Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το σχέδιο υποδούλωσης συνεχίζεται...

29 Ιουνίου: η μέρα που καταλύθηκε η δημοκρατία

29 Ιουνίου. Η μέρα που διέλυσε τις ψευδαισθήσεις δεκάδων χιλιάδες πολιτών για το είδος του πολιτεύματος που έχουμε.

Υπήρχαν μέχρι χθες άνθρωποι που ήθελαν να πιστεύουν πως αυτό που ζούμε, είναι ‘δημοκρατία κοινοβουλευτικής μορφής’. Μετά τις 28 και 29 Ιουνίου, κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι το πολίτευμά μας είναι δημοκρατία. Αυτό, αν έχει το θάρρος φυσικά, να αναλύσει τα συστατικά στοιχεία που συνθέτουν ή πρέπει να συνθέτουν, αυτή τη μορφή πολιτεύματος.

Ένα από αυτά, είναι και το δικαίωμα που υποτίθεται ότι είχαμε, να συγκεντρωνόμαστε πολλοί μαζί για να δηλώσουμε τις θέσεις μας. Αν ρωτούσες οποιοδήποτε ‘υπερασπιστή’ του σημερινού πολιτεύματος, θα στο παρουσίαζε ως μεγάλη κατάκτηση. Το ‘κατοχυρώνει’ και το σύνταγμα, θα σου έλεγε. ‘Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα’ (άρθρο 11 του Συντάγματος). Τις τελευταίες μέρες όμως, κουρελιάστηκε και αυτό.

Τα γεγονότα, γνωστά: Δεκάδες χιλιάδες πολιτών, δέχτηκαν αναίτια, απροκάλυπτα, μια άνευ προηγουμένου επίθεση, ενώ διαδήλωναν ήσυχα, με απολύτως ειρηνικές διαθέσεις. Επειδή είχαν έρθει πολίτες από όλη την Ελλάδα, τα γεγονότα, μεταφέρθηκαν στις τοπικές κοινωνίες, παρά την προσπάθεια αρκετών ΜΜΕ να τα παρουσιάσουν διαστρεβλωμένα.

Εκείνο που διαλύθηκε στο Σύνταγμα, δεν ήταν η συγκέντρωση. Ήταν η ψευδαίσθηση, πως έχουμε δικαιώματα. Πως είμαστε πολίτες, δηλαδή το ένα από τα δύο συστατικά μέρη μιας πολιτείας (πολίτες- κράτος) και όχι υπήκοοι. Πως υπάρχει πιθανότητα να διαδηλώνουμε ‘ειρηνικά’, αν θελήσουμε να εξασκούμε το συνταγματικά προστατευόμενο ‘δικαίωμα’ κάθε μέρα. Πως η άποψη του λαού, έχει οποιαδήποτε σημασία για τους κυβερνώντες. Πως μπορούν τα ‘όργανα της τάξης’ να τηρούν το Σύνταγμα και να μην υπακούουν στις σαφώς αντισυνταγματικές διαταγές του πολιτικού κατεστημένου.

Εκείνο που τελικά χτυπήθηκε στο Σύνταγμα, ήταν η άποψη, πως μπορεί, η συντριπτική πλειοψηφία του λαού, να επιβάλλει τις θέσεις της στο πολιτικό κατεστημένο, με ειρηνικό τρόπο. Το πολιτικό κατεστημένο, έδειξε καθαρά το πρόσωπό του: ακόμα και όλοι να είστε εναντίον μας, μας είπαν οι ιθύνοντες, εμείς θα κάνουμε εκείνο που θέλουμε. Συγκεντρωθείτε στις πλατείες σας. Χορέψτε και τραγουδήστε. Χτυπήστε τις κατσαρόλες και μουντζώστε μας. Χάστε, όσο χρόνο θέλετε, νομίζοντας ότι εμείς είμαστε εκπρόσωποί σας και προσπαθώντας να μας ‘πείσετε’. Εμείς στο τέλος θα εφαρμόσουμε το σχέδιό μας, για τη δική σας υποδούλωση. Και κάτι άλλο. Επειδή δεν καταλαβαίνετε πως ο ρόλος σας είναι να είστε σκλάβοι, επειδή νομίζετε πως είστε ελεύθεροι και το παρακάνατε μαζευόμενοι κάθε μέρα στις πλατείες, θα σας δείξουμε τη δύναμή μας. Και όταν μαζεύεστε πολλοί, σε στιγμές που εμείς θα επιλέγουμε, αυτό θα κάνουμε. Θα ρίχνουμε τους ‘χρήσιμους ηλιθίους’ (τα ΜΑΤ) εναντίον σας, με όλα τα σύγχρονα όπλα που έχουμε στη διάθεσή μας. Και άμα δεν συμμορφωθείτε προς τα υποδείξεις, θα φέρουμε και την FRONTEX, και θα χρησιμοποιήσουμε και όλα τα άλλα μέσα καταστολής που έχουμε με τα παγκόσμια αφεντικά μας.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ευτυχώς οι περισσότεροι που ήταν στο Σύνταγμα, άρχισαν να καταλαβαίνουν. Το ερώτημα τώρα που συζητείται, δεν είναι πια πως θα υποστηρίξουμε την ‘δημοκρατία τους’ αλλά πως θα υπερασπιστούμε ως λαός τα δικαιώματά μας, απέναντι σε ένα κρατικό κατεστημένο, που είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Ελληνική κοινωνία. Το Ελληνικό κράτος απέδειξε, ότι στην παρούσα φάση, είναι από τους χειρότερους εχθρούς των Ελλήνων. Αργά ή γρήγορα, οι Έλληνες, θα φτάσουν στη διαπίστωση, πως πρέπει να αντιμετωπιστεί, όπως κάθε εχθρός. Όσο γρηγορότερα συνειδητοποιήσουμε την πραγματικότητα, τόσο καλύτερα για μας

