Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Αλ Σαλέχ απειλεί την Αθήνα με… κάψιμο!


Η Αλ Σαλέχ, η γνωστή και ως "η Αφροδίτη του Βούγια", απειλεί πως θα καεί η Αθήνα αν συμβεί κάτι στους απεργούς της Υπατίας. Ναι, και θεωρείται ως φυσιολογική εξέλιξη η συγκεκριμένη συμπεριφορά της γνωστής (και όχι μόνο;) στελεχών (και υπουργών) του ΠΑΣΟΚ, αφού εδώ και πολύ καιρό τώρα με διάφορες θέσεις που εξέφρασε όχι μόνο δεν γνώρισε τις συνέπειες του νόμου, αλλά προστατεύθηκε υπέρ του δέοντος από τους κυβερνώντες. Απολύτως λογική, λοιπόν, η συγκεκριμένη εξέλιξη της ευθείας απειλής «να καεί η Αθήνα»…
  • Υπάρχουν νόμοι;
  • Υπάρχουν εισαγγελείς;
  • Υπάρχει ελάχιστη ντροπή σε αυτούς που (υποτίθεται) πως νοιάζονται για το καλό της χώρας και που έχουν την ευθύνη για την εσωτερική ειρήνη και την ασφάλεια των πολιτών;
  • Υπάρχουν, άραγε, άντρες σε αυτό το κυβερνητικό σχήμα ή πρόκειται απλώς για «γκομενίτσες» που φοβούνται να «βάλουν στη θέση της» την κυρία Αλ Σαλέχ;
Μπορεί ο κοσμοπολίτης, φιλειρηνιστής πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου να σταματήσει το αίσχος του ευθέως εκβιασμού της χώρας μας, να σταματήσει την συνδιαλλαγή με τους εκπροσώπους – νταβατζήδες των λαθρομεταναστών της Υπατίας;
Είναι δυνατόν ένα ολόκληρο κράτος να εκβιάζεται από νταβατζήδες και «τσατσάδες»;
Είναι δυνατόν να επικαλούνται το Σύνταγμα εκείνοι που ωμά το παραβιάζουν;
Στην χώρα της φιαδράς πορτοκαλέας, την χώρα που μετατράπεται ταχύτατα σε χώρο, με αποκλειστική ευθύνη της παρούσας κυβερνώσας παρέας, όλα πλέον είναι δυνατά.
Μήπως, θα έπρεπε να περιμένουμε κάποια μέρα να γίνουν υποδείξεις για πολιτικούς χειρισμούς της κυβέρνησης, ακόμη και από την γνωστή Τζούλια; Γιατί όχι; Τουλάχιστον αυτή ξέρει να κάνει πολύ καλά τη δουλειά για την οποία πληρώνεται, όπως και η κυρία Αλ Σαλέχ...

