Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Χατζηνικολάου μηνύει τον Τσοχατζόπουλο!


Σε μία προσπάθεια να βγει στο φως η όλη αλήθεια, ο Νίκος Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την πρόθεσή του να μηνύσει τον κύριο Τσοχατζόπουλο, προκειμένου να μπορέσει ο Άκης Τσοχατζόπουλος να καταθέσει για όλα όσα του καταλογίζονται.
Την κίνησή του αυτή ο κύριος Χταζηνικολάου την στηρίζει σε ανακοίνωση του πρώην υπουργού που απεστάλη στην εφημερίδα Real News.
Σύμφωνα με το real.gr, ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος «κρύβεται» πίσω από τον Κώστα Σημίτη και το ΚΥΣΕΑ με την ανακοίνωση που έστειλε σχετικά με τα δημοσιεύματα της «Realnews».
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα, ο πρώην υπουργός Άμυνας μένει στους τύπους και όχι στην ουσία των αποκαλυπτικών δημοσιευμάτων της «Realnews» για τις μίζες στα υποβρύχια που εγγράφως αποδεικνύεται, μέσα από καταθέσεις στη γερμανική Δικαιοσύνη, ότι δόθηκαν.
«Ο κ. Τσοχατζόπουλος συνεχίζει να απειλεί, χωρίς να το πράττει, με προσφυγή στη Δικαιοσύνη και αγωγές. Όντως αυτός είναι ο τρόπος για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να λυθεί το θέμα. Κι αφού ο κ. Τσοχατζόπουλος δεν το κάνει, η Realnews καταθέτει άμεσα αγωγή για όλα όσα συκοφαντικά, υβριστικά και προσβλητικά εμπεριέχονται στις δηλώσεις του κ. Τσοχατζόπουλου» επισημαίνεται στην ιστοσελίδα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Μυρίζομαι συγκάλυψη.
    Υποκρίνονται οι μεν πως αποκαλύπτουν και οι δε οτι θίγονται, καταφεύγουν στα "αμερόληπτα" δικαστήρια με αφορμή (και κατηγορίες σχετικές με) τα γραφόμενα του αδέκαστου μαχητή της παραπληροφόρησης και θάβουνε την υπόθεση κάθαρση μια για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.
    (ΑΛΕΞΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε μένει παρά να δούμε τη συνέχεια της υπόθεσης..Κι εγώ κρατώ, πολύ μικρό καλάθι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]