Δηιδάμεια

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. Ποτέ ξανά ψήφος
    Αδειάστε τις κάλπες

    Αυτοί δεν μας αφήνουν να γεμίσουμε τις πλατείες, εμείς θα τους αδειάσουμε τις κάλπες

    Ποτέ ξανά ψήφος με τους τυράννους πάνω απ΄το κεφάλι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ;;;;
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ.. ΠΡΟΔΗΛΟ.. ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ... ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ...
    ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ 120 ΠΑΡ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
    ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΤΑΞΗ ΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΙ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ", ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ "ΟΡΓΑΝΑ" ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...
    Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ..
    ΜΟΝΟ ΕΜΕΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΣΗΔΕΣ...ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!
    ΚΡΙΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;;ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ;;;;ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΒΑΡΑΓΑΝ ΑΝΗΛΕΩΣ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ -ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΧΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ;;; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙ;;; ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ!!! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυπριανέ, αυτοί φτιάχνουν τους εκλογικούς νόμους που τους επιτρέπουν να κυβερνούν και με το 20% των έγκυρων ψήφων, όχι εμείς. Αφού ξέρεις ότι κάποιοι πάντα θα τους ψηφίζουν αφού το ρουσφέτι καλά κρατεί, η αποχή μας θα είναι ακριβώς αυτό που θα τους ενισχύσει. Σκέψου το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος :
    "Κυπριανέ, αυτοί φτιάχνουν τους εκλογικούς νόμους που τους επιτρέπουν να κυβερνούν και με το 20% των έγκυρων ψήφων, όχι εμείς"

    ΚΧ :
    Αυτοί φτιάχνουν τους νόμους, αλλά και κάποιοι άλλοι βλέπουν. Και ζήτησαν (επιθυμίαν εξέφρασαν) να ψηφιστεί το Μνημόνιο 2 από τους 180. Καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν στέκει καλά - οι άλλοι, οι απ΄έξω.

    Ας πάνε να κάνουν κυβέρνηση με το 20%, αλλά οι "απ΄ έξω" θα τους (μας) βάλλουν τις φωνές. Τα δημοκρατικά προσχήματα δεν τηρούνται με εκλογική συμμετοχή του 20%, κι εμείς αυτό πρέπει να τους δείξουμε : Στους εκτός Ελλάδος και όχι στα δικά μας κυβερνητικά και καθεστωτικά γλοιώδη παράσιτα.

