Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Κίνα μπαίνει στο παιχνίδι της επαναγοράς Ελληνικού χρέους

Η Κίνα θα μπορούσε να παρέχει δάνεια στην Ελλάδα για να χρηματοδοτήσει την επαναγορά ελληνικών ομολόγων από την δευτερογενή αγορά, ανέφερε αξιωματούχος του ΥΠΟΙΚ της Ελλάδας στο Reuters.

«Υπάρχουν ενδείξεις ότι η Κίνα ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στο σκέλος της χρηματοδότησης για την Ελλάδα» αναφέρει ο αξιωματούχος που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Το σενάριο αυτό τροφοδότησε και ο υπουργός Οικονομικών και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος και φωτογράφησε την Κίνα ως τον τρίτο πυλώνα για την επαναγορά χρέους από την δευτερογενή αγορά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» που επικαλείται επίσης κυβερνητικές πηγές, υπάρχει πρόβλεψη στην νέα συμφωνία για την Ελλάδα να συσταθεί fund μέσω του οποίου η Ελλάδα θα μπορούσε να δανειστεί χρήματα για την επαναγορά Ελληνικού χρέους.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΕΞΩ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΩΧ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ...ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 2011.ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΡΕ ΟΥΦΟ (ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ) ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]