Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε ελεύθερη πτώση το Χρηματιστήριο με κίνδυνο να πέσει κάτω από τις 1.000 μονάδες

  • Στα επίπεδα του 1997 το ελληνικό χρηματιστήριο
  • Σε ελεύθερη πτώση σήμερα με απώλειες 4,5% στις 1.014 μονάδες
  • Σε χαμηλά και ο 20άρης

Σε ελεύθερη πτώση σήμερα το ελληνικό χρηματιστήριο, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες για την κρίση χρέους, μετά την υποβάθμιση των ΗΠΑ από την S&P, ενώ στο επίκεντρο μπαίνει και το μέλλον των επόμενων δόσεων από την τρόικα.

Ο 20άρης, ο δείκτης δηλαδή των μετοχών μεγάλης κεφαλαιοποίησης έχασε και τις 450 μονάδες, σημάδι των ανησυχιών και της κατάστασης.

Η πορεία του ΧΑ από το 1990 έως και σήμερα

Στο κόκκινο βρίσκονται και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές (με εξαίρεση Ιταλία και Ισπανία), παρότι η ΕΚΤ σήμερα αναμένεται να παρέμβει μέσω αγοράς ιταλικών και ισπανικών ομολόγων, προκειμένου να ηρεμήσουν οι αγορές. Κάτι τέτοιο όμως, δεν έχει συμβεί, ενώ το παρελθόν μας έχει διδάξει ότι τέτοιες κινήσεις έχουν πρόσκαιρο χαρακτήρα. Οι αγορές ηρεμούν για λίγες ημέρες και έπειτα απανέρχεται η αναστάτωση.

Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]