    Αυτή η δημοκρατία που διαφημίζουν είναι η ψευτοδημοκρατία της πληρωμένης μειοψηφίας και οι "έξω" δεν θέλουν αυτό να φαίνεται. Διότι μπορεί το δικό μας παράδειγμα να το μιμηθούν και άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λένε πως άμα θες να βράσεις έναν βάτραχο ζωντανό, ποτέ μην τον βάλεις απευθείας σε ζεστό νερό γιατί θα πηδήξει και θα φύγει. Έτσι αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τον βάλεις σε κρύο νερό και σιγά σιγά να το ζεστάνει και καθώς ο βάτραχος θα συνηθίζει την θερμοκρασία θα φτάσει να βράσει χωρίς να το καταλάβει.
    Απλά αυτό που μύρισε μαζί με τις αναθυμιάσεις των δακρυγόνων είναι η δυσωδία του πτώματός μας... η δημοκρατία έχει πάψει να υπάρχει στην Ελλάδα προ΄πολλού απλά εμείς μόλις τώρα το συνειδητοποιήσαμε. Ο jeffrey ειναι το κερασάκι στην τούρτα... όλες αυτές τις δεκαετίες αν όχι και τους 2 αιώνες που υπάρχει η Ελλάδα, δεν υπάρχει κοινοβουλευτική ή αντιπροσωπευτική δημοκρατία. Είναι αυτό το αισχρό στο σύνολό του (γιατί όσο και να λέμε πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις) πολιτικό σύστημα αντιπροσωπευτικό του λαού; Κάποιοι θα πούνε πως τους εκλέγαμε (πάει και αυτό τώρα....) αλλά συγνώμη αυτό δεν ήταν ούτε είναι εκλογή αντιπροσώπων. Αντιπρόσωπος είναι αυτός που εξουσιοδοτείται για να μεταφέρει και να προσπαθήσει να εκτελέσει την εντολή του λαού ...αλλά ποιά εντολή; Τόσα χρόνια αυτοί οι άνθρωποι εκλέγονται σχεδόν εκβιαστικά... Είναι δυνατόν τα μόνα μέσα αντίδρασης των πολιτών να είναι εξωθεσμικά, δηλ. απεργίες / συγκεντρώσεις ; Και το κράτος (θεωρητικά) δεν είναι το ίδιο με την κυβέρνηση...ασχετο αν βρίσκεται υπό εσωτερική κατοχή όλο αυτόν τον καιρό
    Δυστυχώς πρέπει να γίνουν μεγάλες αναθεωρήσεις, αν ο κάθε πολίτης δεν καταφέρει να κοινωνεί, να μετέχει ενεργά, να πολιτεύεται... ( και αυτό θα μπορούσε να γίνει και στον κοινοβουλευτισμό με την προϋπόθεση να θεσμοθετηθούν πολιτικά αντίβαρα). Τόσους αιώνες, από την αρχαιότητα μέχρι και την τουρκοκρατία, οι Έλληνες οργανώνονταν σε αυτοδιοικούμενες κοινότητες, είχαν οράματα και κοινούς σκοπούς, παρήγαγαν πολιτισμό και κατάφεραν ότι κατάφεραν... αλλά η πραγματική υποδούλωσή μας ξεκίνησε σιγά σιγά από την ελευθέρωσή μας....

    Ίσως γίνομαι κουραστικός και δεν πρέπει...αλλά αυτό που φοβάμαι είναι πως ακόμη και αν πέσει αυτή η δικτατορία, αν δεν αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα θα ξαναέρθουμε στα ίδια... και τότε θα είναι πολύ αργά.

    α.α.

    (Νομίζω αξίζει κανείς να δει αυτή την εκπομπή - http://anaghrapho.blogspot.com/2011/06/video.html και να διαβάσει λίγο αυτό το αφιέρωμα http://anaghrapho.blogspot.com/2011/06/1.html)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεχάσατε το European Gendarmerie Force (EGF): http://www.eurogendfor.eu/

    «Το Ελληνικό κράτος απέδειξε, ότι στην παρούσα φάση, είναι από τους χειρότερους εχθρούς των Ελλήνων. Αργά ή γρήγορα, οι Έλληνες, θα φτάσουν στη διαπίστωση, πως πρέπει να αντιμετωπιστεί, όπως κάθε εχθρός. Όσο γρηγορότερα συνειδητοποιήσουμε την πραγματικότητα, τόσο καλύτερα για μας.»

    Ούτε με μαύρη μαγεία δεν παίζεται τούτο, αλλά το ελληνικό κράτος είναι όντως από τους χειρότερους εχθρούς της Ελλάδος, της Κύπρου και της ελληνικής διασποράς. Η αποκοπή της ελληνικής κοινωνίας από την πολιτική πρέπει να τελειώσει.

    Η συλλογική ιδιοκτησία, του όλου πολιτικού συστήματος του ελληνικού μας κόσμου, από την ελληνική κοινωνία είναι ένα από τα καυτά θέματα της συνταγματικής εθνοσυνέλευσης, στην οποία αποσκοπούν τα πολιτικά κινήματα που ήδη υπάρχουν στην Ελλάδα. Όσο γρηγορότερα, τόσο καλύτερα γιά την επανάκτηση της συλλογικής μας ευδαιμονίας, που φυσικά εμπεριέχει και συλλογική οικονομική αφθονία.

    Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, ούτε κόμματα. Άμεση αντιπροσώπευση (με ψήφο), άμεση εκπροσώπιση (με κλήρο) και άμεση συμμετοχή (με λαϊκά δικαστήρια) όλου του ελληνικού μας κόσμου σε ελληνικά κοινά δήμων πολιτών.

