Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έτσι αγωνίζονται οι Έλληνες

Η νίκη της γυναικείας ομάδας πόλο και η κατάκτηση του τίτλου της παγκόσμιας πρωταθλήτριας ομάδας, ήταν ένα μόνο μέρος των δυνατοτήτων που έχει αυτή η μικρή χώρα που λέγεται Ελλάδα. Ήταν ένα μικρό μόνο μέρος της Ελληνικής ψυχής. Ήταν ένα σαφές δείγμα για το τι μπορεί να κάνει ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα αν κατεβεί στον στίβο του αγώνα, στον στίβο της μάχης... Αρκεί στις τάξεις του να μην βρίσκονται εφιάλτες... αρκεί στον αγώνα να μην βρίσκονται ολίγιστοι και ριψάσπιδες...

Η "Νέα Ελλάδα" χαιρετίζει τη νίκη των Ελληνίδων αθλητριών. Ευχόμαστε αυτή η νίκη να γίνει παράδειγμα για τον κάθε Έλληνα που επιθυμεί να διώξει τις δυνάμεις κατοχής που έχουν εισβάλει στην χώρα. Ευχόμαστε, επιθυμούμε και θα εργαστούμε έτσι ώστε το παράδειγμα των Ελληνίδων πρωταθλητριών να αποτελέσει την εκκίνηση άλλων μεγαλύτερων και σπουδαιότερων αγώνων, στους οποίους καλούμαστε όλοι οι Έλληνες, για να έρθει -επιτέλους- η δημοκρατία στην πατρίδα μας, στην Ελλάδα.

Από το Γραφείο Τύπου της "Νέας Ελλάδας"


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]