεύσεις του νέου υπουργού Οικονομικών Κίκη Καζαμία με τα κόμματα και τις συντεχνίες για το νέο πακέτο μέτρων.

Ο υπουργός Οικονομικών έχει ήδη ετοιμάσει συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων για αύριο και μεθαύριο.

Αύριο το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομικών θα έχει συνάντηση με τις συντεχνίες, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο Χριστόφια.

Να θυμίσουμε ότι προ εβδομάδων, η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, αλλά και η Τράπεζα της Κύπρου με επιστολές τους έκαναν λόγο για έντονες ανησυχίες περί προσφυγής της χώρας στον μηχανισμό στήριξης.

Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια ώστε τα μέτρα να εγκριθούν από το Υπουργικό Συμβούλιο την Τετάρτη, προκειμένου να κατατεθούν την Πέμπτη στη Βουλή με τη μορφή του κατεπείγοντος και να ψηφιστούν αυθημερόν.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]