Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παράξενες συλλήψεις της αντιτρομοκρατικής στην Τουρκία

  • Τουρκία: Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, συνέλαβε δύο υπόπτους για τον σχεδιασμό της δολοφονίας "χριστιανού θρησκευτικού ηγέτη", στην Κωνσταντινούπολη - Δεν προσδιορίζεται ποιός θα ήταν ο στόχος
Η τουρκική αντιτρομοκρατική υπηρεσία συνέλαβε δύο άνδρες που θεωρούνται ύποπτοι για τον σχεδιασμό της δολοφονίας ενός χριστιανού θρησκευτικού ηγέτη στην Κωνσταντινούπολη, μεταδίδει σήμερα το πρακτορείο Ανατολή.
Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης σε διαμέρισμα στο προάστιο Γκαζιοσμάνπασα, μία λαϊκή περιοχή στην ευρωπαϊκή ακτή της τουρκικής μεγαλούπολης, προσθέτει το πρακτορείο.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, μεταδίδει το πρακτορείο, χωρίς να αναφέρει την ταυτότητα, αλλά ούτε και σε ποια εκκλησία ανήκε ο επίδοξος στόχος των συλληφθέντων.
Στην Κωνσταντινούπολη, μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας και παλαιά πρωτεύουσα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, συνυπάρχουν η Ορθόδοξη και η Καθολική Εκκλησία. Τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί πολλά επεισόδια βιαίων επιθέσεων, έως και φόνοι, κατά της χριστιανικής κοινότητας στην Τουρκία, με αποκορύφωμα τη δολοφονία με στιλέτο του επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας στην Τουρκία, ιταλού επισκόπου Λουΐτζι Παντοβέζε, τον Ιούνιο του 2010.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]