"Οι ευθύνες αυτών που είχαν την ιδέα της απεργίας πείνας και ενθάρρυναν, ή έστω δεν απέτρεψαν, τους μετανάστες να προβούν σε αυτό το έσχατο μέσο διεκδίκησης αιτημάτων, είναι πολλές και δραματικές. Ακριβώς, όμως, επειδή τον τόπο αυτόν τον κυβερνά η κυβέρνηση (ταυτολογία απαραίτητη), κι όχι οι οργανώσεις και οι σύλλογοι, οι ευθύνες αποδίδονται αποκλειστικά στην κυβέρνηση, δια του Συντάγματος δε.
Εδώ και ένα μήνα οι καθ’ ύλην αρμόδιοι υπουργοί εκτιμούν ότι δεν υφίσταται η κρίση στην Υπατία. Εδώ και ένα μήνα οι καθ’ ύλην αρμόδιοι υπουργοί (ή οι σύμβουλοι αυτών) δεν επιθυμούν να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος και τις επιπτώσεις αυτού στην ελληνική κοινωνία, αλλά και στο ελληνικό κράτος. Διαφορετικά δε νοείται γιατί δεν θέλησαν να ορίσουν κάποιον διαμεσολαβητή, όπως είχε γίνει στο παρελθόν σε αντίστοιχη κρίση – με Δελτία Τύπου υπουργών, προφανώς, και δεν υφίσταται χώρος για διαπραγμάτευση.
Και τώρα είναι αργά.
Πλέον, οφείλουν να ενδώσουν στα αιτήματα των απεργών πείνας.
Οφείλουν να προστατεύσουν τις ζωές των ανθρώπων αυτών που το μόνο που στην πραγματικότητα διεκδικούν είναι να τους δώσει το κράτος μια κάποια σημασία. Διότι τα αιτήματά τους μπορεί ως μαζικά να θεωρούνται έωλα, αλλά σε ατομικό επίπεδο είναι απολύτως λογικά και υφίσταται σχετική νομοθετική ρύθμιση για την ικανοποίησή τους.
Οφείλουν δε οι καθ’ ύλην αρμόδιοι υπουργοί να προστατεύσουν την ελληνική κοινωνία και το κύρος της χώρας εν γένει.
Διότι είναι προφανές ότι εάν συμβεί το μοιραίο, εάν χάσει τη ζωή του κάποιος από τους απεργούς πείνας, θα ξανακαεί η Αθήνα και όχι μόνο – είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει ως ντόμινο εξεγέρσεων από Παρίσι ως Λονδίνο και Βερολίνο. Θα γίνει ο δικός μας Mohamed Bouazizi. (Διότι στις δυτικές δημοκρατίες , από όσο γνωρίζω, ουδείς πεθαίνει σε απεργία πείνας.)
Κι όλα αυτά θα συμβούν επειδή κάποιος υπουργός επιθυμεί να επιδείξει σκληρό πρόσωπο.
Με ποια νομιμοποίηση, άραγε;
Το ΠΑΣΟΚ από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την εξουσία επέδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο έναντι στο μετανάστη. Σε επίπεδο νομοθεσίας , το μεταναστευτικό/προσφυγικό διανύει την καλύτερη περίοδο στην ιστορία της Ελλάδας.
Και η διεθνής κοινή γνώμη άλλαξε στάση απέναντι στην χώρα μας. Από χώρα που παραβιάζει συστηματικά τα ανθρώπινα δικαιώματα, πλέον αναγνωρίζεται ως χώρα που πρέπει να υποστηριχθεί από τα κράτη -μέλη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Κι όλα αυτά θα τιναχτούν στον αέρα, επειδή κάποιος υπουργός έτσι επέλεξε.
Γιατί;
Κι αν κάποιοι εκτιμούν ότι η ελληνική κοινή γνώμη δεν θα στραφεί εναντίον της κυβέρνησης, πλανώνται πλάνην οικτράν. Ευτυχώς, ουδείς από τα 11 εκατομύρια Ελλήνων επιθυμεί να βάψει τα χέρια του με αίμα.
Για όλους αυτούς του λόγους, έστω την έσχατη αυτή ώρα, ας αντιληφθούν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι υπουργοί το μέγεθος της".


Εμείς συνεχίζουμε να ρωτάμε:
  • Πού είναι το περιβόητο κράτος;
  • Πού είναι επιτέλους αυτή η περιβόητη Δημοκρατία;
  • Πού είναι επιτέλους η ευθύνη του ίδιου του πρωθυπουργού, απέναντι σε μειράκια που αποτολμούν να απειλούν μία ολόκληρη χώρα και τους πολίτες της;

Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

21 σχόλια :

