Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν πληρώνουμε έκτακτη εισφορά


Δεν πληρώνουμε έκτακτη εισφορά γιατί αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στην καταδίκη της χώρας μας και του λαού της. Δεν δημιουργήσαμε εμείς την κρίση, δεν τα «φάγαμε μαζί» και δεν χρωστάμε σε κανέναν...

Να πληρώσουν αυτοί που συσσώρευσαν όλον τον παγκόσμιο πλούτο στις τσέπες τους, αυτοί που τα έφαγαν και εξακολουθούν να τα τρώνε, εσαεί κλέβοντας, εσαεί εξαπατώντας, εσαεί φοροδιαφεύγοντας και εσαεί παραμένοντας ατιμώρητοι...

Αρνούμαστε να υποθηκεύσουμε το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας σε βίαιους «δανεισμούς» και στον ατέλειωτο χειμώνα ενός «χρέους» που δεν έχει αποπληρωμή.

Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στο αποδεδειγμένο λάθος και στο συνειδητό έγκλημα, στο βάθεμα της ύφεσης και του στασιμοπληθωρισμού, στο ξεπούλημα του τόπου, στη βία της φτώχειας και στην ανθρώπινη εξαθλίωση.

Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στην χρεοκοπία των ανθρώπων για να σωθούν άδειες «πατρίδες» και γεμάτες «αγορές»..

Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στην εθνική μειοδοσία, στην διαρκή καταπάτηση του Συντάγματος και της δημοκρατίας από υπόγεια και αδιαπραγμάτευτα «μνημόνια».

Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στην υποταγή της κοινωνίας και ολόκληρου του δυτικού πολιτισμού στην εξουσία των «αγορών», των τραπεζιτών και διεθνών τοκογλύφων...

Δεν την δημιουργήσαμε εμείς την κρίση, δεν τα φάγαμε μαζί και δεν χρωστάμε σε κανέναν...

Φτάνει πια! Δεν αντέχουμε άλλο και το «φτάνει πια» δεν είναι λαϊκισμός. Η επιβολή έκτακτης εισφοράς και κεφαλικού φόρου σε δηλωμένο εισόδημα είναι παράνομη και αντισυνταγματική.

Τολμάμε και δεν πληρώνουμε έκτακτη εισφορά ακόμα και αν βρεθούμε ενώπιων ανελεύθερων και αντιδημοκρατικών νόμων που ψήφισε μια κυβέρνηση των διεθνών τοκογλύφων χωρίς καμία απολύτως δημοκρατική νομιμοποίηση.

Δεν πληρώνουμε έκτακτη εισφορά και αυτό είναι μια στοιχειώδης πράξη αντίστασης και ελευθερίας. Ας γεμίσουν τα δικαστήρια, οι φυλακές και οι εξορίες...

Καλύτερα στα ξερονήσια παρά άνεργοι και εξαθλιωμένοι στον πολιτισμό των «αγορών»...

Δεν υπάρχει πατρίδα χωρίς ανθρώπους και δεν υπάρχει ευτυχισμένη πολιτεία με δυστυχισμένους πολίτες...

Δεν πληρώνουμε έκτακτη εισφορά γιατί αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στην καταδίκη της χώρας μας και του λαού της, δεν δημιουργήσαμε εμείς την κρίση, δεν τα φάγαμε μαζί και δεν χρωστάμε σε κανέναν και αυτό δεν είναι λαϊκισμός.

Είναι έκφραση στοιχειώδους αξιοπρέπειας που πλέον αποτελεί την μοναδική ικανή και αναγκαία λύση, οικονομική, πολιτική, κοινωνική και άλλη, πλην της αξιοπρέπειας μας, δεν υπάρχει πια..

Οι πλατείες έχουν τον λόγο...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Συνεβη στο Ορεγκον το 2009
    http://www.youtube.com/watch?v=Id400OvmeLk&feature=related
    Οπου τον Ιανουαριο του 2010 η επιχειρηματικη κοινοτητα & οι Ρεπουμπλικανοι αναγκασαν δημοψηφισμα στο παραπανω θεμα. :sec:19,10
    δηλαδη στο εαν θα αντιμετωπιστει η οικονομικη κριση με αυξηση της φορολογιας των επιχειρησεων & των πλουσιων οπου 1,2 εκατομμυρια πολιτες συμμετειχαν στην ψηφοφορια και μια καθαρη πλειοψηφια ψηφισε υπερ του νομου ΑΝΤΙ για ΛΙΤΟΤΗΤΑ φορολογηση των επιχειρησεων & των πλουσιων.
    ειναι ΤΩΡΑ ΝΟΜΟΣ του ΟΡΕΓΚΟΝ.
    (αναζητηστε στο διαδικτυο - Oregon politics - για λεπτομεριες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]