Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θα μικρύνει η Ελλάδα; Εκκωφαντική η σιωπή του Γιώργου Παπανδρέου…

«Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας» .

Την ανωτέρω δήλωση που φέρεται να έκανε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξη τύπου στον Καναδά την αποκάλυψα στον ελληνικό χώρο στις 8 Σεπτεμβρίου του 2008 (εδώ).

Από τότε κύλισε ο χρόνος με ιδιαίτερη ταχύτητα και σήμερα πιθανότατα αυτή η δήλωση του σημερινού πρωθυπουργού να είναι η δημοφιλέστερη στις μηχανές αναζήτησης.

Παρόλα αυτά ο κ. Γιώργος Παπανδρέου – πολιτικός με ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα του διαδικτύου – αρνείται να απαντήσει, αν και προκλήθηκε προς τούτο από πολιτικό αρχηγό σε προεκλογικό debate.

Εγώ θα επιμένω να ερωτώ.

Την κάνατε αυτή την δήλωση κ. Παπανδρέου στο Τορόντο ως υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Σημίτη;

Ναι ή Όχι;


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]