  1. κλειτοριδεκτομή στην αλ σαλέχ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι θα ξέρει η Αλ Σάλεχ από φωτιές και πλιάτσικο. Μήπως έχει και γκρίζο λύκο για κατοικίδιο; Αουυυυυυυυυυυυυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ίδιοι φροντίζουν να παρατείνουν το αδιέξοδο (με δήθεν συναντήσεις που δεν οδηγούν πουθενά) για να τους νομιμοποιήσουν. Και μετά καλώς να ορίσουν εκατό φορές άλλοι τόσοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπα... ούτε Γκρίζο Λύκο για κατοικίδιο έχει, ούτε κλειτοριδετομή μπορεί να υποστή... γιατί απλά είναι το δοχείο που ρίχνουν οι άλλοι την μ@...κία τους και ανακουφίζονται
    Για τενεκέ ξεγάνωτο την κόβω και για πουτ...κι κακής ποιότητας...
    Με την δέουσα και προσήκουσα ασέβεια
    Κτίστης ο Ασεβής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γράφει στο ιστολόγιο της: «Οφείλουν δε οι καθ’ ύλην αρμόδιοι Υπουργοί να προστατεύσουν την ελληνική κοινωνία και το κύρος της χώρα εν γένει. Διότι είναι προφανές ότι εάν συμβεί το μοιραίο, εάν χάσει τη ζωή του κάποιος από τους απεργούς πείνας, θα ξανακαεί η Αθήνα και όχι μόνο - είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει ως ντόμινο εξεγέρσεων από Παρίσι ως Λονδίνο και Βερολίνο. Θα γίνει ο δικός μας Mohamed Bouazizi.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ, Ε!! ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ. Τ.ΓΙΑΝΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας βάλουν την κ. Νταλάρα να αντιμετωπίσει την κ. Σάλεχ. Άλλωστε αυτή ευθύνεται για την εξέλιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το παιχνίδι καλά κρατεί. Η δε αφρούλα η όπως αλλιώς ονομάζεται , φαίνεται ότι μαζί με την ολική άγνοια της , δεν γνωρίζει ούτε τον αγώνα των Ιρλανδών απεργών πείνας, την δεκαετία του 70 .
    Άραγε θα την μορφώσουν κάποτε ,εκεί στο Λονδίνο , φυσικά υπότροφη με τα λεφτά του ελληνικού λαού , αν και πιο σωστά, θα ταίριαζε η λέξη υπότροπη .
    Όμως οφείλω να επισημάνω ότι στην νέα τάξη πραγμάτων, είμαστε ήδη κατά ένα μεγάλο ποσοστό παραδομένοι « και σαν λαός », αφού πλείστοι των συμπολιτών μας είτε λογω μικροσυμφερόντων, είτε από αγνοία των, είτε από καθαρή βλακεία εάν το θέλετε , έχουν ήδη πολτοποιηθεί από αυτήν .
    Δεν τους κρίνω ούτε φυσικά θέτω «ιδεολογικα» ζητήματα και διαφορές ΙΣΛΑΜΟΠΑΣΟΚΩΝ καθώς και ΣΥΡΙΖΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ , αλλά ούτε και κουρασμένων νεοδημοκρατών .
    Απλώς πιστεύω ότι κοινή μας διαπίστωση είναι ότι ενώ οι περισσότεροι, αδιαφορούσαν για όλα τα σημαντικά εθνικά θέματα , άρχισαν να δυσανασχετούν μόνο όταν ο ΓΑΠας και οι περικοπές του ολιγόστευσαν την φασολάδα στο τσουκάλι .
