Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με συμπτώματα Καραμανλή, ο Γιώργος κοιτάζει προς την έξοδο


Ένα πρόβλημα που απασχολεί ιδιαιτέρως ανώτερα στελέχη της κυβέρνησης και στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού, δεν έχει να κάνει με τον σκληρό πυρήνα της πολιτικής, αλλά με την ψυχολογία και τη συμπεριφορά του Γιώργου Παπανδρέου το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με συνεργάτες του, εμφανίζεται ιδιαιτέρως στρεσαρισμένος και αγχωμένος από την πορεία της οικονομίας – εικάζουν, με αποτέλεσμα να είναι βαρύς, να αυτοαπομονώνεται και να κλείνεται στον εαυτό του, αποφεύγοντας τις πολλές συζητήσεις και συναντήσεις.

Προνομιακοί συνομιλητές των τελευταίων χρόνων, έχουν μεγάλο χρονικό διάστημα να συζητήσουν μαζί του και ανησυχούν γνωρίζοντας ότι έχει μπροστά του κρίσιμες αποφάσεις, τις οποίες ενδεχομένως δεν θα συζητήσει με κανένα από το πολιτικό του περιβάλλον και θεωρούν πιθανό να προχωρήσει σε κινήσεις, έχοντας ανταλλάξει απόψεις μόνον με το στενό οικογενειακό του κύκλο.

Το γεγονός, αποδίδεται στα μηνύματα που φτάνουν στο Μαξίμου και κάνουν λόγο για διόγκωση της απογοήτευσης και του θυμού μεταξύ των πολιτών οι οποίοι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις οβιδιακές αλλαγές στην καθημερινή τους ζωή, καταλογίζοντας πλέον τις ευθύνες στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και την οικονομική της πολιτική.

Τα μηνύματα και το επερχόμενο δεύτερο Μνημόνιο ως το 2015, φέρνουν τον Πρωθυπουργό και το ΠΑΣΟΚ μπροστά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και αυτή η συζήτηση ήδη έχει ανάψει στα υπουργικά γραφεία.

Με δεδομένο ότι ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει να αποτελεί το “δέκα το καλό”¨για την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ, η κακή ψυχολογία του Πρωθυπουργού, προβληματίζει εντόνως τα κυβερνητικά στελέχη που την έχουν αντιληφθεί. Μάλιστα μερικοί, εκφράζουν τον φόβο μην τυχόν επαναληφθεί “το σύνδρομο Καραμανλή”, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα διακυβέρνησης είχε απομονωθεί στη Ραφήνα, περιορίζοντας τις συσκέψεις και τις συνεργασίες στο ελάχιστο δυνατό, με τάση να τις μηδενίσει.

Μάλιστα κάποιοι έχουν αρχίσει να βλέπουν σαν εφιάλτη, το ενδεχόμενο ο Γιώργος Παπανδρέου να μην αντέξει στην πίεση και να επιχειρήσει μια μεγάλη έξοδο...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Για να εχεις την εξουσια του Λαου ισχυει το ρητο ΙΣΧΥΣ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΥ το οποιο αποφευγει να το κανει πραξη ο ΓΑΠ.Το εκανε μονο μεσο των μεσων ΜΜΕ για το πιστεψει ο Λαος και ο ιδιος.Τωρα βλεπει πολυ γρηγορα δεν επιασε αυτο και ηρθε η ωρα της Αληθειας!!!!!Το μονο που τον απασχολει ειναι πως να την κανει χωρις συνεπειες.....και τι θα γινει με αυτους που θα αφησει πισω δικους του που πιθανοτατα θα πληρωσουν την Λεζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]