Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στρατό κομματικών μισθοφόρων στήνει το ΠΑΣΟΚ


Σύμφωνα με κυβερνητική απόφαση, άμεσα θα τεθούν σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας όσοι υπάλληλοι αορίστου χρόνουχαρακτηριστούν πλεονάζον προσωπικό, των υπό κατάργηση και συγχώνευση Οργανισμών.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο διαχωρισμός των υπαλλήλων σε απαραίτητους και πλεονάζοντες θα γίνει αποκλειστικά απ’ το καθεστώς ΠΑΣΟΚ! Το ΑΣΕΠ εδώ δεν θα έχει κανένα λόγο.

Α. Μαζικά και χωρίς καμία αντικειμενική διαδικασία πλήθος εργαζομένων θα ριχτεί στον καιάδα της εργασιακής εφεδρείας – ανεργίας.

Οι πλεονάζοντες, όμηροι της εργασιακής εφεδρείας, θα καταταγούν σε πίνακα βάσει των ικανοτήτων τους με κριτήρια του ΑΣΕΠ.… !!!

- Όσοι λοιπόν κριθούν ως πλεονάζον προσωπικό, πέρα απ’ την φτώχια τους, θα στιγματιστούν και με δημόσια διαπόμπευση αποβολής απ’ το Δημόσιο.
- Ως μη απαραίτητοι θα καταταγούν στον πίνακα ανικανότητας του ΑΣΕΠ και μάλιστα με βαθμό προτεραιότητας ανάλογα με τα προσόντα τους...!!!
- Οι έσχατοι του πίνακα με τι προσόντα θα αναζητήσουν εργασία...;
- Τα φασιστικά καθεστώτα ωχριούν μπροστά σ’ αυτό το μοντέλο εργασίας.

Β. Αντίθετα όσοι υπάλληλοι κριθούν αυθαίρετα απ’ το καθεστώς ΠΑΣΟΚ ως απαραίτητοι, θα διατηρήσουν την εργασία τους στις κρατικές δομές.

Το ΠΑΣΟΚ εκμεταλλεύεται την κρίση και ενισχύει τον κομματικό του στρατό στο δημόσιο που διατηρεί, με τους δικούς του υπάλληλους απ’ τους φορείς που καταργεί.

Σήμερα μάλιστα «κλείνει το μάτι» σε καθένα υπάλληλο και του αφήνει υπόνοιες εργασιακής εξασφάλισης, για να πετύχει την σιωπηλή του στάση και την ελάχιστη αντίδρασή του στους εργασιακούς χώρους...!!!

Το ΠΑΣΟΚ αγαπά το λίπος (τις θυσίες) των Ελλήνων, άλλωστε τούτο το μαρτυρά η εικόνα των 2 αντιπροέδρων του.

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΙ.Α Ρ Ν Η Σ Ι Π Α Τ Ρ Ι Δ Ε Σ ΚΑΙ Ρ Ι Ψ Α Σ Π Ι Δ Ε Σ,Τ Υ Ρ Α Ν Ν Ι Σ Κ Ο Ι ΚΑΙ Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Ι.Μ Ι Σ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ΚΑΙ Ε Θ Ν Ο Μ Ε Ι Ο Δ Ο Τ Ε Σ ΜΕ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ Ε Δ Α Φ Ι Κ Η ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.Γ Ρ Α Ι Κ Υ Λ Ο Ι,ΑΞΙΟΙ ΕΜΠΤΥΣΜΩΝ ΚΑΙ ΡΑΠΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπόψιν, η στρατιά περιλαμβάνει και βαλκάνιους λαθρομετανάστες που προσλήφθηκαν στο δημόσιο σε καιρούς που το κόμμα καιγόταν για ψήφους... Βρε δεν πα να φτιάξουν και δέκα φορές τη στρατιά του Δράμαλη! Το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να το βάλει ο υιός Παπανδρέου στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και εκεί θα μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξιοκρατία, διαφάνεια, αντικειμενικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]