    Όχι δηλαδή πως έγινε και κάπου επανάσταση, αλλά έτσι για να λέμε και κάτι .
    Τώρα σχετικά με τις μπούρδες και τις απειλές της αλ σάχλας η αλ σαλιας ( τι να κάνω, δυσκολεύομαι στην αραβική γλωσσά ) ας ξεκολλήσουμε λιγάκι και ας δούμε ότι αυτές οι απειλές περί εξεγέρσεων των λαθρο είναι μάλλον ο έσχατος τρόπος ώστε να στείλει στα τσακίδια τον υπάλληλο της ΓΑΠα , η γνωστή σε όλους μας λέσχη , .
    Διοτι εάν δεν το έχετε ήδη πληροφορηθεί προ δεκαημέρου ο γνωστός συνδαιτυμων της λέσχης , ο κυριος Παπαχελας , άδειασε κανονικότατα τον ΓΑΠα χαρακτηρίζοντας τον ως ανίκανο δια να συνεχίσει να κυβερνά .
    Ο ΓΑΠας εκανε τον κούφο σε αυτήν την νύξη , οπότε ως γνωστό το περασμένο σαββατοκύριακο , ανέλαβε, ο mister ΔΝΤ Στρος Καν , δια συνεντεύξεως του στην γαλλική τηλεόραση , να του το υπενθυμίσει ,καρφώνοντας τον συνάμα για το προμελετημένο σχέδιο του να παραδώσει την χώρα στο ευαγές αυτό ταμείο το ΔΝΤ .
    Αποτέλεσμα, η καγκελάριος Μερκερ πήγε να πάθει εγκεφαλικό, μόλις το πληροφορήθηκε ,ο δε ΓΑΠας συνέχιζε να παριστάνει τον ΑΘΩΟ μιλώντας περί κουτσομπολιών .
    Αμέσως μπήκαν στο παιχνίδι οι εφημερίδες των Ροτσιλντ Financial Times καθώς και η Wall Street Journal κρατώντας αντί για μολύβια και στυλό τα μεγάλα φτυάρια του πολιτικού νεκροθάφτη .
    Και γιατί αυτό ΑΡΑΓΕ , γιατί παιδιά τα συμφέροντα αλλάζουν όπως ΑΛΛΑΖΕΙ και η μεσόγειος τον τελευταίο μήνα , και έφτασε η στιγμή να διεκδικήσει «δικαιώματα» και ο μεγάλος εμφιαλωτής αμερικανοφερτου αναψυκτικού (μέλος της λέσχης και του συμβουλίου οικουμενικού πατριαρχείου ) που βλέπει ότι λογω της τεραστίας «ΓΑΠο-ανάπτυξης»θα αναγκαστεί να κλείσει τα εργοστάσια του , , η κάποιο άλλο μέλος της ,το όποιο έχει στήσει όλη την τουριστική υποδομή του αλλά με τον ΓΑΠα πρωθυπουργό θα αναγκαστεί να τα διαλύσει όλα , αφού δεν υπάρχει πλέον αρκετός τουρισμός .
    Και πώς να υπάρχει εφ όσον για φέτος οι κρατήσεις τουριστικών πρακτόρων εξωτερικού , είναι μειωμένες κατά 30%100 εν σχέση με πέρυσι . και πέρυσι ήταν άλλα 30 … κλπ κλπ..
    ΛΑΚΩΝΙΚΑ = Ο ΓΑΠας έκλεισε το συμβόλαιο του , απολύθηκε ως βλ@ξ, πρέπει ΝΑ ΦΥΓΕΙ , αυτός δεν φεύγει ( θέλει να παραμείνει ως χαλίφης ) , και εφόσον ο μεν λαός μας είναι τόσο κουρασμένος ώστε να σηκωθεί από τον καναπέ του και να επαναστατήσει , τα αφεντικά του βγάζουν στον δρόμο την πέμπτη φάλαγγα, ώστε να τον φοβίσουν και από την Τρίτη , μετά από την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών να ανακατέψουν τα χαρτιά , και να αρχίσει το νέο παιχνίδι =
    Θα δούμε όμως, που θα καταλήξει κι αυτό το σενάριο.
    Αυτά και τέλος γιατί βαρέθηκα να γράφω , έχω να πάω μια βόλτα και με το σκυλάκι μου ,καλησπέρα .
    Υ.Γ.