    Άμεση συμμετοχή δεν σημαίνει αποχή. Άμεση συμμετοχή σημαίνει ένωση και οργάνωση όλων των πολιτικών κινημάτων στην Ελλάδα σε έναν πολιτικό φορέα έναντι των υπαρχόντων κομμάτων της συμφοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν θέλω να πιστεύω πως το σχόλιο μου λογοκρίθηκε (αλίμονο τότε....) και για αυτό τον λόγο το ξαναστέλνω :
    Λένε πως άμα θες να βράσεις έναν βάτραχο ζωντανό, ποτέ μην τον βάλεις απευθείας σε ζεστό νερό γιατί θα πηδήξει και θα φύγει. Έτσι αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τον βάλεις σε κρύο νερό και σιγά σιγά να το ζεστάνεςι και καθώς ο βάτραχος θα συνηθίζει την θερμοκρασία θα φτάσει να βράσει χωρίς να το καταλάβει.
    Απλά αυτό που μύρισε μαζί με τις αναθυμιάσεις των δακρυγόνων είναι η δυσωδία του πτώματός μας... η δημοκρατία έχει πάψει να υπάρχει στην Ελλάδα προ΄πολλού απλά εμείς μόλις τώρα το συνειδητοποιήσαμε. Ο jeffrey ειναι το κερασάκι στην τούρτα... όλες αυτές τις δεκαετίες αν όχι και τους 2 αιώνες που υπάρχει η Ελλάδα, δεν υπάρχει κοινοβουλευτική ή αντιπροσωπευτική δημοκρατία. Είναι αυτό το αισχρό στο σύνολό του (γιατί όσο και να λέμε πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις) πολιτικό σύστημα αντιπροσωπευτικό του λαού; Κάποιοι θα πούνε πως τους εκλέγαμε (πάει και αυτό τώρα....) αλλά συγνώμη αυτό δεν ήταν ούτε είναι εκλογή αντιπροσώπων. Αντιπρόσωπος είναι αυτός που εξουσιοδοτείται για να μεταφέρει και να προσπαθήσει να εκτελέσει την εντολή του λαού ...αλλά ποιά εντολή; Τόσα χρόνια αυτοί οι άνθρωποι εκλέγονται σχεδόν εκβιαστικά... Είναι δυνατόν τα μόνα μέσα αντίδρασης των πολιτών να είναι εξωθεσμικά, δηλ. απεργίες / συγκεντρώσεις ; Και το κράτος (θεωρητικά) δεν είναι το ίδιο με την κυβέρνηση...ασχετο αν βρίσκεται υπό εσωτερική κατοχή όλο αυτόν τον καιρό
    Δυστυχώς πρέπει να γίνουν μεγάλες αναθεωρήσεις, αν ο κάθε πολίτης δεν καταφέρει να κοινωνεί, να μετέχει ενεργά, να πολιτεύεται... ( και αυτό θα μπορούσε να γίνει και στον κοινοβουλευτισμό με την προϋπόθεση να θεσμοθετηθούν πολιτικά αντίβαρα) δεν θα καταφερουμε τίποτα. Τόσους αιώνες, από την αρχαιότητα μέχρι και την τουρκοκρατία, οι Έλληνες οργανώνονταν σε αυτοδιοικούμενες κοινότητες, είχαν οράματα και κοινούς σκοπούς, παρήγαγαν πολιτισμό και κατάφεραν ότι κατάφεραν... αλλά η πραγματική υποδούλωσή μας ξεκίνησε σιγά σιγά από την ελευθέρωσή μας....

    Ίσως γίνομαι κουραστικός και δεν πρέπει...αλλά αυτό που φοβάμαι είναι πως ακόμη και αν πέσει αυτή η δικτατορία, αν δεν αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα θα ξαναέρθουμε στα ίδια... και τότε θα είναι πολύ αργά.

    Πάντα φιλικά,
    α.α.

    Νομίζω αξίζει κανείς να δει αυτή την εκπομπή με τον Γ. Κοντογιώργη - http://anaghrapho.blogspot.com/2011/06/video.html και να διαβάσει λίγο αυτό το εξαιρετικό αφιέρωμα για τον ΚΟΙΝΟΤΙΣΜΟ από την εφημερίδα Μακεδονία, γιατί ίσως να είναι μια αν όχι η μόνη λύση για αυτό το αδιέξοδο....

    http://anaghrapho.blogspot.com/search/label/Κοινοτισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορει και να υπαρχουν εξωκοινοβουλευτικες λυσεις!
    Για να μαθαινει σιγα-σιγα ο κοσμος πληροφοριες για τη "Νεα Ελλαδα"!!
    Να υπενθυμισω οτι στις ευρωεκλογες στη Σλοβενια το ποσοστο αποχης εφτασε στο 75%,αλλα το εγραψαν κανονικα!
    Η αποχη ειναι γραμμενη στα παλια τους τα παπουτσια!!
    Η φθηνη δικαιολογια που θα χρησιμοποιησουν οι πολιτικαντηδες ειναι οτι προτιμησαμε τον καναπε!!
    Λυσεις υπαρχουν!!
    Τολμη υπαρχει???

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]