Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ας μας ξεκαθαρίσουν τι είδους ανάπτυξη θέλουν τα κόμματα


Ας πούμε ξανά μερικά πράγματα για το μνημόνιο και τα "θετικά" του!

Στόχος του μνημονίου είναι να μειώσει ανελέητα τα εισοδήματα των Ελλήνων, ει δυνατόν στο μισό ή ακόμη χαμηλότερα, ρίχνοντας παράλληλα τις τιμές, ώστε μέσω αυτής της πορείας "κινεζοποίησης" της Ελλάδας να έρθουν οι Γερμανοί, άλλοι Ευρωπαίοι ή Αμερικανοί επιχειρηματίες να αγοράσουν φτηνά γη, επιχειρήσεις και υπηρεσίες και μέσα σε αυτό το πλαίσιο εξαρτημένης και ξεπουλημένης χώρας να σημειωθεί ανάπτυξη ενός επιπέδου πολύ κατώτερου απ όσο φαντάζεται ο μέσος Έλληνας!

Φυσικά ρόλο θα παίξουν και οι νομιμοποιήσεις των λαθρομεταναστών!

Μήπως αυτή την ανάπτυξη οραματίζεται και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

Αυτοί οι στόχοι του Μνημονίου προωθούνται με μεγάλη επιτυχία από την κυβέρνηση του Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, αβανταδόροι, τα ΜΜΕ, τα κόμματα, τα συνδικάτα, όσο και να μας φαίνεται τραγικό αποκαλύπτει και την μη αποτελεσματική αντίσταση του ελληνικού λαού!

Και ενώ για όλα αυτά, όλοι οι έλληνες βρίζουν, την ίδια ώρα η ΜΕΡΚΕΛ, Ε.Ε., ΔΝΤ, του δίνουν συγχαρητήρια!

Αυτά να βλέπει ο έλληνας να καταλαβαίνει πως σκέπτεται ο πρωθυπουργός και τα κόμματα!

Απλά θα επαναλάβω ότι όλα κινούνται γύρο από την κατοχική δανειακή σύμβαση!

Υ.Γ. Όλοι είναι υπέρ του μνημονίου ο καθένας για δικούς του λόγους. Το θέμα είναι εμείς τι περιμένουμε; Την πλήρη εξαθλίωση μας;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Σχετικά με το Μνημόνιο οφείλουμε ώς Ελληνες να ζητήσουμε μεσω δημοψηφισματος τη νομιμοποίηση του. Αυτό προυποθέτει την σωστή ενημέρωση του κόσμου για τις επιπτώσεις που θα υπάρχουν για το "ναι" η το "οχι". Επίσης πολυ σημαντικό είναι και η διατύπωση του ερωτήματος που θα τεθεί προς δημοψηφισμα. Παντως αυτή τη στιγμη αν έχω καταλάβει καλά το μνημόνιο ώς σύμβαση έχει υπογραφεί μονο απο τον Υπουργο Οικονομικών Γεώργιο Παπακωνσταντίνου.

    Επισης ο Συλλογος Νομικών έχει προσφύγει σχετικά με το μνημόνιο. Δεν θα έπρεπε να ενημερωθούμε απ΄όποιον γνωρίζει που βρίσκεται η διαδικασία;

    Θεωρώ οτι όσο υπάρχει το μνημόνιο δεν μπορουμε να κάνουμε κατι ουσιαστικό εκτός απο το να διαπιστώνουμε πράγματα καθημερινά. Ολα γίνονται για το καλό μας.

    "Ακουσον, Ακουσον...." Ακουσα τον πρωθυπουργό της χώρας μου και η παρουσία του ήταν θλιβερή. Απο κατω όμως όλοι τον χειροκροτούσαν. Ενα σωμα μια ψυχή. Για οσους θελουν το περιεχόμενο της ομιλίας πιστεύω στην ιστοσελίδα της Βουλής θα βρούνε την ομιλία του.

    Με αυτή την εκρποσώπηση δεν έχουμε το μέλλον που μας αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]