    Ήδη ΕΥΤΡΑΦΗΣ υπουργός το αντιλήφθη και έσπευσε να κάνει τις δηλώσεις του περί απωλειών ανθρωπίνων ζωών .
    ( ΕΔΩ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΒΙΑΣΤΗΚΕ , ΑΛΛΑ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ )
    Γεια χαρά ,

    HEIL GAP (or mind the GAP )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην ανησυχείτε, ακόμα κι αν συμβεί αυτό, θα σώσει την ΑΘήνα ο Mister-Siriza-Forte, που εμπνεύστηκε και υλοποίησε αυτόν τον αγώνα πονηρής αγάπης προς τους λαθρομετανάστες! Ουστ! Μια κοινωνία εξαρτημένη από έναν αρρωστιάρικο αριστερισμό, που έχει ξεχάσει τη νομιμότητα χάριν του πολιτικού κόστους των κομμάτων και κομματιδίων! Ξεφτίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το παιχνίδι καλά κρατεί. Η δε αφρούλα η όπως αλλιώς ονομάζεται , φαίνεται ότι μαζί με την ολική άγνοια της , δεν γνωρίζει ούτε τον αγώνα των Ιρλανδών απεργών πείνας, την δεκαετία του 70 .
    Άραγε θα την μορφώσουν κάποτε ,εκεί στο Λονδίνο , φυσικά υπότροφη με τα λεφτά του ελληνικού λαού , αν και πιο σωστά, θα ταίριαζε η λέξη υπότροπη .
    Όμως οφείλω να επισημάνω ότι στην νέα τάξη πραγμάτων, είμαστε ήδη κατά ένα μεγάλο ποσοστό παραδομένοι « και σαν λαός », αφού πλείστοι των συμπολιτών μας είτε λογω μικροσυμφερόντων, είτε από αγνοία των, είτε από καθαρή βλακεία εάν το θέλετε , έχουν ήδη πολτοποιηθεί από αυτήν .
    Δεν τους κρίνω ούτε φυσικά θέτω «ιδεολογικα» ζητήματα και διαφορές ΙΣΛΑΜΟΠΑΣΟΚΩΝ καθώς και ΣΥΡΙΖΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ , αλλά ούτε και κουρασμένων νεοδημοκρατών .
    Απλώς πιστεύω ότι κοινή μας διαπίστωση είναι ότι ενώ οι περισσότεροι, αδιαφορούσαν για όλα τα σημαντικά εθνικά θέματα , άρχισαν να δυσανασχετούν μόνο όταν ο ΓΑΠας και οι περικοπές του ολιγόστευσαν την φασολάδα στο τσουκάλι .
    Όχι δηλαδή πως έγινε και κάπου επανάσταση, αλλά έτσι για να λέμε και κάτι .
    Τώρα σχετικά με τις μπούρδες και τις απειλές της αλ σάχλας η αλ σαλιας ( τι να κάνω, δυσκολεύομαι στην αραβική γλωσσά ) ας ξεκολλήσουμε λιγάκι και ας δούμε ότι αυτές οι απειλές περί εξεγέρσεων των λαθρο είναι μάλλον ο έσχατος τρόπος ώστε να στείλει στα τσακίδια τον υπάλληλο της ΓΑΠα , η γνωστή σε όλους μας λέσχη , .
    Διοτι εάν δεν το έχετε ήδη πληροφορηθεί προ δεκαημέρου ο γνωστός συνδαιτυμων της λέσχης , ο κυριος Παπαχελας , άδειασε κανονικότατα τον ΓΑΠα χαρακτηρίζοντας τον ως ανίκανο δια να συνεχίσει να κυβερνά .
    Ο ΓΑΠας εκανε τον κούφο σε αυτήν την νύξη , οπότε ως γνωστό το περασμένο σαββατοκύριακο , ανέλαβε, ο mister ΔΝΤ Στρος Καν , δια συνεντεύξεως του στην γαλλική τηλεόραση , να του το υπενθυμίσει ,καρφώνοντας τον συνάμα για το προμελετημένο σχέδιο του να παραδώσει την χώρα στο ευαγές αυτό ταμείο το ΔΝΤ .
    Αποτέλεσμα, η καγκελάριος Μερκερ πήγε να πάθει εγκεφαλικό, μόλις το πληροφορήθηκε ,ο δε ΓΑΠας συνέχιζε να παριστάνει τον ΑΘΩΟ μιλώντας περί κουτσομπολιών .
    Αμέσως μπήκαν στο παιχνίδι οι εφημερίδες των Ροτσιλντ Financial Times καθώς και η Wall Street Journal κρατώντας αντί για μολύβια και στυλό τα μεγάλα φτυάρια του πολιτικού νεκροθάφτη .
    Και γιατί αυτό ΑΡΑΓΕ , γιατί παιδιά τα συμφέροντα αλλάζουν όπως ΑΛΛΑΖΕΙ και η μεσόγειος τον τελευταίο μήνα , και έφτασε η στιγμή να διεκδικήσει «δικαιώματα» και ο μεγάλος εμφιαλωτής αμερικανοφερτου αναψυκτικού (μέλος της λέσχης και του συμβουλίου οικουμενικού πατριαρχείου ) που βλέπει ότι λογω της τεραστίας «ΓΑΠο-ανάπτυξης»θα αναγκαστεί να κλείσει τα εργοστάσια του , , η κάποιο άλλο μέλος της ,το όποιο έχει στήσει όλη την τουριστική υποδομή του αλλά με τον ΓΑΠα πρωθυπουργό θα αναγκαστεί να τα διαλύσει όλα , αφού δεν υπάρχει πλέον αρκετός τουρισμός .
    Και πώς να υπάρχει εφ όσον για φέτος οι κρατήσεις τουριστικών πρακτόρων εξωτερικού , είναι μειωμένες κατά 30%100 εν σχέση με πέρυσι . και πέρυσι ήταν άλλα 30 … κλπ κλπ..
    ΛΑΚΩΝΙΚΑ = Ο ΓΑΠας έκλεισε το συμβόλαιο του , απολύθηκε ως βλ@ξ, πρέπει ΝΑ ΦΥΓΕΙ , αυτός δεν φεύγει ( θέλει να παραμείνει ως χαλίφης ) , και εφόσον ο μεν λαός μας είναι τόσο κουρασμένος ώστε να σηκωθεί από τον καναπέ του και να επαναστατήσει , τα αφεντικά του βγάζουν στον δρόμο την πέμπτη φάλαγγα, ώστε να τον φοβίσουν και από την Τρίτη , μετά από την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών να ανακατέψουν τα χαρτιά , και να αρχίσει το νέο παιχνίδι =
    Θα δούμε όμως, που θα καταλήξει κι αυτό το σενάριο.
    Αυτά και τέλος γιατί βαρέθηκα να γράφω , έχω να πάω μια βόλτα και με το σκυλάκι μου ,καλησπέρα .
    Υ.Γ.

    Ήδη ΕΥΤΡΑΦΗΣ υπουργός το αντιλήφθη και έσπευσε να κάνει τις δηλώσεις του περί απωλειών ανθρωπίνων ζωών .
    ( ΕΔΩ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΒΙΑΣΤΗΚΕ , ΑΛΛΑ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ )
    Γεια χαρά ,

    HEIL GAP (or mind the GAP )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το παιχνίδι καλά κρατεί. Η δε αφρούλα η όπως αλλιώς ονομάζεται , φαίνεται ότι μαζί με την ολική άγνοια της , δεν γνωρίζει ούτε τον αγώνα των Ιρλανδών απεργών πείνας, την δεκαετία του 70 .
    Άραγε θα την μορφώσουν κάποτε ,εκεί στο Λονδίνο , φυσικά υπότροφη με τα λεφτά του ελληνικού λαού , αν και πιο σωστά, θα ταίριαζε η λέξη υπότροπη .
    Όμως οφείλω να επισημάνω ότι στην νέα τάξη πραγμάτων, είμαστε ήδη κατά ένα μεγάλο ποσοστό παραδομένοι « και σαν λαός », αφού πλείστοι των συμπολιτών μας είτε λογω μικροσυμφερόντων, είτε από αγνοία των, είτε από καθαρή βλακεία εάν το θέλετε , έχουν ήδη πολτοποιηθεί από αυτήν .
    Δεν τους κρίνω ούτε φυσικά θέτω «ιδεολογικα» ζητήματα και διαφορές ΙΣΛΑΜΟΠΑΣΟΚΩΝ καθώς και ΣΥΡΙΖΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ , αλλά ούτε και κουρασμένων νεοδημοκρατών .
    Απλώς πιστεύω ότι κοινή μας διαπίστωση είναι ότι ενώ οι περισσότεροι, αδιαφορούσαν για όλα τα σημαντικά εθνικά θέματα , άρχισαν να δυσανασχετούν μόνο όταν ο ΓΑΠας και οι περικοπές του ολιγόστευσαν την φασολάδα στο τσουκάλι .
    Όχι δηλαδή πως έγινε και κάπου επανάσταση, αλλά έτσι για να λέμε και κάτι .
    Τώρα σχετικά με τις μπούρδες και τις απειλές της αλ σάχλας η αλ σαλιας ( τι να κάνω, δυσκολεύομαι στην αραβική γλωσσά ) ας ξεκολλήσουμε λιγάκι και ας δούμε ότι αυτές οι απειλές περί εξεγέρσεων των λαθρο είναι μάλλον ο έσχατος τρόπος ώστε να στείλει στα τσακίδια τον υπάλληλο της ΓΑΠα , η γνωστή σε όλους μας λέσχη , .
    Διοτι εάν δεν το έχετε ήδη πληροφορηθεί προ δεκαημέρου ο γνωστός συνδαιτυμων της λέσχης , ο κυριος Παπαχελας , άδειασε κανονικότατα τον ΓΑΠα χαρακτηρίζοντας τον ως ανίκανο δια να συνεχίσει να κυβερνά .
    Ο ΓΑΠας εκανε τον κούφο σε αυτήν την νύξη , οπότε ως γνωστό το περασμένο σαββατοκύριακο , ανέλαβε, ο mister ΔΝΤ Στρος Καν , δια συνεντεύξεως του στην γαλλική τηλεόραση , να του το υπενθυμίσει ,καρφώνοντας τον συνάμα για το προμελετημένο σχέδιο του να παραδώσει την χώρα στο ευαγές αυτό ταμείο το ΔΝΤ .
    Αποτέλεσμα, η καγκελάριος Μερκερ πήγε να πάθει εγκεφαλικό, μόλις το πληροφορήθηκε ,ο δε ΓΑΠας συνέχιζε να παριστάνει τον ΑΘΩΟ μιλώντας περί κουτσομπολιών .
    Αμέσως μπήκαν στο παιχνίδι οι εφημερίδες των Ροτσιλντ Financial Times καθώς και η Wall Street Journal κρατώντας αντί για μολύβια και στυλό τα μεγάλα φτυάρια του πολιτικού νεκροθάφτη .
    Και γιατί αυτό ΑΡΑΓΕ , γιατί παιδιά τα συμφέροντα αλλάζουν όπως ΑΛΛΑΖΕΙ και η μεσόγειος τον τελευταίο μήνα , και έφτασε η στιγμή να διεκδικήσει «δικαιώματα» και ο μεγάλος εμφιαλωτής αμερικανοφερτου αναψυκτικού (μέλος της λέσχης και του συμβουλίου οικουμενικού πατριαρχείου ) που βλέπει ότι λογω της τεραστίας «ΓΑΠο-ανάπτυξης»θα αναγκαστεί να κλείσει τα εργοστάσια του , , η κάποιο άλλο μέλος της ,το όποιο έχει στήσει όλη την τουριστική υποδομή του αλλά με τον ΓΑΠα πρωθυπουργό θα αναγκαστεί να τα διαλύσει όλα , αφού δεν υπάρχει πλέον αρκετός τουρισμός .
    Και πώς να υπάρχει εφ όσον για φέτος οι κρατήσεις τουριστικών πρακτόρων εξωτερικού , είναι μειωμένες κατά 30%100 εν σχέση με πέρυσι . και πέρυσι ήταν άλλα 30 … κλπ κλπ..
    ΛΑΚΩΝΙΚΑ = Ο ΓΑΠας έκλεισε το συμβόλαιο του , απολύθηκε ως βλ@ξ, πρέπει ΝΑ ΦΥΓΕΙ , αυτός δεν φεύγει ( θέλει να παραμείνει ως χαλίφης ) , και εφόσον ο μεν λαός μας είναι τόσο κουρασμένος ώστε να σηκωθεί από τον καναπέ του και να επαναστατήσει , τα αφεντικά του βγάζουν στον δρόμο την πέμπτη φάλαγγα, ώστε να τον φοβίσουν και από την Τρίτη , μετά από την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών να ανακατέψουν τα χαρτιά , και να αρχίσει το νέο παιχνίδι =
    Θα δούμε όμως, που θα καταλήξει κι αυτό το σενάριο.
    Αυτά και τέλος γιατί βαρέθηκα να γράφω , έχω να πάω μια βόλτα και με το σκυλάκι μου ,καλησπέρα .
    Υ.Γ.

    Ήδη ΕΥΤΡΑΦΗΣ υπουργός το αντιλήφθη και έσπευσε να κάνει τις δηλώσεις του περί απωλειών ανθρωπίνων ζωών .
    ( ΕΔΩ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΒΙΑΣΤΗΚΕ , ΑΛΛΑ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ )
    Γεια χαρά ,

    HEIL GAP (or mind the GAP )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΟΥΓΙΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΟΥ!ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΗΣ ΟΤΙ Ο ΝΕΡΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΡΑΥΓΩΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ. ΠΑΡΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΟΠΛΟΠΩΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ,ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΠΡΟΧΤΕΣ ΧΑΣΑΜΕ ΔΥΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άντε ας αρχίσουν γαμω τα μουσουλμάνια τους,δεν ξέρουν τι τους περιμένει,να δουμε ποιός θα καεί.
    Πόρνη σαλέχ σου πε κανένας ότι οι Έλληνες φοβούνται τους μουσουλμάνους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. να ειδοποιηθουν οι πρεσβειες των χωρων που απειλει με εξεγερση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βρε ούστ ρε παλιοτόμαρα. Καμία ανοχή στην προδοσία της πατρίδας μας, αύριο θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στήστε πολυβόλα.
    Μαζέψτε τους σε στρατόπεδα, όπως έπρεπε να είχε κάνει αυτή η θλιβερή παρέα που κάνει την κυβέρνηση.
    Αν αφήσουμε να καεί η Αθήνα (και άλλες πόλεις), είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Να βγούμε στους δρόμους, όχι ειρηνικά, να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας. Φτάνει πια η κοροϊδία. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Να αποδείξουμε ότι ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, ο Παύλος Μελάς και τόσοι άλλοι δεν αγωνίστηκαν για το τίποτα. Δεν είμαστε τίποτα οι Νεοέλληνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 6 Μαρτίου 2011 - koukfamily.blogspot.com
    5.800.000 ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


    Ο εξαίρετος δικηγόρος κ. Ιωάννης Ανδριόπουλος, ένας πατριώτης που έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους εντολοδόχους προδότες που μας κυβερνούν, λέει τρομερά πράγματα για τον αριθμό των λαθρομεταναστών στην χώρα μας αλλά και για τις επιδιώξεις αυτών που τους φέρνουν....

    Και αν το καλοσκεφτείτε με τον ρυθμό, που η ίδια η κυβέρνηση και η Frontex έχουν διαπιστώσει και ομολογήσει, ο άριθμός πρέπει να βρίσκεται κάπου εκεί.... πάνω από 5 εκατομμύρια!!!!!!

    Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμφωνώ με το ΝικοςΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εριξε λιγο χιονακι (3 ποντους)και γ@μηθηκε το συμπαν,κλεισανε δρομοι,επεσαν οι τασεις της ΔΕΗ,κλπ κλπ κλπ...εγινε ενα χαος,ποιος πιστευει οτι αυτη η χωρα κυβερνειται απο εγχωριους ''ηγετες''? απο τα μεσα μαζικης αποχαυνωσης κυβερνιεται κι απο εκδοτες και μεγαλοεργολαβους,αυτοι θα μας πουνε ποιον θα ψηφισουμε παλι και μεις θα το κανουμε κραδαινοντας τις σημαιουλες μας μπας και λουφαξουμε σε καμια θεσουλα παλι...παλι καλα που εμεινα ανεργος και προλαβαινω και διαβαζω αξιολογα σαν κι αυτο blogs και ανοιξανε τα στραβα μου,τωρα αμα ψησω και τη γυναικα μου να παρουμε και τα παιδια μας και να εξαφανιστουμε απ αυτο το μπαχαλο ακομα καλυτερα....τα υπολοιπα ειναι τζουφιοι σποροι που σ αυτο το χωμα δε θα πιασουνε ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΗΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ,
    ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΔΩ....

    "ΛΑΓΟΣ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΕΣΕΙΕ, ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ".

    ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ???
    ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΣΑΣ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ.

    ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΘΑ ΚΑΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΕΙΝΑΣ.

    ΓΕΡΟΙ, ΓΡΙΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ, ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΔΙΑΜΑΡΤΎΡΕΤΑΙ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ" ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ????
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΝΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ ???
    ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ???

    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ, ΠΡΙΝ ΔΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΠΙΣΤΕΥΑΝ
    ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΑΖΟΝΕΣ.
    ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΕΣΚΑΨΑΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ας μου πει κάποιος...τι είναι αυτό το αλ σαλέχ για το οποίο μιλάτε συνέχεια; Είναι κάποιο όπλο των μουσουλμάνων τρομοκρατών στην Ελλάδα; Είναι κάτι όπως λέμε "λούμπεν μουσουλμάνικο μεγαλολαμόγιο"; και γιατί μιλάει; Μήπως για τα παληκάρια που δολοφονήθηκαν απο τρομοκράτες λαθρομετανάστες; ή για τους φουκαράδες Έλληνες που δέχονται έπιθέσεις μέσα στα ίδια τους τα σπίτια,κι όταν διαμαρτυρηθούν αποκαλούνται ρατσιστές και φασίστες; Είναι κάποια που την βίασαν πρόσφατα Πακιστάνοι έξω απ'το σπίτι της; Όχι βέβαια αυτοί ζούν και μιλάνε εκ του ασφαλούς...ως πότε όμως ως πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]